KoJ@K Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Na tyle mysle, ze 20-25mm, a przod 15-20mm, tylko takie rownania/spasy z nadkolami to nie lepiej robic na gwincie? Do tego zawiasu w 18' mysle, ze "zrobienie" ~et 30-35 jest optymalnym rozwiazaniem. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez KoJ@K
mycha1236 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 "mega zadbana" jak sie później okazało zajeżdżona o czym sam nawet sprzedający nie wiedział jakie kwiatki były To co było nie tak z autem??? strona 3250 od postu #64987
jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czytałem właśnie te posty o S4 i aż trudno uwierzyć. Nieźle Pawła mechanik zrobił (bo On na pewno by nikomu nie sprzedał auta wiedząc, że jest w takim stanie.. albo nie za takie pieniądze)... znam Go i widziałem nieraz jego "eSę" i zachowywała się zdrowo.
ŁukaszA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czytałem właśnie te posty o S4 i aż trudno uwierzyć. Nieźle Pawła mechanik zrobił (bo On na pewno by nikomu nie sprzedał auta wiedząc, że jest w takim stanie.. albo nie za takie pieniądze)... znam Go i widziałem nieraz jego "eSę" i zachowywała się zdrowo. Tym bardziej aż trudno mi uwierzyć w to co przeczytałem, mimo wszystko właściciel był na nieświadomce, także nic nie zataił i nie ukrył a to że mechanik go kantował to inna sprawa... Nawet podejrzewam że mój mechanik też kręcił wałek ostatnio, także to nie jest odosobniony przypadek... Nikt przecież po mechaniorze nie będzie auta rozkręcał i sprawdzał czy wszystko jest zrobione...
s3ns Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pod warunkiem, że znajdzie się zadbane S4 a o takie niestety ciężko a jakie są koszta eksploatacyjne tych aut to chyba nie trzeba mówić... No na ten grunt już nie wchodze, bo kupując i ese można wpaść jak i też silnik do swap-u. Temat generalnie nie łatwy, jak widać auta forumowe też mogą okazać się skarbonkami: Czytałem właśnie te posty o S4 i aż trudno uwierzyć. Nieźle Pawła mechanik zrobił (bo On na pewno by nikomu nie sprzedał auta wiedząc, że jest w takim stanie.. albo nie za takie pieniądze)... znam Go i widziałem nieraz jego "eSę" i zachowywała się zdrowo. też właśnie zrobiłem cofkę i poczytałem ... nie wiedziałem nic o tym aż do teraz. Przypominają mi się moje przeboje z mechanikiem, ale udało się zaradzić w porę. Dziś dobry i UCZCIWY mechanik jest na wagę złota, osobiście zacznę robić przy aucie więcej sam ...
Dev Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 moze padło juz to pytania ale z ciekawosci pytam... za co Wladi dostał Bana-na ?
Bieniek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 moze padło juz to pytania ale z ciekawosci pytam... za co Wladi dostał Bana-na ? za całokształt
Bieniek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 moze padło juz to pytania ale z ciekawosci pytam... za co Wladi dostał Bana-na ? za całokształt weź się nie odzywaj !!!!!! bo?
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) bo Ci auto nie odpaliło po BT przy -2 i ja to widziałem Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Artur82
Bieniek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 moze padło juz to pytania ale z ciekawosci pytam... za co Wladi dostał Bana-na ? za całokształt weź się nie odzywaj !!!!!! bo? bo nie masz kompetencji Panie kolego Kompetencji do trzeźwej oceny sytuacji mi nie brakuje....
MAGIC87 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 na Fb poziek rzucił film z wladim... pewnie od tego sie zaczeło
Dev Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 uuuuuuuuuuuu..... ciekawie sie robi... a w telegraficznym skrócie za co reszta bandy rudego pajaka ? na Fb poziek rzucił film z wladim... pewnie od tego sie zaczeło daj linka
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bieniek nalduje aku polecenie od taty przyszło
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 DEV próbują Nas wykończyć ale się nie damy Wladi poleciał bez poadstawawnie ale reszta już uważa...a Wladi niby kogoś po pijaku nazlocie pchnał
MAGIC87 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 uuuuuuuuuuuu..... ciekawie sie robi... a w telegraficznym skrócie za co reszta bandy rudego pajaka ? na Fb poziek rzucił film z wladim... pewnie od tego sie zaczeło daj linka filmu juz niet ...
Dev Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 no dobra ale w czym sęk ? piszecie piszecie i nic z tego nie wynika wiem że na klubowym jest gorąco ale tam nie mam dostepu
Dev Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ludzie nie są świadomi jak ZK - czytaj zarząd klubu eliminuje klubowiczów (niewygodnych) co za problem stworzyc stronke na którym ZK nie bedzie miało mozliwosci moderacji i tam swobodnie wypowiadac sie na temat forum i jego funkcjonowania ?
Rekomendowane odpowiedzi