Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] moja śnieżno biała audiczka :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładniutka B6 :good: może gdzieś Cię przylookam na światłach w Sz-nie :wink4: No i zadbana in side :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ładniutka B6 :good: może gdzieś Cię przylookam na światłach w Sz-nie :wink4: No i zadbana in side :wink4:

:) na pewno będzie okazja na jakimś spocie :hi:

Opublikowano

kolejna b6 w Szczecinie coraz wiecej ich :naughty: fajny kolor Ty ja malowales cala? koniecznie czarne fele do tego i np czarny dach troche szkoda ze trumniak(avant) :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

kolejna b6 w Szczecinie coraz wiecej ich :naughty: fajny kolor Ty ja malowales cala? koniecznie czarne fele do tego i np czarny dach troche szkoda ze trumniak(avant) :tongue4:

Nie, nie malowałem jej całej, tylko poszczególne elementy, które miały jakieś tam defekty :) Felgi może w przyszłości będą inne, ale jeżeli czarne to muszą być przynajmniej 17, 18' żeby nie zniknęły na aucie :wink4: mi by było bardziej szkoda, gdyby to nie był avant ale są gusta i guściki :tongue4:

Opublikowano

prze kozak :kox: :kox: :kox: Biale wymiata :good:

a reszta co z tym zrobisz to juz twoja sprawa,gdybym mial biale audi to by byl czarny dach+gleba+wieksza fela(grafit)+s-line ale nie koniecznie z dobra gleba bez s-lina tez kox :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Nie ma co - białe naprawdę mają swój urok. Szczerze powiedziawszy podoba mi się nawet kontrast nie pomalowanych dokładek :good: Biały i srebrny to chyba jedyne odcienie lakieru w których da się tolerować taki zabieg :) Z drugiej strony jeśli będziesz chciał kiedyś zrobić lift bodykitu, niższe zawieszenie i felunek 18"/19" - nie obejdzie się bez malowania (wtedy już nie będzie tak ładnie pasować).

Daj sobie spokój z czarnymi felami - jest mania na to a prawda jest taka, że koło w tym odcieniu zginie (z daleka wygląda to jakbyś na mega stalówkach śmigał). Skoro dużo jeździsz, 18" czy 19" i jakaś niższa zawieszka nie są dla Ciebie. Ewentualnie możesz przywalić springi 1BE/1BV na obecne amory aby lekko obniżyć auto (dalej bym się nie posuwał).

Może z uwagi na użytkowy charakter auta lepiej zastanowić się nad modami poprawiającymi komfort podróży? RNS-E, lusterko z funkcją przeciwoślepieniową, kierownica wielofunkcyjna?

Pozdrawiam i życzę bezawaryjnego użytkowania :good:

Opublikowano

Powiem Ci Bartek ze mam czarne 19 ale te kolo jakies male sie wydaje jak fele byly w chromie :sick3: to wygladaly na ogromne :naughty: dlatego mysle zeby teraz walnac je na bialo :kox:

a co do fury Madonia to 18 na Szczecin to max

Opublikowano

Dave ale dlaczego zaraz chrom - standardowy lakier "extra silver" i pasuje ;)

Opublikowano
  • Autor

Skoro dużo jeździsz, 18" czy 19" i jakaś niższa zawieszka nie są dla Ciebie. Ewentualnie możesz przywalić springi 1BE/1BV na obecne amory aby lekko obniżyć auto (dalej bym się nie posuwał).

Może z uwagi na użytkowy charakter auta lepiej zastanowić się nad modami poprawiającymi komfort podróży? RNS-E, lusterko z funkcją przeciwoślepieniową, kierownica wielofunkcyjna?

Pozdrawiam i życzę bezawaryjnego użytkowania :good:

no właśnie mam w planach RNS-E a zawieszka 1BE już siedzi odkąd kupiłem Audiczkę :wink4:

dzięki za pozytywne komentarze :)

Opublikowano

no właśnie mam w planach RNS-E a zawieszka 1BE już siedzi odkąd kupiłem Audiczkę :wink4:

Rzeczywiście, nie przyjrzałem się zdjęciom a sugerowany komentarzami kolegów przyjąłem, że masz 1BA :doh1: W każdym bądź razie - ze względu na komfort, niżej już nie schodź :wink4:

Opublikowano

Biały :kox: bardzo ładne autko :wink4: zazdroszczę Ci :wink4:

Opublikowano

Bardzo ładna, biała :oklaski: bardzo misię podoba poza czarną oczywiście no i avant :good:

Gratuluję i życzę bezawaryjnego użytkowania.

Opublikowano

Gratuluje, fajne białe autko :decayed: Ja osobiscie bym sie więcej ne odważył na biały :decayed: Miałem białego Passata jak czysty to śliczny :decayed: tylko że czysty był tylko dzień po myciu :naughty:

ja bym więcej chromu dodał biały z chromami ładnie sie komponuje :rolleyes:

Opublikowano

Gratuluje, fajne białe autko :decayed: Ja osobiscie bym sie więcej ne odważył na biały :decayed: Miałem białego Passata jak czysty to śliczny :decayed: tylko że czysty był tylko dzień po myciu :naughty:

ja bym więcej chromu dodał biały z chromami ładnie sie komponuje :rolleyes:

co Ty gadasz nie ma jak black&white madafaka :kox:

Opublikowano
ja bym więcej chromu dodał biały z chromami ładnie sie komponuje rolleyes

:bicz: :bicz: :bicz:

co Ty gadasz nie ma jak black&white madafaka kox

tak jak kolega napisał a nie chrom

Opublikowano

Bardzo ładne auto .. I ten buały :wink4:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 08:20_________________________________________________*biały

Opublikowano
  • Autor

dzięki dzięki za komenty :notworthy:

co Ty gadasz nie ma jak black&white madafaka :kox:

ale czy ktoś mi napisze w końcu jak ma wyglądać black & white? :cool1:

Opublikowano

Biały lakier z dokładkami, felgi czarne/grafitowe/grille czarne, bixenony z czarnymi środkami, nic chromu a dużo czerni do tej bieli :D

Opublikowano

Biały kolor wypas nie widziałem za duzo B6 w tym kolorze

Opublikowano

Biały lakier z dokładkami, felgi czarne/grafitowe/grille czarne, bixenony z czarnymi środkami, nic chromu a dużo czerni do tej bieli :D

tak jak młody_drog napisał

dodałbym jeszcze ściemę szybek i ramki wokół szyb oczywiście również w czerni.

no i jeśli byś pokusił się jeszcze o pakiet s-line z zewnątrz to w ogóle by był :kox:

takiej białej na forum nie ma :wink4: