MARCIN607 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 to złaż do garażu i pozbądz się tych trupów z podwórka- miejsca więcej i cos będziesz mógł ruszyć- a podobno ja się do roboty zabrać nie mogę
Nosb Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Kolor sam nie wiem. Mam w bani tez wizje totalnego bialasa z bialymi felgami nawet , ciemna szybka , lampami , znaczkami itp... taki bialo czarny mix Tak na podgrzanie atmosfery : silnik mial grzebane ecu wiec powinna byc 4 z przodu przy dobrych wiatrach
MAGIC87 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Tak na podgrzanie atmosfery : silnik mial grzebane ecu wiec powinna byc 4 z przodu przy dobrych wiatrach smiley dałbys troche tego swojego farta... inni tez niech kupuja rarytasy z bonusami
Dev Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 malo ktore RS4 nie mialo grzebanego ECU ale przyrosty nie sa oszalamiajace bo ten silnik i tak jest bardzo mocno wysilony
Flyer Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Kolor sam nie wiem. Mam w bani tez wizje totalnego bialasa z bialymi felgami nawet , ciemna szybka , lampami , znaczkami itp... taki bialo czarny mix idealny pod remize ...albo dla czarnucha :gwizdanie:
Brysio Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Kolor sam nie wiem. Mam w bani tez wizje totalnego bialasa z bialymi felgami nawet , ciemna szybka , lampami , znaczkami itp... taki bialo czarny mix idealny pod remize ...albo dla czarnucha :gwizdanie: tylko nie bialy na rs4 nie pasuje wogole taki grafit albo lava metalic idealny
Flyer Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 biale auto + biale kola = pimp my ride... a mialo nie byc oczojeba :gwizdanie:
Brysio Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 tak niech jeszcze sobie na masce zabe pier***lnie i bedzie malina
Flyer Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ten gt3 green wyglada jak zielony ze starych B5...
bajk Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ten gt3 green wyglada jak zielony ze starych B5... pokaż takie b5 bo nie widziałem
Kimi Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ten gt3 green wyglada jak zielony ze starych B5... pokaż takie b5 bo nie widziałem Zapraszam do mnie na osiedle, stoi tu B5 Avant w takiej zieleni @Nosb - biały owszem, ale do tego CZARNE felgi i czarne dodatki. Takie moje zdanie, ale Twoja piaskownica, Twoje zabawki - zrobisz, jak chcesz :wink4:
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w temacie gtr3 :gwizdanie: a tak mniej więcej wygląda w moim b5 (troche wyblakłe z komórki zdjęcie)
Nosb Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Glosno mysle a wy juz strone nabiliscie
Kimi Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Glosno mysle a wy juz strone nabiliscie No bo te nasze posty to są takie niby "głosy", które masz słyszeć
SebaMC Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 -makaveli- w B5 jest bladszy nieco Ale zielonego bym nie dawał, pomarańcz, lub ostra CCCZZZerwieńńńń
cool506 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ...wracając do koloru auta to pamiętam Nosb, że pisałeś, że nie chcesz nic z palety Audi, ale Twój projekt naprawdę wyglądłby świetnie w takim kolorze... Poza tym jest zbliżony do tej M3 (i co z tego że jestem daltonistą ) A koła z Q7 jak będziesz malował? co to za fele?? takich szukam do swojej
Nosb Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Swietne sa ale mnie troche nie stac na nie
Rekomendowane odpowiedzi