dorian30 Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Witam. Czy może ktoś z szanownych formuowiczów zdradzi mi po co jet zamontowany głośnik Nokia pod kolumną kierowniczą w Audi A4 95r. i do czego służy? Pozdrawiam
schiller Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 pewnie od zestawu głośnomówiącego. nie mniej jednak to trochę dziwne rozwiązanie
dorian30 Opublikowano 1 Października 2007 Autor Opublikowano 1 Października 2007 Cześć. Zapomniałem napisać iż "Te" rozwiązanie jest oryginalne.Obudowa z głośniczkiem jest niewielka i tak jakby do tego miejsca pauje od nowości. Tylko jak to się użytkuje? Proszę o pościki. Pozdrawiam
cayenne Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Wrzuć zdjęcie,będzie najprościej.
krzyniek Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 i to jest ten ósmy głośniczek o który koledzy pytają w poście "gdzie te 8 głośników w B5"
adadur Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 i to jest ten ósmy głośniczek o który koledzy pytają w poście "gdzie te 8 głośników w B5" :drool: Poważnie to walnij na forum fotkę tego.
Smyku Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Mam podobnie z tym ze telefon jest Alcatela
Rekomendowane odpowiedzi