kesli21 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Koledzy mam radio Chorus by Grundig i ostatnio je odłaczylem. Kod safe mialem zapisany na radiu z tylu lecz torche mi sie zmazał i ni jak nie idzie go odczytac ;/ gdzie mogę się udać żeby rozkodować radio ?:>
Dev Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 musisz podjechac do kogos kto to rozkminia zapytaj na najblizszym spocie
kesli21 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 czy udało się ... właśnie ściągnąłem generator kodów jutro napisze czy coś dało
jozek726 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 czy udało się ... właśnie ściągnąłem generator kodów jutro napisze czy coś dało napisz bo jestem ciekawy czy to tak pójdzie
kesli21 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 powiem Ci że masakra ... trzeba mieć ostrego farta zeby trafić ten kod , większość programów generujących jest do typów radia z 5,6 lat wstecz .... dużo ludzi rozkodowuje na forach podajesz mu nr i on jak ma dobry humor może Ci rozkoduje ... najlepiej jechac do elektryka on za 30 zl na zawsze kod zciąga ;]
Prezes85 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Mialem podobny problem ale wtedy bylem w usa a tam nie ma takich magikow jak w PL i niestety musialem jechac do ASO i odpowiednio zaplacic za sciagniecie kodu z Niemiec do radia
kesli21 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 No lipa troszke hehe ja teraz załatwiłem to za 30zl całkiem mi zlikwidował kod i już teraz problem z głowy
Rekomendowane odpowiedzi