HiRide Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ciasteczkowy powiedz tak szczeze ile ty siedzisz na allegro Z tymi kratkami sie udalo z dokladka tez ale srodkowa kratka wisiala na allegro juz z 2 tyg zanim ja kupiles Musze cie zmartwic -mogles miec ja taniej bo sprzedawca jest .... zgadujcie
letallec Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Musze cie zmartwic -mogles miec ja taniej bo sprzedawca jest .... zgadujcie Ty
boberek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ciasteczkowy powiedz tak szczeze ile ty siedzisz na allegro Z tymi kratkami sie udalo z dokladka tez ale srodkowa kratka wisiala na allegro juz z 2 tyg zanim ja kupiles Musze cie zmartwic -mogles miec ja taniej bo sprzedawca jest .... zgadujcie nie wiem szukałem i nie było [br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 14:33_________________________________________________życie co ja zrobie nigdzi enikt nie pisał ani nic to przynajmniej mi ja szybko wyślij
Flyer Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jestem ciekaw jak tam pojdzie z dobraniem koloru do dokladki
Wąski Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jestem ciekaw jak tam pojdzie z dobraniem koloru do dokladki Ja dwa razy malowałem
boberek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jestem ciekaw jak tam pojdzie z dobraniem koloru do dokladki w ASO lakier kupie
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jestem ciekaw jak tam pojdzie z dobraniem koloru do dokladki w ASO lakier kupie Oby dobrali Ci dobrze ... te nietypowe metaliki ciężko sie maluje
Aydaho Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jestem ciekaw jak tam pojdzie z dobraniem koloru do dokladki w ASO lakier kupie Oby dobrali Ci dobrze ... te nietypowe metaliki ciężko sie maluje nie ma problemu - ja kupiłem w ASO małą puszkę lakieru ( dobierany po VIN ), pomalowałem rysy na zderzaku - całkiem spore i szerokie .. efekt - nie ma śladu w odcieniu. Za to musze audi pochwalić, bo w Fordzie dwa razy dobierali i za każdym razem inny kolor był , poztym nadal twierdze, że to kiepska marka
boberek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 dużo płaciłeś ?? ile masz tego lakieru ??
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 nie ma problemu - ja kupiłem w ASO małą puszkę lakieru ( dobierany po VIN ), pomalowałem rysy na zderzaku - całkiem spore i szerokie .. efekt - nie ma śladu w odcieniu. Mi dobierał lakiernik z Mercedesa po kodzie lakieru .. i widać efekty Niektórych kolory bez cieniowania nie da rady
boberek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 dobra jutro DOKŁADKA IDZIE DO LAKIERNIKA niech sie za nią weźmie a jak bede kombinował lakier
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 no jak pomalujesz to będzie całkiem inna fura :kox: ciekawe jak się spasuje z kolorem nadwozia bo to wcale nie jest łatwe
boberek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 i tak jest różnica nawet na seryjnie malowanym więc uwazam ze teraz też będzie w granicy błędu ;P
piotrcar Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 moje graty juz sa u lakiernika.podalem mu tylko kod lakieru i powiedzial ze to mu wystarczy.powiedzial ze bedzie dobrze.zobaczymy
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 i tak jest różnica nawet na seryjnie malowanym więc uwazam ze teraz też będzie w granicy błędu ;P Tylko żeby to nie była taka granica błędu jak u Michała ,albo u mnie
boberek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2008 będzie OK [br]Dopisany: 12 Grudzień 2008, 08:01_________________________________________________dokładka juz dzis będzie u lakiernika niech ja zacznie rezac a ja bede kombinowal lakier
Reggi Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dziś wiadziałem takiego Piacha ze ściemnionymi szybami ...kox na maxa
Reggi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 to następny mod po zderzaku Feluszki jakie planujsze ?
Rekomendowane odpowiedzi