adamq Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Proszę! Oto zdjęcia z wczorajszego odcinka M jak Miłość
audia4s4 Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 W tej TV to wymiatają zakleją znaczek i nie ma reklamowania marki
bratpit Opublikowano 9 Października 2007 Autor Opublikowano 9 Października 2007 Proszę! Oto zdjęcia z wczorajszego odcinka M jak Miłość W tej TV to wymiatają zakleją znaczek i nie ma reklamowania marki Czyli wychodzi na to , że niestety to nie nasza smyczka , chociaż podobienstwo było
Reggi Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 No niestety ... ale w serial zaczynam sie znowu wciągać
adasn Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Właśnie dzisiaj zauważyłem że jeden z bliźniaków w tym serialu powozi A4 w budzie B5 no i dzisiaj miał dzwona ;o( Żona jest faką tego serialu więc chciał nie chciał ... rozumiecie
Gość Keżor Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Właśnie dzisiaj zauważyłem że jeden z bliźniaków w tym serialu powozi A4 w budzie B5 no i dzisiaj miał dzwona ;o( to ma mroczek przewalone , bo B5ka ma 2gwiazdki wtym jedną skreśloną przynajmniej nie wybuchnie bo jak zauważyłem to mu sie paliła rezerwa i nie czaje jak można mieć wypadek w audi a4 gdzie są 4wachacze na koło przy 100kph
adadur Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 bratpit Jadłem sobie kolacyjke z żoneczką , a w tv leci M jak miłość HAHAhA :> jaka ściema przyznaj się że oglądasz to ... niestety ja też często jestem na ten serial skazany ale jak jest meczyk to meczyk a nie M-ka No miał Mroczek dzwona ... czyżbyśmy A4 już nie zobaczyli bo o Mroczka nie ma co sie martwić...
ilo Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 bratpit Jadłem sobie kolacyjke z żoneczką , a w tv leci M jak miłość HAHAhA :> jaka ściema przyznaj się że oglądasz to ... niestety ja też często jestem na ten serial skazany ale jak jest meczyk to meczyk a nie M-ka No miał Mroczek dzwona ... czyżbyśmy A4 już nie zobaczyli bo o Mroczka nie ma co sie martwić... chłopaki wyklepią i pojeżdzi dalej jako nie tłuczony
bratpit Opublikowano 18 Października 2007 Autor Opublikowano 18 Października 2007 przynajmniej nie wybuchnie bo jak zauważyłem to mu sie paliła rezerwa tyż to zauważyłem
ilo Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 to się dowiemy dopiero w poniedziałek :>
Reggi Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 to się dowiemy dopiero w poniedziałek :> i wszystko przez Muche :gwizdanie: :drool:
alvaro Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Przyznajcie się kto pożyczał bliźniakowi poprzednie auto ???
ilo Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 już wiadomo cały bok do wyklepania
strongman Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 mysle ze mroczek nie jezdzi taką starą A4. To przeciez lanser i na pewno by sobie kupił b7
adamq Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 już wiadomo cały bok do wyklepania A później wystawi na Allegro, że niby bezwypadkowe
Rekomendowane odpowiedzi