Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

quattro to nic specjalnego :whistling:

:polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

grzeszysz :decayed:

Opublikowano

jaki jest koszt wyjmaków w ASO ?

Opublikowano

ok 40pln

Opublikowano
jaki jest koszt wyjmaków w ASO ?

28 chyba :naughty:

Opublikowano

ja płaciłem coś koło 36plnów w tamtym roku ale stal tanieje także ... :grin:

Opublikowano
ja płaciłem coś koło 36plnów w tamtym roku ale stal tanieje także ... :grin:

dokładnie 36:wink:

Opublikowano

to nie ma tragedii :decayed:

Opublikowano

Jestem dokładnie tego samego zdania :polew:

Opublikowano

myślałem że haczyki są nieco mniejsze :kwasny:

Obraz_364.jpg

---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ----------

Osamotniony w swojej pasji :whistling: wszystkie ujęcia za statywu i jeden kadr...

GoPro :wink: mam taką do sprzedania :wink:

Opublikowano

Pany, jakby ktoś potrzebował zwykły zderzak przedni bez sprysków do B6 to mam, jakiś granat, ale raczej do malowania nawet środkowa kratka się znajdzie i śrubki montażowe jakieś. Nie wiem czemu nie mogę wrzucić go w giełdzie, to piszę tutaj, oddam za 270+KW :hi:

Opublikowano
53824960630459606202015.jpg
Opublikowano

Szanowni koledzy bardzo prosze o pomoc a mianowicie w kumpla B6 AWX pojawilo sie cos takiego , ze auto na postoju na wlaczonym silniku samo wkreca sie na obroty bez dotykania pedalu gazu tak od 1000 do 1200 rpm czasem wiecej :facepalm:

Podpielismy VAGa i zadnych bledow , wyczyscilismy przeplywomierz powietrza pozniej podmienilismy go na Moj z auta i nic dalej to samo , wyjeliscy cale ECU i tam bylo sucho lecz bylo mokro pod samym tym czarnym pudelkiem palstikowym gdzie znajduje sie ECU i kilka przekaznikow.

Wyjelismy wszystko , wypielismy wszystkie wtyczki z przewodami jakie znajduja sie pod ECU , przeczyscilismy specyfikiem do myscia-czyszczenia elektryki , komputerow itp.

Wyczyscilismy cala powierzchnie styku uszczelki i sama uszczelke w miejscu gdzie przychodzi pudlo od ECU , skrecilismy wszystko do kupy , odpalilismy autko i 2 minuty super autko chodzilo tak jak trzeba po czym znowu samo zaczelo wkrecac sie na obroty i stoi tak na 1100 rpm czasami wyzej. Po jakims czasie zejdzie do normalnych obrotow i znow cala sytuacja sie powtarza :kwasny:

Koledzy co jest powodem takiej sytuacji ? czy oznacza to , ze uszkodzony jest pedal gazu? jak wspomnialem VAG nie wykazuje zadnych bledow , chcialem jeszcze podmienic pedal gazu z Mojego auta ale juz ciemno bylo jak w d...e i zimno jak cholera to odpuscilismy.

Bardzo prosze o wszelkie sugestie i pomoc.

Dzieki wielkie i pozdrawiam.

:hi:

Opublikowano

W vagu możesz sprawdzić w blokach pomiarowych też położenie pedału gazu może on coś świruje? Normalnie jest na 0% sprawdź ile u kolegi jest na postoju.

Opublikowano

Aha a kolego Krzysztofie wiesz moze ktory to blok pomiarowy ? jak rozumiem to sprawdzam to w blokach pomiarowych w "ENGINE" ?

Opublikowano

Chyba ostatnia pozycja w bloku 010.

Throttle i podane w %.

Opublikowano

Ok wielkie dzieki , bedziemy grzebac co jest nie tak :wink:

Opublikowano

Powodzenia :-)

---------- Post dopisany at 18:46 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ----------

Chociaż hmm coś mi świta w głowie że w innym bloku to było coś w stylu acceleration pedal position :-/ teraz już sam zgłupiałem :-/ musiałbym zerknać na vaga i poszukać ale w pracy jestem do 22