Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 ADR] Słobo wyczyszczona przepustnica.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów. Czy jeśli wyczyściłem powierzchownie przepustnicę ( zostało trochę syfu), bo nie mialem dojscia, to może przez to sie nie zaadaptować dobrze? lub czy mogą być z tym jakieś problemy typu nierówna praca czy coś?

Opublikowano

przepustnice mozna i trzeba wyczyscic bardzo dokladnie

Opublikowano

A jakie mogą być objawy itp. niedokładnego wyczyszczenia ?

falujące obroty

Opublikowano

kolego albo się robi coś porządnie albo wcale wiem pogoda nie sprzyja do różnych interwencji serwisowych ale proponuje ci znaleść czas na to by dokładnie wyczyścić przepustnice, tzn wyjąć ją całą dać nową uszczelkę poskładać wsio do kupy a wysiłek będzie nagrodzony :hi::good:

Opublikowano

Nie ma bata na te węże dwa pod spodem (nie wiem od czego one sa), jest masakryczny dostęp a one nawet się nie rusza. Lepiej nie będę nic ruszał, dzisiaj dałem do mechanika i zobaczymy...

Opublikowano

nie strach panie bo i ja w sobotę się do tego zabieram :decayed:

oby lipy nie było

Opublikowano

jest porada dokladna o czyszczeniu a pozniej jak wiadomo adaptacji :) sam dygam troche zlece koledze:P

Opublikowano

Nici z czyszczenia bo pada deszcz a pod blokiem nie będę stał w deszczu i rozkminiał przepustnicy, jak kawałek słońca wyjdzie, lub chociaż nie będzie padało to zrobię to. Dam znać czy wszystko poszło dobrze czy nie ;)