Bieniek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 A niby czemu ma zostac?? Nie kumam...Ustalamy zasady chyba po to zeby sie ich trzymac?
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 A niby czemu ma zostac??Nie kumam...Ustalamy zasady chyba po to zeby sie ich trzymac? też nikt nie powiedział, że zostanie Bieniek spokojnie....komisja podejmnie decyzje co zrobić
jedrekx Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 a może się nawróci i wątek będzie z powrotem
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Artur z telefonu jadę i nie wszystkie foto mi się otworzyły. Mógłby zostać bo reza dobrze auto. A ze fochowaty jak Panienka jest to już inny temat Ja,o tym nie,decyduje tylko wyrażam moje zdanie Bieniek
Bieniek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wielu reza tak samo,albo i lepiej i nei sa w divisonie. Albo nie chca,ale nie spelniaja warunkow. Tutaj mamy ten drugi przypadek, wiec jaki moral?
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przypomniał mi się Somes jak się co chwilę obrażał i teatru usuwał bo Młody miał foto z modelką a on nie dostał się na kalendarza:polew: ---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- Wielu reza tak samo,albo i lepiej i nei sa w divisonie.Albo nie chca,ale nie spelniaja warunkow. Tutaj mamy ten drugi przypadek, wiec jaki moral? Że to Baba??
Bieniek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Juz jeden temat o kobitkach i dla kobitek jest,wiec tu nie potrzeba
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Polać temu Panu Endu grill leży e aucie jutro montaż. Nie ma czasu żeby się po jajkach podrapać ---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- Ale dzisiaj plan z Żona wymyslilismy- co miesiąc będę na recaro odkładał a,na koniec roku dołożymy różnice ze wspólnego konta bo jej z rana Dupcia zmarzła na full skórze i powiedział ze chce alkantarę
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Polać temu Panu Endu grill leży e aucie jutro montaż. Nie ma czasu żeby się po jajkach podrapać ---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- Ale dzisiaj plan z Żona wymyslilismy- co miesiąc będę na recaro odkładał a,na koniec roku dołożymy różnice ze wspólnego konta bo jej z rana Dupcia zmarzła na full skórze i powiedział ze chce alkantarę Robimy podmiankę na kobiety?
tymonA4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jestem za skasowaniem pumie konta i założenia na eu.
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie wyrobiłbyś na bluzeczki Chłopie w promieniu 100km mam chyba z 5 centrów handlowych gdzie Chinczyki siedzą na kartonach:kox: Dajesz 200zł i cały dzień mojej nie ma:decayed:( Znaczy ja nie nadaje narazie:decayed:)
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Eeeeeeeeeeeeee moja lepsza na sale mnie do stolulycy z kielc ciąga
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Eeeeeeeeeeeeee moja lepsza na sale mnie do stolulycy z kielc ciąga Ło kurfa to dobrze ze Ty gazownie masz:decayed: Jak będziesz teraz leciał to daj znać
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Teraz w,kwietniu będę dopiero i już do Dominika się chce wepchnąć na rezanie ale jakoś damy radę
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 pany szybkie pytanie, czy jak odłączę akumulator to radio się rozkoduje ? mam Concert
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 pany szybkie pytanie, czy jak odłączę akumulator to radio się rozkoduje ? mam Concert A siedzi w aucie od nowości? Jak tak to nie:good:
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 pany szybkie pytanie, czy jak odłączę akumulator to radio się rozkoduje ? mam Concert A siedzi w aucie od nowości? Jak tak to nie ja nie miałem od nowości i też pamiętało
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 pany szybkie pytanie, czy jak odłączę akumulator to radio się rozkoduje ? mam Concert A siedzi w aucie od nowości? Jak tak to nie:good: wedle kodów tak, mam nadzieję, że nikt go w międzyczasie nie wymieniał dzięki
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 pany szybkie pytanie, czy jak odłączę akumulator to radio się rozkoduje ? mam Concert A siedzi w aucie od nowości? Jak tak to nie ja nie miałem od nowości i też pamiętało Ale RNS-E czy Concerta?
Rekomendowane odpowiedzi