mrogal Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ale tu ku^^wa wszyscy dociekliwi a najlepsze ze podal cene :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Tomek wiem ze naprawa kosztuje. Specjalnie szukalem bitej zeby robic od razu na b7 gdybym naprawil to co jest na b6 wyszlaby z 20 tys maks mnie naprawiona Bubciowaty no zbieraj zbieraj Mnie od krecenia w tym tygodniu az reka boli odpoczywam dwa dni a we wtorek ogien pusciles mi co tam miales puscic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ale tu ku^^wa wszyscy dociekliwi a najlepsze ze podal cene :gwizdanie: Dokładnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Przecież napisał, że pare tyś mniej niż 20k... Nie jest tak źle, ale lekko niby bity a poduchy wystrzelone Daj lepszą fote tych listw, nawet ciekawie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Bo dostalo centralnie po czujnikach uderzeniowych jak widac ... Jak ktos wie gdzie sa to patrzy na auto i wie czemu palnely Decha bedzie latana i we flok. Kiera bedzie jakas ciekawsza + obszycie na jasno . Na fotele mam pewien pomysl ale czas pokaze. Plus jest taki ze zamiast zwyklej naprawy mozna od razu poprzerabiac co sie podoba Mlody moze jutro cos strzele w dzien i z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Daniel wierzymy że dasz radę i to ogarniesz Temat będzie w ch^uj śledzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Poszlo poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Daniel wierzymy że dasz radę i to ogarniesz Temat będzie w ch^uj śledzony Eeee tam podniecacie sie, odkreci pare gratow z przodu, wsadzi nowe, zrobi 4 spawy, pomaluje auto i juz, wielka filozofia, gdzie tu sens i logika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 heh Zobaczymy jak to wyjdzie. Byle mi $ nie zabraklo bo nie usmiecha mi sie jezdzic z przodem RS4 b7 i d*pa b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ogólnie jesteś zadowolony z efektu tych listw? Bo mam czarny fortepian i chcę rozjaśnić swój środek ale nie mam pomysłu. Myślałem nad okleiną jakąś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 niom, bo B6 to nie wyglada za pieknie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 heh Zobaczymy jak to wyjdzie. Byle mi $ nie zabraklo bo nie usmiecha mi sie jezdzic z przodem RS4 b7 i pupa b6 nie pier**l :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 heh Zobaczymy jak to wyjdzie. Byle mi $ nie zabraklo bo nie usmiecha mi sie jezdzic z przodem RS4 b7 i pupa b6 A powiem Ci że dla nie których taki mix byłby najlepszy [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 22:59_________________________________________________ heh Zobaczymy jak to wyjdzie. Byle mi $ nie zabraklo bo nie usmiecha mi sie jezdzic z przodem RS4 b7 i pupa b6 nie pier**l :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 podziwiam że tobie się tak chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ja to bardzo Wszyscy maja : czarne , drewno , srebrne albo carbon A ze ja bidny to sE wzialem peeeendzeelll i ogien Hihi Mi sie bardzo podoba Jak mowie jutro zorganizuje jakeis foto lepsze bo to z fleszem nie oddaje nichuchu barwy. Oj tam oj tam Przod i tak do naprawy to zie zmieni na lepszy Silnik dychacz wiec sie wlozy mocniejszy Na zime rewelki nie bedzie Byle na sezon wyjchac ze skonczona d*pa byloby miodzio :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Plus jest taki ze zamiast zwyklej naprawy mozna od razu poprzerabiac co sie podoba "Dzwon podstawą tuningu" No to będzie pierwsze B6 sedan 2.7BiT z body RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No to będzie pierwsze B6 sedan 2.7BiT z body RS4 slina pierwsze b6 z motorownia z b5 ,stylizowane na B7 RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Fura git szkoda, że środek jasny ale o gustach się nie rozmawia. Mocno nie dostała. Dzisiaj jechałem do wrocka autostradą i to co mieli na lawecie jak stałem na postoju to dopiero strucle ale nasi polscy artyści zrobią z tego salonowe bryki :polew: Ja bym tam nie szedł w kierunku body B7 - to tylko body a kasę w motur lepiej wsadzić :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Fura git szkoda, że środek jasny ale o gustach się nie rozmawia. Mocno nie dostała. Dzisiaj jechałem do wrocka autostradą i to co mieli na lawecie jak stałem na postoju to dopiero strucle ale nasi polscy artyści zrobią z tego salonowe bryki :polew: Ja bym tam nie szedł w kierunku body B7 - to tylko body a kasę w motur lepiej wsadzić :kox: Body B7 a body RS4 B7 to całkiem inne kwoty, jak robić to już szerokiego RS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi