Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany pytanie a mianowicie czy na walku rozrzadu w AWXie znajduja sie dwa uszczelniacze z tylu silnika i z przodu od strony rozrzadu czy tylko od strony rozrzadu ?

Czy poza mozliwoscia wycieku oleju z pod pokrywy zaworow istnieje jeszcze jakies miejsce chodzi mi od tylnej strony silnika gdzie olej moze napier...... :facepalm: ????

Wiem napewno , ze musze wymienic pokrywe zaworow na nowa bo to juz 3-cia ori uszczelka z ASO , nowe wszystkie sruby i dalej olej cieknie z pod pokrywy ale jak wczoraj znalazlem plamy oleju pod autem , cala spodnia oslona silnika uje.... w oleju i zajzalem pod maske to sie przerazilem.

Z tego co udalo mi sie w ciemnosciach wczoraj po robocie dojzec to cieknie mi olej od tylnej strony silnika ale tak bardziej na samym rogu silnika (tylny lewy rog silnika) od strony EGRu ale nie z samego EGR tylko z pod pokrywy i zastanawiam sie czy w tylnej czesci silnika walek rozrzadu tez posiada jakis uszczelniacz czy tylko ten jeden od strony rozrzadu ?

Mysle nad cieknacym uszczelniaczem gdyz problem cieknacego oleju zaczol sie od 2011r. po wymianie szklanek w jednym z Gorzowski warsztatow :wallbash: ale wtedy to bylo delikatne saczenie sie oleju z pod pokrywy zaworow , wymienilem dwa razy uszczelke i dalej to samo , wkoncu zalozylem juz 3-cia nowa ori uszczelke , nowe sruby , dokrecone z odpowiednim momentem i byl spokuj moze z dwa miesiace az wkoncu olej zaczol napier........

Zna moze ktos z Was numer ori pokrywy zaworow do A4 AWX 2001r ?

?

Panowie kupiłem włącznik świateł z końcówką A. Ja posiadam bez żadnej literki. Przy zmianie trzeba coś zmostkować czy zmienić piny? Jest jakiś DIY na ten temat?

?

Kupię belke przednią do B6 i chłodnice wody do AYM automat.

?

panowie...i pani:decayed: ile można krzyknąć za guzik pdc w fajnym stanie bez chromu?

?

Cztery pytania i żadnej odpowiedzi :eusathink:, gdzie się podziewa elita :drunk::drinks::drunk::drinks:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bukowina :decayed:

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

Ukraina - Poland 3:1 :doh:

Opublikowano

Czemu Poland a nie Polska :wink:

Opublikowano

A czemu Ukraina-Poland a nie Polska - Ukraina??

Szlachta się bawi :naughty:

Opublikowano

:facepalm: mnie ten wynik wcale nie dziwi

Opublikowano

a czemu Cię nie dziwi??

Opublikowano

Patrząc na to co grają no to nikogo chyba nie dziwi:grin:

Opublikowano

Teraz, jak wszedł Kosecki, to rzeczywiście nic nie grają... W pierwszej połowie jeszcze pogrywali... Tylko bramki hu..wo stracone... Pech

A tak zapytałem , bo niektórzy po Kubicy też nieźle pojechali, że ciulowy kierowca itp... I myślałem, że kolega właśnie z tych narzekających...

Opublikowano

Wiesz jak to jest po meczu nikogo nie interesuje kto w jakim momencie jak grał. Liczy się wynik.

Opublikowano

zgadzaaaa się, jak by nie było to w d*pę...

A Ty nie w Bukowinie??

Opublikowano

No nie miałem wczoraj do Niemiec jechać ale dopiero auto wieczorem odebrałem więc jestem w Polsce tak bym jechal:facepalm:

Opublikowano
a czemu Cię nie dziwi??

jak oglądasz to sam widzisz jak grają :doh:, cały czas obiecują że dużo się zmieni w grze polskiej reprezentacji a jest jeszcze gorzej

Opublikowano
a czemu Cię nie dziwi??

jak oglądasz to sam widzisz jak grają :doh:, cały czas obiecują że dużo się zmieni w grze polskiej reprezentacji a jest jeszcze gorzej

Wszędzie, nie tylko w piłce nożnej. W końcu muszą coś mówić, żeby ludziom mordy pozamykać. Nie pograłby ktoś w medal of honor po sieci? Wczoraj graliśmy na czterech, ale to za mało, potrzeba więcej użyszkodników, żeby był większy fun :whistling: w razie co uderzać do kolegi DudsA4 wytłumaczy wszystko co i jak i da linki :wink: zachęcam!

Opublikowano
a czemu Cię nie dziwi??

a ja powiem inaczej,

oni cały czas grają tak samo, tylko przeciwnik gra znacznie lepiej :wink:

Opublikowano
a czemu Cię nie dziwi??

a ja powiem inaczej,

oni cały czas grają tak samo, tylko przeciwnik gra znacznie lepiej :wink:

:grin:

Opublikowano

Auto Detailing

widzieli ? Bardzo fajnie że to powstało :kox:

Opublikowano

Kubica jest Fachowiec a napisałem "Poland" żeby Koledzy z Ukraińskiego Forum A4 wiedzieli jaki wynik ... :grin:

Opublikowano
Auto Detailing

widzieli ? Bardzo fajnie że to powstało :kox:

no chyba ktoś pomału zaczyna porządek robić, najpierw dział silnika, teraz detailing...