Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Moje A4 1.9 TDI prawie seryjne :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Koledzy doradźcie mi, jakie tylne lampy założyć? Powiem że w grę wchodzą tylko dwa typy, albo ori II lift, albo DEPO RED-WHITE.

jeśli RED/WHITE to tylko w ledach :cool1:

najlepiej polifty :gwizdanie:

takie:

http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-94-00-red-white-led-m-ce-kra-i1361470463.html

Właśnie LED-y mi się nie podobają, albo coś takiego:

1373359048

Albo takie :

1383201624[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 15:51_________________________________________________Dodałem ankietę, prosze o głosowanie, które sie bardziej podobają i będą pasować :>

Opublikowano

http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-94-00-red-white-led-m-ce-kra-i1361470463.html

Te są ładne tylko na zdjęciu - w rzeczywistości fatalne, bardziej różowe niż czerwone. Jeśli ledy to tylko te na wzór II liftu.

Depo red - white też nie robią wrażenia.

Jak chcesz to popatrz sobie u mnie w galerii, miałem depo red white a teraz mam inne ledy.

Opublikowano
  • Autor

Powiem ci że ni epodobaja mi te LED-y, żadne :tongue4:

Masz może fotkę jak świecą u Ciebie te RED-WHITE? bo bardzo podobają mi się jak śiwecą te moje po I lifcie (i chyba tak samo mają II lift), a widzę że te RED-WHITE już mają bardziej przeźroczyste to szkło.

Opublikowano

Powiem ci że ni epodobaja mi te LED-y, żadne :tongue4:

Masz może fotkę jak świecą u Ciebie te RED-WHITE? bo bardzo podobają mi się jak śiwecą te moje po I lifcie (i chyba tak samo mają II lift), a widzę że te RED-WHITE już mają bardziej przeźroczyste to szkło.

Ja nie miałem ledów red - white tylko takie zwykłe. Świeciły normalnie, żadna rewelacja. Dopiero ledy robią wrażenie.

Nawet nie mam zdjęć, tylko takie stare w nocy: http://postimage.org/image/2g01lo1dw/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dopiero ledy robią wrażenie.

w nocy najlepiej :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pomimo odwrotnych wyników głosowania, postanowione, będą DEPO RED-WHITE :naughty:

Opublikowano

Pomimo odwrotnych wyników głosowania, postanowione, będą DEPO RED-WHITE :naughty:

Żałować nie będziesz, dopóki nie zobaczysz ładnych ledów :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Żałować nie będziesz, dopóki nie zobaczysz ładnych ledów :wink4:

Ale ty też miałeś :naughty: Widać każdy musi sie przekonac na własnej skórze :decayed:

To tak jak z chromem na metry, sporo obób miało i sporo go zrywało, ja tez mam, i kto wie może tez go zerwę kiedyś :kox:

A te lampki RED-WHITE bardzo mi sie podobają, niechodzi o wygląd w nocy, ale za dnia, nawet po fotkach Twojego auta wybrałbym te, nie diodowe :kox: Taki mój gust :evil:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 23:42_________________________________________________No i sa nowe lampki :kox:

20110128566.jpg

[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 21:41_________________________________________________W końcu Duże uszy :decayed:

20110210577.jpg

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 15:37_________________________________________________A dodatkowo kilka dni temu zmieniłem sobie sprzęgło kompletne, i w końcu można płynniutko ruszać, nie ma żadnego szarpania ani innych cudów wianków :evil:

Teraz jeszzcze tlyko troche trzeba powalczyć z buczeniem w zakresie obrotów 1800-2100 i będzie miód malina, a chyba już wyczaiłem winowajcę :decayed:

Opublikowano

pewnie plecionka Ci drga dlatego buczy : )

Opublikowano

Dobrze sie prezentuje :good: z nawigacją świetny patent :good:

Opublikowano

tylko kiere obszyć po ludzku :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

pewnie plecionka Ci drga dlatego buczy : )

Właśnie do pierwsze poszło do wymiany i to nie to.....

Obstawiam gumowe gówno w tym aucie do wymiany, poduszki, wieszaki tłumika.... będę kombinował.

Pany a może to być tłumik?? może takie buczenie i delikatne od tłumika byc w tym zakresie obrotów? Dodam że zakres obrótów sie zmienia, kiedyś był węższy......

W sumie troszke może głośno chodzi, no newiem jak sie mu przyciśnie na obroty.

Wógle ile wam się w takich silnikach podnosi silnik kiedy zaciągniecie ręczny i próbujecie ruszać?

Bo mi troche się podnosi :decayed:

tylko kiere obszyć po ludzku :)

Narazie inne wydatki, a do tego już sie przyzwyczaiłem :gwizdanie:

[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 14:32_________________________________________________Wogóle walczył ktoś już z takim buczeniem i wygrał?[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 14:47_________________________________________________Sam sobie muszę odpowiadać :polew:

No wiec z buczeniem wygrałem :naughty: praktycznie w 99% znikło :cool1:, diagnoza? wymiana wszystkich wieszaków tłumika + dobre go ustawienie :>

Dodatkowo dziś wymieniłem sobie kostkę stacyjki, stara już troche nie domagała, i założyłem TEMPOMAT :evil::slina:

Smiga aż miło :kox:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

widziałem na żywo, nieźle się prezentuje.

Patent z nawigacją niezły! :good: ... Teraz czekam na foty z kubłami :naughty:

Opublikowano

Ładne autko :gwizdanie: interesuje mnie jak "ogarnąłeś" to miejsce po popielniczce? Czym zatkałeś tą dziurę która powstaje po jej wyjęciu? Też o tym myślę bo popiołka jest mi zbędna :gwizdanie:

Opublikowano

Nieźle się kręci ten Dieselek do 6krpm :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Ładne autko :gwizdanie: interesuje mnie jak "ogarnąłeś" to miejsce po popielniczce? Czym zatkałeś tą dziurę która powstaje po jej wyjęciu? Też o tym myślę bo popiołka jest mi zbędna :gwizdanie:

wyjąłem popiołkę, i wykleiłem takim materiałem polarowym, tak żebym mógł tam rzucić telefon czy coś i żeby sie nie porysowało :naughty:

Nieźle się kręci ten Dieselek do 6krpm :tongue4:

e nie wiem, chyba na wykończeniu mam ten silnik, po 4rpm się zatrzymuje :kox:

Opublikowano

Ładne auto, ale radio (w szczególności podświetlanie) jest OKROPNE.

Natomiast patent z navi... hmmm, sprytnie Panie, sprytnie...

Opublikowano
  • Autor

Ładne auto, ale radio (w szczególności podświetlanie) jest OKROPNE.

Natomiast patent z navi... hmmm, sprytnie Panie, sprytnie...

Radio już jest inne, z podświetlaniem czerwonym (częściowo :kox:) a navi, to nie mój pomysł, zaciągnięty z forum:D ja tylko skopiowałem, choć chciałbym żeby to był mój pomysł :good:

Swoją drogą kubły już na miejscu, jeszcze tylko grzanie do niech podłączyć :naughty:

20110615715.jpg

Ps. kto mi powie jak usunąć z tego wątku ankietę? :naughty:

Opublikowano

z kubłami lepiej, a z kanapą na tył coś już robiłeś?

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie, ale raczej nie będę zakładał tego od Ciebie, trzeba kupić oparcie z sedana i dopiero. narazie podłaczenie grzania i na nic więcej kasy za bardzo nie ma :confused4: