Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Cena nowej B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Orientuje się ktoś ile kosztowała nowa B6 w salonie ?? Moze ktoś ma cennik aut z tamtych lat:) Interesują mnie ceny dopłaty rożnych pakietów dodatkowych np.: s-line zewnętrzny, parctronik itp. Pozdrawiam

Opublikowano

bart-s albo wrclaguna :decayed: pytaj mega rezaczy :cool1:

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile kosztowała nowa B6 w salonie ??

nowej B6 raczej ni kupisz :gwizdanie:

Czytasz ze zrozumieniem? :decayed:

sam jestem Ciekaw ile mogła kosztować, nie było to tak dawno, moze ktoś od nas z forum kupował nówkę sztukę? :mysli:

Opublikowano

Wiem, ze moja kosztowala kolo 45k EUR.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Witam,

Moja szutka wybierana w salonie w Opolu. Kilka słów o aucie: 1.8T quattro sedan, xenon, kubełkowe fotele, coming leaving home, czujnik zmierzchu, pakiet chrom, kiera i mieszek w skorze. Cena: 146.000 PLN

Opublikowano

Moja kosztowała 115 tys brutto, kupiona w salonie w Wawie w 2005, więc pewnie już z jakimś rabatem, bo zeszłoroczny model.

Opublikowano

Zadzwońcie sobie do jakiegoś salonu to wam dadzą dane "historyczne"

Opublikowano

Ja dzwonilem i powiedzieli ze to juz model nieprodukowany i nie maja takich informacji - chyba chcieli mnie zbyc:)

Opublikowano

Ja dzwonilem i powiedzieli ze to juz model nieprodukowany i nie maja takich informacji - chyba chcieli mnie zbyc:)

na 100 %

Opublikowano

obraz001f.th.jpg

Skan pochodzi z gazety auto świat z 2001 roku, są tam również wszystkie pozostałe samochody produkowane w tamtych latach które wychodziły na polski rynek.

Opublikowano
:shocked: nawet nie wiedziałem, że B6 występowały w wersji bez klimy... Wg tego skanu w 1.6 i 1.9 TDI 100 km klima była za dopłatą :blink:
Opublikowano

shocked: nawet nie wiedziałem, że B6 występowały w wersji bez klimy... Wg tego skanu w 1.6 i 1.9 TDI 100 km klima była za dopłatą :blink

Były,były

Ktoś na forum jest co ma B6 bez klimy

Opublikowano

shocked: nawet nie wiedziałem, że B6 występowały w wersji bez klimy... Wg tego skanu w 1.6 i 1.9 TDI 100 km klima była za dopłatą :blink

Były,były

Ktoś na forum jest co ma B6 bez klimy

No masakra, B6 nie miała klimy w standardzie :shocked:

Człowiek się całe życie uczy o :audi::)

Opublikowano

ja myślałem że to standard od b5 99 roku

Opublikowano

Co za bzdury. W B6 klimatyzacja była standardem. Pokażcie mi B6 bez klimy, to będę bardzo zdziwiony.

Opublikowano

Co za bzdury. W B6 klimatyzacja była standardem. Pokażcie mi B6 bez klimy, to będę bardzo zdziwiony.

kiedyś ktoś na forum pokazywał B6 bez klimy- ale może to było spowodowane faktem, że ktoś sobie zamówił auto bez klimy celowo :mysli:

Opublikowano

kiedyś ktoś na forum pokazywał B6 bez klimy- ale może to było spowodowane faktem, że ktoś sobie zamówił auto bez klimy celowo :mysli

Poprzedni właściciel był alergikiem i to podobno był powód braku klimatyzacji.

Opublikowano

climatronic w pierwszych latach był za dopłatą.

Opublikowano

sorki, ale jeszcze nie spotkałem B6, bez klimatronika.