AndyN Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 to ja biere -20 Ja mam fabrycznie -20. Możesz zobaczyć jak to wygląda Czasem to -20 daje o sobie znać. Wjeżdżając na wyższy krawężnik, jadąc po dołach
boberek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 no tak ale ja mam podobno -20 mm spręzyna jest niższa od seryjnej ale auto tak nie siadło jak powinno
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 A to na pewno sprezyny od 2.0TDi? Moze koles nawet nie wiedzial co sprzedaje...
Aydaho Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no tak ale ja mam podobno -20 mm spręzyna jest niższa od seryjnej ale auto tak nie siadło jak powinno siedzi nizej - sprawdzalismy na spocie. Moze amory seryjne nie siadaja jak trza :gwizdanie:
boberek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 amory tez są s-line to był cały komplet zreszta co ma amor do sprezyny
Aydaho Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 amory tez są s-line to był cały komplet zreszta co ma amor do sprezyny jak nic nie ma to po co było zmieniać amorki ładuj Weitecka -35 i będzie malina - a w zimie podjazd ładnie odśnieżysz spoilerem
boberek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 zmieniałem bo jedem amorek sie wylał dlatego a ze trafił sie komplet to sie nie zastanawiałem a na wiosne kupie 2 spręzyny takie jak powinny być i będzie pieknie Koskos jestem troche zawalny robotą zaraz odpisuje [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 10:05_________________________________________________dekle dokupione i szykuje sie seprajs ;P
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ile dałeś za dekle bo ja do swoich szukałem i ceny zabójcze
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 115 zł komplet tragedi nie ma ja nie znalazłem poniżej 150 pln
boberek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 no nie jest źle ważne ze są aha taki mały kolejny fart ;P http://www.allegro.pl/item541800571_audi_a4_b6_01_04_fotel_kanapa_szare_sedan.html
skovroon Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 no nie jest źle ważne ze są aha taki mały kolejny fart ;P http://www.allegro.pl/item541800571_audi_a4_b6_01_04_fotel_kanapa_szare_sedan.html faktycznie okazja ;D masz nosa... albo tak jak HiRide kiedys tutaj wspomnial śpisz na allegro
HiRide Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 no nie jest źle ważne ze są aha taki mały kolejny fart ;P http://www.allegro.pl/item541800571_audi_a4_b6_01_04_fotel_kanapa_szare_sedan.html faktycznie okazja ;D masz nosa... albo tak jak chyba ktos kiedys tutaj wspomnial śpisz na allegro tak ja to napisalem i albo spisz obok monitora albo jestes pracownikiem alledrogo ;(
pre_pl Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 czy możecie wytłumaczyć fenomen waszego zachwytu wydania 300zł na upaskudzone fotele ? Znaczy... do garażu mają być ? Bo jak rozumiem, fotele boberek w aucie masz ? Czy jeździsz na taboretach z kuchni ?
HiRide Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 czy możecie wytłumaczyć fenomen waszego zachwytu wydania 300zł na upaskudzone fotele ? Znaczy... do garażu mają być ? Bo jak rozumiem, fotele boberek w aucie masz ? Czy jeździsz na taboretach z kuchni ? gdzie ja sie zachwycalem ? gdyby to byla skora to bym chyba spadl z krzesla z zazdrosci ale za te brudaski cena i tak bardzo dobra juz nie chodzi o zachwycanie sie cena foteli ale jak boberek to robi to ja nie wiem a skoro juz mowa o taboratach...z 6 lat temu kiedy jescze kuzyn mial b5 z 96 roku,wyciagalismy z niej fotele zeby zalozyc jakies pokrowce.Wspaniale wygladal srodek bez foteli i wpadl nam pomysl do glowy zeby pojezdzic po wsi tym autem na malym wiaderku po kartoflach ok(5litrowe) zamiast foteli.Mozecie sobie wyobrazic jak wygladal kuzyn za kierownica..ledwo oczy mu bylo widac Najlepsze bylo to jak dodal gazu dosc zdrowo na 2 biegu...obaj spadlsmy z wiaderek na tylna kanape a auto sobie jechalo,na szczescie reczny nas uratowal teraz tak mysle czego to czlowiek nie wymyslil :> Boberek jak bedziesz demntowal fotele to wloz sobie stolek z czterema nogami na probe
skovroon Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 czy możecie wytłumaczyć fenomen waszego zachwytu wydania 300zł na upaskudzone fotele ? Znaczy... do garażu mają być ? Bo jak rozumiem, fotele boberek w aucie masz ? Czy jeździsz na taboretach z kuchni ? ja mysle ze cena jest atrakcyjna.. upierze je sobie za jakies 50-100zl w jakiejs pralni czy tam gdzies i beda jak nowki...
boberek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 czy możecie wytłumaczyć fenomen waszego zachwytu wydania 300zł na upaskudzone fotele ? Znaczy... do garażu mają być ? Bo jak rozumiem, fotele boberek w aucie masz ? Czy jeździsz na taboretach z kuchni ? ja mysle ze cena jest atrakcyjna.. upierze je sobie za jakies 50-100zl w jakiejs pralni czy tam gdzies i beda jak nowki... dokładnie chodziło mi o kubełki których nie mam u siebie a znaleśc w moim kolorze to graniczy z cudem wiec za 300 zł to sie opłaca kolega mi upierze to za 50 zł i juz będe miał kubełek [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 21:44_________________________________________________ Boberek jak bedziesz demntowal fotele to wloz sobie stolek z czterema nogami na probe jezdziłem cabrio na wiaderku jak środka nie miałem
pre_pl Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 dokładnie smiley chodziło mi o kubełki smiley których nie mam u siebie aaaa, czyli do tej pory na taboretach jeździłeś no to ok... myślałem, że Ty masz takie fotele
Rekomendowane odpowiedzi