Lukas Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Lukasik a ty co się czepiasz Mironek ja juz tak mam że na tylnej klapie niema znaczka 1.8TQ to sie zawsze sciaga a czepiam sie bo na bokach jest Sline a przod a juz wiem przod nie jest Sline to nie ma znaczka
Cuber Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Miron Gratulacje zakupy pieknej furki..... wreszcie dopadłeś to co chciałes jeśli chodzi o wyposazenie bo chyba silniczek miał być inny....no ale ten tez jest kozak!!!
Iverson Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Miron!! nawet w tej serii jest wystarczająco piekna, aby przyciągnąć wzrok na dłużej, hmm chyba tu nic wiecej nie potrzeba mówić wszystko cudne. 190ps ładny poczatek na mody. graterson
poziek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 ^^^^^ ten na górze to jest dopiero wygadany
Tukan Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 za***ista !!! Gratki A ten animek na dole to co.. :polew:
audia4s4 Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 za***ista !!! Gratki A ten animek na dole to co.. :polew: Co tam sobie robi?
TTom3k Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Moje nastepne autko bedzie identyczne WYPAS!
Gość Murzyn Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Miron ja to chce zobaczyc na zywo - widze Cie w czwartek na zlocie bo jak nie to :bicz3:
marcin j Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Ładna furmanka , wypasik bardzo mi sie podoba gratki
ono Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Miron napisz jak tam wrażenia z jazdy ? Tu masz 190 KM no ale waga + i Q troszke muli rolowany tam miałeś 150 , jaka różnica w odejściu ? Trakcja to oczywiste że niebo a ziemia
miron78 Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 Miron ja to chce zobaczyc na zywo - widze Cie w czwartek na zlocie bo jak nie to :bicz3: niema takiej możliwości narazie to nawet nie mam czasu posmakować jazdy bo zabiegany jestem i cały czas latam zielonym ( zresztą w pierwszej kolejności formalności z B6 muszę załatwić ) prędzej się nigdzie nie ruszam [br]Dopisany: 08 Październik 2007, 12:31 _________________________________________________ Miron napisz jak tam wrażenia z jazdy ? Tu masz 190 KM no ale waga + i Q troszke muli rolowany tam miałeś 150 , jaka różnica w odejściu ? Trakcja to oczywiste że niebo a ziemia Oniacz pierwsze wrazenia są następujące tam było 1.8T+program na 170 i różnica w osiągach wg mnie jest duża ( tzn. mam wrażenie jakby zielony miał z 50 kucy więcej )w B6 wciskam pedał do końca i czekam na jakieś wciśnięcie w fotel a on coprawda przyśpiesza ale jest to takie jednostajne.Napewno narazie furacz osiągami nie fascynuje.Jeżeli chodzi o zawias to tam był niby extra sportowy ( niski i sztywny ) skolei w B6 niby seria tyle że s-line a jest 2 razy sztywniejszy od mojej B5.Narazie ogólnie jejździ się przecudnie i mniej zwracam w tej chwili na osiągi a raczej podczas jazdy delektuje się wnętrzem i komfortem jazdy ( to tyle z pierwszych wrażeń ) .............acha i jak włączam zapłon to najpierw wyskakuje mi napis OK świeci 2 sekundy gaśnie i zaświeca się CHIPUJ MNIE - wy też tak macie ? kto to usuwa - Rogal ?
alvaro Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 miron78 zaświeca się CHIPUJ MNIE - wy też tak macie ? kto to usuwa - Rogal ? :polew: no już niby tak...
poziek Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 w VTG tez mają już program do niego u mnie pojawiał się napis - BIG TURBO
Motor Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Bardzo fajne acztery :th: Wyposażenie Gitarra :th: Przeziębienie softa murowane
robert191 Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 niezly wypasik gratuluje zakupu
spanky Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 śliczna .... :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi