Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany ma ktoś fotki srodkowego tunelu w skórze lub alcantarze ?

PS. wiadomo czerwone najlepsze :grin:

Opublikowano
00ca4f4f0f61cd56med.jpg
Opublikowano

Srebrny też może dobrze wyglądać :naughty:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

Marudzisz jak mały kazio :whistling: Każdy robi furaka pod siebie i jak mu pasuje...

Ja tylko mówię co myślę :decayed:

Sam samochód świetna, felga też zła nie jest ale mogłaby być lepsza :D

Opublikowano

I wszystkie grube B6 z Hameryki albo Jurkow

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano

Marudzisz jak mały kazio :whistling: Każdy robi furaka pod siebie i jak mu pasuje...

Zaraz obadamy Twojego parcha :decayed:

Opublikowano

Tylko się nie przestrasz :polew:

Opublikowano

Tylko się nie przestrasz :polew:

Ujdzie w tłoku, mody w dobrym kierunku:decayed:

Opublikowano

Najważniejsze felgi na lato będą... Reszta po trochu będzie, ale felga to priorytet :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

Ale dałem d*py z urzędem pracy...

23.01 miałem się stawić w urzędzie ("odhaczyć") a 25.01 dostałem odpowiedź z urzędu, że od lutego będę miał staż a warunkiem, żeby mieć staż trzeba być bezrobotnym więc...

Dzisiaj dostałem pismo, że nie jestem już bezrobotny i dopiero za 120 dni mogę się zarejestrować w urzędzie :facepalm:

Ciągle miałem w głowię, że 23.02 mam się odhaczyć a nie 23.01 :kwasny:

Musze wymyślić jakąś historyjkę dlaczego się nie stawiłem ani ich nie powiadomiłem :thumbdown: A tak bym miał płacone od pracodawcy i z urzędu jakiś grosz by był także całkiem fajna pensja by była, ale jakoś ciężko to teraz widzę :facepalm:

Opublikowano
To nowych felg tak szybko nie będzie :whistling:

Pracę mam cały czas, ale na czarno :decayed:

Tylko po prostu chciałem na staż się załapać niby w miejscu gdzie aktualnie pracuję, żeby dodatkowy grosz mieć.

Opublikowano

a nie mogles powiedziec ze byles u rodziny za granica na feriach czy cus i nie mogles przyjechac podpisac u mnie by to przeszlo w urzedzie trzeba bylo im cos nasciemniac Kamil

Opublikowano
a nie mogles powiedziec ze byles u rodziny za granica na feriach czy cus i nie mogles przyjechac podpisac u mnie by to przeszlo w urzedzie trzeba bylo im cos nasciemniac Kamil

No właśnie dopiero wczoraj zobaczyłem w papierach, że 23.1 miałem się tam stawić a dzisiaj pismo dopiero przyszło.

No trudno, w poniedziałek będę walczył.

Opublikowano

a pismo bylo polecone? kto odebral zajedz w poniedzialek i powiedz ze 3 tyg cie nie bylo bo jakas imprez tam byla i odrazu zostales na dluzej wesele kogos z rodziny czy cos wiesz moim zdaniem po jednym niepodpisaniu nie powinni cie wywalic

ja bym na twoim miejscu sie wybrala w poniedzialek powiedz ze wyjezdzales 22 i z glowy ci wylecialo ze masz sie stawic:wink:

Opublikowano
a pismo bylo polecone? kto odebral zajedz w poniedzialek i powiedz ze 3 tyg cie nie bylo bo jakas imprez tam byla i odrazu zostales na dluzej wesele kogos z rodziny czy cos wiesz moim zdaniem po jednym niepodpisaniu nie powinni cie wywalic

ja bym na twoim miejscu sie wybrala w poniedzialek powiedz ze wyjezdzales 22 i z glowy ci wylecialo ze masz sie stawic:wink:

No tak zrobię, ale skoro 22.01 złożyłem wniosek o staż a 23.1 miałem się odhaczyć to co, powiem, że do Dubaju na wakacje poleciałem 22? :grin:

Opublikowano

hmm ale mozesz sie tez tym tlumaczyc ze skoro byles 22 i zlozyles wniosek na staz to myslales ze nie trzeba bylo sie juz zjawiac nastepnego dnia

kombinuj bo warto :wink:

Opublikowano

W poniedziałek będę działał, jak nie to trudno, korona mi z głowy nie spadnie :decayed:

Opublikowano

no tez racja ale nie sprobujesz nie przekonasz sie a noz sie uda cos zalatwic :naughty: