Piotr. Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Jeszcze nie ma mrozów a moja audiczka zaczęła więcej palić. Zauważyłem również, jakby jej mocy przybyło, zbiera się jak 110 KM. Poradźcie co sprawdzać i od czego zacząć.
wiktorsam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Chłodniej, większa masa zasysanego powietrza = większa moc . Możesz ewentualnie zrobić logi i sprawdzić dawkę paliwa.
zgredek27 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Chłodniej, większa masa zasysanego powietrza = większa moc . Możesz ewentualnie zrobić logi i sprawdzić dawkę paliwa. dokladnie, i chyba nie jezdziles 110ka Pali więcej bo i dłuzej sie nagrzewa..
Piotr. Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Dzięki za podpowiedzi. Jestem nieco zdziwiony obecna mocą. Jeździłem w przeszłości i 110 KM i 150 KM, więc myśle sobie że coś może jest nie tak i jakiś defekt nastąpił.
piotrsob1 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 No ja bym się cieszył, może się coś naprawiło
songo Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 powinieneś sie cieszyć że auto lepiej hula gorzej jak by przestało jeździć ale powiem ci że w mojej poprzedniej audiczce z silnikiem 1z 90KM miałem tak samo
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 może zatankowałeś inne paliwo na innej stacji?
Rekomendowane odpowiedzi