gonsiorek Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Podjąłem decyzję o wymianie lamp. Przestało mi się podobać to co widze a raczej tego czego nie widzę po zmroku Stawiam na depo - pytanie tylko, czy dokonać podmiany (mam polifta z valeo) czy rzucić się na angel eyes ? Czy od strony kierowcy jest w nich jakaś znacząca różnica ? HID-ów nie mam zamiaru tam pakować.
Kowi87 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 A dlaczego chcesz zmieniać poliftowe lampy na ich zamienniki Oddaj do regeneracji odbłysniki, wyczyść od wewnatrz szkła i mapy będą jak nowe Załóz do tego HID 4300k i zobaczysz róznice :gwizdanie: A angelajsy i inne dajlajny sobie daruj, no chyba ze aż tak Ci zalezy na ringach to bierz lampy FK
gonsiorek Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 Czyli angel-sy odpadają. Nowe klosze depo mozna kupić za ok 400 zł (normalne) a lampy maja juz 10 lat, do tego poprzedni właściciel zrobił polerkę lakieru. Wykonał ją jakiś debil bo wypolerował też klosze w zwiazku z czym je poprzepalał (to chyba jest plastik). Próbowałem coś z tym zrobić poprzez delikatną polerke ale efekt mizerny.
Kowi87 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Na forum ktos sprzedaje same szkła od lamp, mozęsz zawsze przekładke zrobic i przy okazji wnetrze lampy w mat no ale jak niechce Ci sie bawic z tymi lampami to bierz normalne DEPO bądź TYC(to to samo) a anglesy sobie odpusć ładnie wygladaja na aukcjach, na aucie jest tragedia
pitman Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 A angelajsy i inne dajlajny sobie daruj, no chyba ze aż tak Ci zalezy na ringach to bierz lampy FK Ringi do BMW w Audi wioska
Szamek Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Podjąłem decyzję o wymianie lamp. Przestało mi się podobać to co widze a raczej tego czego nie widzę po zmroku Stawiam na depo - pytanie tylko, czy dokonać podmiany (mam polifta z valeo) czy rzucić się na angel eyes ? Czy od strony kierowcy jest w nich jakaś znacząca różnica ? HID-ów nie mam zamiaru tam pakować. kolego jak chcesz kupić nowe DEPO to tutaj jest dobra cena http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167450.0
gonsiorek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 szymon88-16 - już się dopisałem dzięki wszystkim !
loco87 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja mam depo. Jakość średnia/dobra. Problem jest z uzyskaniem właściwej ogniskowej i ustawieniem światła. Da się ale trzeba cyganić....
gonsiorek Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 A gdybym postawił pytanie inaczej: - kupić nowe depo czy dać stare valeo do regeneracji w "Regeneracja-hc" z allegro (metalizacja próżniowa + polerowanie klosza). Koszt podobny - co Koledzy na to ?
maarkus Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 kupilem rok temu depo na allegro,dobre zarowki philipsa i bylo wszystko git.Dzisiaj zauwazylem ze lewa lampa mi mocno paruje.Zdjalem dekielek i wyschla .Przy najblizszej okazji czeka mnie rozbiorka lampy,wiec nie wiem czy wybral bym znowu depo czy moze jednak oryginaly....
puertoss Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 DEPO nie są aż takie złe a jak Ci zaparuje to reklamacja i juz
Rekomendowane odpowiedzi