jozek726 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Panowie potrzebuje jakiś najlepiej darmowy program antywirusowy do mojego kompa;) szukałem w googlach ale jak cos znalazłem to okazywało sie ze to kibel najlepiej bym prosił o jakiś link do pobrania programu, chyba ze ktoś mi wyśle instalke to będę mega wdzięczy :notworthy:
kamilo Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Avira Antyvirus Polecam również jak najbardziej
MaRioSJ Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Polecam Nod32. Działa bardzo przyjemnie i niezauważalnie. Praktycznie codziennie aktualizuje bazę wirusów i w małym stopniu obciąża komputer.
kubson Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Również polecam Nod32. Używam na windows 7 i zero problemów
grzechuwoj Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Avast! to wg. mnie najlepszy ze wszystkich darmowych antywirusów. Bardzo dobry program do ochrony czesto uaktualniane bazy danych. http://www.dobreprogramy.pl/avast-Free-Antivirus,Program,Windows,13266.html
michal_g84 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Również polecam Nod32. Używam na windows 7 i zero problemów również polecam tylko że on darmowy jest tylko przez miesiąc
michu93 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 parę dni temu ściągnąłem avasta i nie przeszkadza w użytkowaniu, ale od pół roku nie miałem antywira i nie wykrył niczego. aż dziwne.. narazie mam wersję próbną a później wezmę coś innego i porównam
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Nod32 to zamulator systemu zwłaszcza w tych starszych maszynkach, wersja "przerobiona" na pełną prędzej czy później popier.. system, przerabiałem wielokrotnie temat, tak pozatym jest dobry Co do avasta jako najlepszy test2009 i to co najczęstsze wiec jeśli chodzi o darmwe to dalej polecam avire, a z firewalli darmowego Comodo AKtualizacje codzienne ma każdy program antywirusowy, wystarczy mieć internet :gwizdanie: wiec na to nie ma co patrzeć jako jakaś wyznaczna Jeszcze ranking z 2010
piotrcar Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 avast????niby aktualizuje sie codziennie,nie pokazuje zadnych wirusow,ale gdy np. przeskanuje komputer jakims skanerem on.line to zawsze mam 3 wirusy albo wiecej...wiec chyba nie jest az taki dobry
majkel_majki Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Avira jest bardzo ok, używam od wielu lat i nie narzekam miałem też kiedyś Nortona, ale nigdy więcej nie wyłożę na to pieniędzy.
michu93 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 avast????niby aktualizuje sie codziennie,nie pokazuje zadnych wirusow,ale gdy np. przeskanuje komputer jakims skanerem on.line to zawsze mam 3 wirusy albo wiecej...wiec chyba nie jest az taki dobry tak jak mówię, dziwne mi się wydało, że po takim okresie bez antywirusa mam pusto.
piotrcar Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 wlasnie zainstalowalem avira i zrobilem scan...wynik kolejny wirus!!!!!!!!
grzechuwoj Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Używam od trzech lat Awesta (darmowy po rejestracji na rok) wcześniej Norton. Dodatkowo sprzątanie w postaci Revo Uninstaller lub CCleaner a na mocno zainfekowane kompy COMBOFIX jest to NR1 przywracania sprawności systemu [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 09:45_________________________________________________Zapomniałem o najważniejszym czyli defragmentacji dysków polecam JkDefrag 3.36
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 apropo defragmentacji dysków - raczej nie używać kompa w tym czasie, prawda?
pablo_9 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 prawda, powinno się pozamykać wszystkie programy, aplkacje i włączyć narzędzie do defragmentacji... ja zawsze zostawiam kompa w spokoju aż skończy się defragmentacja
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Wystarczy ze zainstalujecie dobrego Firewalla bez antywirusa, to juz nie bedzie potrzebny ten antywirus, no chyba ze używcie emule i innych p2p :gwizdanie: Do tego Firefox + adblock+noscript i internet staje sie czysty :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 a ja google chrome. mozilla dla mnie to przeglądarka z epoki kamienia łupanego
Rekomendowane odpowiedzi