tres0r Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam. Wkoncu sie przesiadlem z golfa na furke spod znaku OOOO Jest to TDI 110 AVG z listopada 1999r. kupiony w Niemczech. W aucie nie bylo palonych fajek dlatego pachnie jeszcze nowoscią Oto fotki:
kuternik Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 ładna, będziesz coś z nią robił?
tres0r Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Na razie mam takie plany zeby na wiosnę kupić jakiś zestaw 16' z oponami w dobrej cenie a co jeszcze to czas pokaże
kuternik Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 chcesz oryginały kupić czy jakieś inne, bo będę miał na handel swoje z oponkami continentala?
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Na razie mam takie plany zeby na wiosnę kupić jakiś zestaw 16' z oponami w dobrej cenie a co jeszcze to czas pokaże 16" ?? dawaj 17-19
maarkus Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 witam jeździć ,jeździć ,dbać a na pewno trochę posłuży...
Rafal_ Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Na razie mam takie plany zeby na wiosnę kupić jakiś zestaw 16' z oponami w dobrej cenie a co jeszcze to czas pokaże 16" ?? dawaj 17-19 :oklaski: tylko nie zapomnij trochę obniżyć
stenio Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 No to koledze naprawdę zakup się udał.. rocznik 99 (i to jeszcze końcówka) z przebiegiem 128tys... To w zasadzie dopiero co się dotarł Mam nadzieję, że będzie służył !!!
tres0r Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 2 miesiace szukania w Niemczech i wkoncu sie znalazla niunia Jest duzo A4 z niskim przebiegiem ale tylko z silnikami 115KM , 110 to juz sa ciezko kupic PS Idze zrobic z pół FISu pełny FIS? i ile by takie cos kosztowalo?
Tzieland Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 auto fajne, tylko ciekawe jak bardzo przebieg ma się do rzeczywistości jakby nie było to jest Diesel, a nie benzyna :gwizdanie: i przebieg raczej mało realny
tres0r Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Auto bylo serwisowane w sieci ATU, przez telefon potwiedzili te same wpisy i daty z tymi w ksiazce serwisowej wiec raczej pewny przebieg pozostalo tylko sprawdzenie po VIN gdzies tu w salonie
Rekomendowane odpowiedzi