Bart-S Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Też jestem za black & white, bez chromu ale... dajcie spokój z czarną czy grafitową felgą. Dla kontrastu standardowo silver (czarnej z daleka nie będzie widać).
Madoń Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Biały lakier z dokładkami, felgi czarne/grafitowe/grille czarne, bixenony z czarnymi środkami, nic chromu a dużo czerni do tej bieli tak jak młody_drog napisał dodałbym jeszcze ściemę szybek i ramki wokół szyb oczywiście również w czerni. no i jeśli byś pokusił się jeszcze o pakiet s-line z zewnątrz to w ogóle by był takiej białej na forum nie ma to aż tak słabo przyciemniłem szybki, że jeszcze proponujesz? co do s line to bardzo bym chciał go wyrezać ale póki co zrobię to co mam w planach łatwo zdejmuje się klosze z lamp? Chętnie bym pierdyknął środki na czarno jak myślicie?
badboy Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Biały lakier z dokładkami, felgi czarne/grafitowe/grille czarne, bixenony z czarnymi środkami, nic chromu a dużo czerni do tej bieli tak jak młody_drog napisał dodałbym jeszcze ściemę szybek i ramki wokół szyb oczywiście również w czerni. no i jeśli byś pokusił się jeszcze o pakiet s-line z zewnątrz to w ogóle by był takiej białej na forum nie ma to aż tak słabo przyciemniłem szybki, że jeszcze proponujesz? co do s line to bardzo bym chciał go wyrezać ale póki co zrobię to co mam w planach łatwo zdejmuje się klosze z lamp? Chętnie bym pierdyknął środki na czarno jak myślicie? łatwo napewno nie jest... ale nie jest to niemożliwe heh nie sczaiłem że masz już szybki przyciemnione
niekrasz Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 co prawda B7 (mozesz pojsc w takim kierunku), ale ladne i biale;)
MLDzg Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Bardzo ladna mam taka sama biala w sedanie i bialymi dokladkami , slaba jakosc zdjec postaram sie zrobic cos nowego :>
Madoń Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 pakiet podświetlenia skórka co do B7 to fajna, tylko te felgi tak jakoś znikają, mam wrażenie, że z daleka nie byłoby ich widać
kazikboy Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 wedle mnie ładnie kontrastuja czarne dokladki i szybki do ładnego białego lakieru ogolnie slicznotka i ten chromik pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi