Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Oto mój nowy nabytek ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ladna. klamki i lusterka w kolor, tylne lampy po lifcie i bedzie cacy.

btw- chyba po ciezkim dzwonie ten Twoj 1Z? chyba ze ktos zamiast wycinac blotniki pod nowe lampy, stwierdzil ze bedzie latwiec wstawic cale poliftowe blotniki ;)

Opublikowano

Sory ze to napisze.. ale ladny skladak.. :mysli:

Opublikowano

No jak na 95 rok to II lift z przodu ma zrobiony wzorowo :) oj oj chyba był przodek bity lub ktoś zainwestował :)

Opublikowano

Cos słabo spasowany ten przód , wszystko pieje :(

Opublikowano
  • Autor

Taki już kupiłem we Włoszech, natomiast patrzałem na spód i ściągałem przód do wymiany rozrządu i nie widać było śladów jakiegoś bicia... no chyba że był lekko stuknięty w przód, bo nic nie widac pogiętego.

Mi się podoba :thumbup:

Opublikowano

Taki już kupiłem we Włoszech, natomiast patrzałem na spód i ściągałem przód do wymiany rozrządu i nie widać było śladów jakiegoś bicia... no chyba że był lekko stuknięty w przód, bo nic nie widac pogiętego.

Mi się podoba :thumbup:

fajnie że podoba się tobie, błotnik od strony kierowcy i maska jest masakra :no:

To że jest to A4 TDI :th:

Opublikowano
  • Autor

O gustach się nie dyskutuje... Pozatym prawda jest taka, że nie stać mnie na takie auto dlatego kupilem je za okazyjną cene inaczej nie stać byłoby mnie na takie :audi::( Natomiast i tak nie będe jeździł na żadne zloty, spoty, bo nie każdego stać na samochód w idealnym stanie aby sie nim chwalić wszystkim... :tongue4:

Wczoraj padł mi akumulator, ceny na mieście od 270 do 600zł :shocked: Znalazłem u znajomego w sklepie za 240zł wyciągnąłem :>

Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje... Pozatym prawda jest taka, że nie stać mnie na takie auto dlatego kupilem je za okazyjną cene inaczej nie stać byłoby mnie na takie :audi::( Natomiast i tak nie będe jeździł na żadne zloty, spoty, bo nie każdego stać na samochód w idealnym stanie aby sie nim chwalić wszystkim... :tongue4:

Wczoraj padł mi akumulator, ceny na mieście od 270 do 600zł :shocked: Znalazłem u znajomego w sklepie za 240zł wyciągnąłem :>

No jasne wazne aby oszczednie jezdzic,a na zloty mozesz jezdzic nie ma sie czego wstydzic koledzy cos doradzą.Przeciez mozesz ten przód poprawic
Opublikowano
  • Autor

Z wyposażenia dodatkowego samochód posiada:

- 4x elektryczne szyby

- 2x elektryczne lusterka, oba podgrzewane

- 2x AIRBAG

- 4x domykanie szyb na pilota

- 2x podłokietnik

- klimatronic

- wykończenia w drewnie

- fabryczny autoalarm z pilotem AUDI

- ABS

- wspomaganie kierownicy

- immobiliser

- alufelgi AUDI

- lampy przednie po II lifcie VALEO

i to by było chyba na tyle odnośnie mojej :a4fan:

Opublikowano

wyposazenie fajne,bardzo atrakcyjne ze tak powiem,wzuc srodeczek jeszcze....oraz witam kolege z pomorza swidwin sie klania

Opublikowano

albo autko było bite albo ktoś sporo kasy włożył maska po lifcie ( brak spryskiwaczy) oraz błotniki ogólnie fajnie wygląda też mam zamiar zrobić taką maske u siebie tylko niewiem ile kosztuje podszybie razem ze spryskiwaczami. :oklaski:

Opublikowano

Mi się autko podoba, jednak wg. mnie starszy zderzak jest ładniejszy.

Opublikowano

ładniutkie, przód fajny,

może i było bite, ale jak jest dobrze zrobione na orginalnych częściach, a nie wiadrami szpachli to jest OK :thumbup:

Wymień tylne lampki na cos nowszego (nie koniecznie po II lifcie :thumbup:)

:a4fan:

Opublikowano

Mi się autko podoba, jednak wg. mnie starszy zderzak jest ładniejszy.

też uważam że stary zderzak jest ładniejszy a co do :a4fan: to bardzo fajna tylko felgi do wymiany a te na zimówki :thumbup: a ha i jeszcze troche ja obniż bo straszne szczeliny są
Opublikowano

ladna buda- jak nie miala takiego dzowna ze nadawala sie do kasacji to blachy zawsze mozesz wymienic, gorzej jakby silnik byl dowalony :evil:... zalezy jak dostala :D ale jak jezdzi i sie nie sypie to co narzekac. nowa fura i w za***istym stanie to tylko z salonu masz 100 % pewnosc ze nic nie bylo grzebane...

ile za nia dales ?

Opublikowano

no mi sie podoba tylko racje maja koledzy ze cos z tymi szparkami miedzy lewym blotnikiem i zderzakami musial bys zrobic no super by sie prezentowala gdybys zawieszenie zmienil i kolka.Niech chodzi Tobie jak najlepiej tego rzycze.

Opublikowano

Moze opowiedz ile dales,to przestaniemy sie czepiac tego przodu :)

Opublikowano

furka spox

troche poprawek i rewelacja.

Opublikowano
  • Autor

Nie bardzo mam czas i fundusze na poprawki czegokolwiek, pozatym mi się podoba. Za autko dałem 17tys. Z przodu brak widocznych śladów jakiejkolwiek szpachli.

Praca niestety zabiera prawie cały mój wolny czas :confused4:

Jak znajde chwile to wrzuce fotke wnętrza.

Dziekuje za miłe w większości powitanie :notworthy: