Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale tu ku^^wa wszyscy dociekliwi :kox::polew:

a najlepsze ze podal cene :gwizdanie:

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek wiem ze naprawa kosztuje. Specjalnie szukalem bitej zeby robic od razu na b7 ;) gdybym naprawil to co jest na b6 wyszlaby z 20 tys maks mnie naprawiona ;)

Bubciowaty no zbieraj zbieraj :) Mnie od krecenia w tym tygodniu az reka boli odpoczywam dwa dni :decayed: a we wtorek ogien :wink4: pusciles mi co tam miales puscic ? :wink4:

Opublikowano

Ale tu ku^^wa wszyscy dociekliwi :kox::polew:

a najlepsze ze podal cene :gwizdanie:

Dokładnie :gwizdanie:

Opublikowano

Przecież napisał, że pare tyś mniej niż 20k... Nie jest tak źle, ale lekko niby bity a poduchy wystrzelone :mysli: Daj lepszą fote tych listw, nawet ciekawie to wygląda

Opublikowano

Bo dostalo centralnie po czujnikach uderzeniowych jak widac ... Jak ktos wie gdzie sa to patrzy na auto i wie czemu palnely :) Decha bedzie latana i we flok. Kiera bedzie jakas ciekawsza + obszycie na jasno . Na fotele mam pewien pomysl ale czas pokaze. Plus jest taki ze zamiast zwyklej naprawy mozna od razu poprzerabiac co sie podoba ;)

Mlody moze jutro cos strzele w dzien i z bliska :)

Opublikowano

Daniel wierzymy że dasz radę i to ogarniesz :kox:

Temat będzie w ch^uj śledzony :naughty:

Opublikowano

Poszlo poszlo :wink4:

Opublikowano
:ok2:
Opublikowano

Daniel wierzymy że dasz radę i to ogarniesz :kox:

Temat będzie w ch^uj śledzony :naughty:

Eeee tam podniecacie sie, odkreci pare gratow z przodu, wsadzi nowe, zrobi 4 spawy, pomaluje auto i juz, wielka filozofia, gdzie tu sens i logika :decayed::polew:

Opublikowano

heh :) Zobaczymy jak to wyjdzie. Byle mi $ nie zabraklo bo nie usmiecha mi sie jezdzic z przodem RS4 b7 i d*pa b6 :sick3:

Opublikowano

Ogólnie jesteś zadowolony z efektu tych listw? Bo mam czarny fortepian i chcę rozjaśnić swój środek ale nie mam pomysłu. Myślałem nad okleiną jakąś

Opublikowano

niom, bo B6 to nie wyglada za pieknie :gwizdanie:

Opublikowano

heh :) Zobaczymy jak to wyjdzie. Byle mi $ nie zabraklo bo nie usmiecha mi sie jezdzic z przodem RS4 b7 i pupa b6 :sick3:

nie pier**l :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

heh :) Zobaczymy jak to wyjdzie. Byle mi $ nie zabraklo bo nie usmiecha mi sie jezdzic z przodem RS4 b7 i pupa b6 :sick3:

A powiem Ci że dla nie których taki mix byłby najlepszy :polew:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 22:59_________________________________________________

nie pier**l :polew: :polew: :polew:

:polew:

Opublikowano

Ja to bardzo :) Wszyscy maja : czarne , drewno , srebrne albo carbon :) A ze ja bidny to sE wzialem peeeendzeelll i ogien :) Hihi :)

Mi sie bardzo podoba :) Jak mowie jutro zorganizuje jakeis foto lepsze bo to z fleszem nie oddaje nichuchu barwy.

Oj tam oj tam :) Przod i tak do naprawy to zie zmieni na lepszy :) Silnik dychacz wiec sie wlozy mocniejszy :wink4: Na zime rewelki nie bedzie :) Byle na sezon wyjchac ze skonczona d*pa byloby miodzio :gwizdanie:

Opublikowano

Plus jest taki ze zamiast zwyklej naprawy mozna od razu poprzerabiac co sie podoba ;)

"Dzwon podstawą tuningu"

No to będzie pierwsze B6 sedan 2.7BiT z body RS4 :slina:

Opublikowano
No to będzie pierwsze B6 sedan 2.7BiT z body RS4 slina

pierwsze b6 z motorownia z b5 ,stylizowane na B7 RS4

Opublikowano

Fura git :good: szkoda, że środek jasny ale o gustach się nie rozmawia. Mocno nie dostała. Dzisiaj jechałem do wrocka autostradą i to co mieli na lawecie jak stałem na postoju to dopiero strucle ale nasi polscy artyści zrobią z tego salonowe bryki :polew: :polew:

Ja bym tam nie szedł w kierunku body B7 - to tylko body a kasę w motur lepiej wsadzić :naughty::kox: :kox:

Opublikowano

Fura git :good: szkoda, że środek jasny ale o gustach się nie rozmawia. Mocno nie dostała. Dzisiaj jechałem do wrocka autostradą i to co mieli na lawecie jak stałem na postoju to dopiero strucle ale nasi polscy artyści zrobią z tego salonowe bryki :polew: :polew:

Ja bym tam nie szedł w kierunku body B7 - to tylko body a kasę w motur lepiej wsadzić :naughty::kox: :kox:

Body B7 a body RS4 B7 to całkiem inne kwoty, jak robić to już szerokiego RS'a :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...