zawi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Przedstawiam moja audi A4 2.0 TDI Wyposazenie -Silnik 2.0 TDI 103 kW -Skora+alcantra -Fotele podgrzewane s-line,bez loga -Radio Concert2 -Bi-xenon -ABS,ESP -Kierownica multi 3-ramienna -Pakiet chrom zewnetrzny -Lusterko wewnetrzne fotochromatyczne -4xel szyby -Czujnik zmierzchu,deszczu -Audio BOSE -Podgrzewane spryskiwacze -Alufelgi 17" -Zawieszenie 1BA A tutaj pare fotek z nowymi felusiami i zderzakiem s-line Na nowym zawiasie Mody wykonane -Zderzak S-line -Alufelgi 18"+opony Goodyear asymmetric 2 -Zawieszenie Eibach pro-system -Tarcze hamulcowe Tarox Japan Sport -Sciemka tylnych szyb -RNS-e -Podswietlany kubek i wizytownik z chromem -Podstopnica i nakladki na pedaly od Rs4 -Dioda Ambiente -Lampki w drzwi(biale i czerwone) -Dystanse tyl 16mm -Oslona podszybia i zbiorniczka od spryskiwaczy -Stabilizator Rs4 tyl Planowane mody -Lusterka alu satynowe -Dystanse 10mm przod -Stabilizator Rs4 przod -Listwy drzwiowe S4 -Listwy progowe z logo s-line -Wydech Miltek -Oswietlenie przestrzeni stop -Kamera cofania -Tylnia klapa S-line -Jakis wirusik
ZuKeRs Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam w klubie szarego wnetrza z alcantara :kox: :kox: Cos mi sie wydaje ze ktos juz modzil w tym autku <-- kiera sport, galka zmiany biegow sport ???
akjam Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Koło fajne ale gleba konieczna... :gwizdanie:
zawi Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 No niestety nie,autko wyjechalo z polskiego salonu z takim wyposazeniem z mojej strony dolozone zostaly jak na razie felgi,nakladki na pedaly i rns-e
pablo1984 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Bez obnizenie nie wyglada to zbyt ladnie Ale przynajmniej nic nigdzie nie obciera Przecież nie musisz go od razu obniżać o 50 mm
reniek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam w klubie szarego wnetrza z alcantara :kox: :kox: Cos mi sie wydaje ze ktos juz modzil w tym autku <-- kiera sport, galka zmiany biegow sport ??? to auto ma pakiet sport, tak jak u mnie - kiera, gałka i fotele na wzór S-line ale bez logo
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam w klubie szarego wnetrza z alcantara :kox: :kox: Cos mi sie wydaje ze ktos juz modzil w tym autku <-- kiera sport, galka zmiany biegow sport ??? to auto ma pakiet sport, tak jak u mnie - kiera, gałka i fotele na wzór S-line ale bez logo A jak masz z zewnątrz? Jakieś listwy?
boseron Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 a mnie sie jakoś ten wzór nie widzi wole mocniejsze wzory w stylu rs6
zawi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 Bez obnizenie nie wyglada to zbyt ladnie Ale przynajmniej nic nigdzie nie obciera Przecież nie musisz go od razu obniżać o 50 mm Nawet o tym nie mysle,ale czytajac posty niektorym obciera przy -30mm
akjam Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Bez obnizenie nie wyglada to zbyt ladnie Ale przynajmniej nic nigdzie nie obciera Przecież nie musisz go od razu obniżać o 50 mm Nawet o tym nie mysle,ale czytajac posty niektorym obciera przy -30mm Ja mam -35 i nie jest źle.
zawi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 a mnie sie jakoś ten wzór nie widzi wole mocniejsze wzory w stylu rs6 Ilu ludzi tyle opini,jedni wola bladynki a inni brunetki
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 fajny kolor , fajnie ze sedan ja bym troche porezał i było by pięknie
mgtan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 a co ma przycierać? chyba że ty o ulice ;p ja mam -40 i 45 i jest cacy... nic nie trze chyba że ja o koleiny ze śniegu ;p
zawi Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Co myslicie o takim modzie http://www.subito.it/accessori-auto/sedili-recaro-a4-s4-savona-21040669.htm
sysek27 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Co myslicie o takim modzie http://www.subito.it/accessori-auto/sedili-recaro-a4-s4-savona-21040669.htm Dobra cena bierz :good: stare sprzedasz za 2000zl i bedzie jeszcze lepiej...
pablo1984 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Co myslicie o takim modzie http://www.subito.it/accessori-auto/sedili-recaro-a4-s4-savona-21040669.htm Te stołki które masz też są spoko, więc na Twoim miejscu nic bym w tej kwestii nie kombinował :gwizdanie:
wustyle Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Koło fajne ale gleba konieczna... :gwizdanie: dokladnie luknij na moje auto
skrab Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Według mnie te pierwsze fele miałeś lepsze sory za OT
Rekomendowane odpowiedzi