boberek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 fatalny środek niebieski bo to z TAXI
wojtek123 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Skąd wiesz kolego że niebieski środek jest z taksówki, z tego co kolega pisze to auto jest z Niemiec a taksówki tam maja masakryczny kawa z mlekiem lakier. A tu autko ma lakierek całkiem całkiem
boberek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 bo folia została zdjęta to i lakier ładny
wojtek123 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 w tamtych latach taksówek nie oklejali
filip1001 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kolego, na fotach poznaję, że auto gościło w Augustowie na jeziorem Sajno. Zgadza się? Co tam, robiłeś ?
boberek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 w tamtych latach taksówek nie oklejali cały czas oklejają
Kali S4 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 fatalny środek niebieski bo to z TAXI o karva,co za bzdura Auto jak auto,ważne żeby się dobrze sprawowało
marec-ki Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kolego, na fotach poznaję, że auto gościło w Augustowie na jeziorem Sajno. Zgadza się? Co tam, robiłeś ? Dokładnie auto było tam kupione od na prawdę wporzo handlarza a poza tym to mam teściów w Augustowie niebieski bo to z TAXI A już co niektórzy to wymyślają :P mi powiedziano, że autem jeździł bogaty rolnik i już i mogłoby się zgadzać bo pod maską, pod filtrem powietrza znalazłem trochę słomy i innych śladów mogących to potwierdzić to i lakier ładny Lakier nie jest taki ładny dlatego pisałem, że na wiosnę robię mega polerkę. PS. Auto kupowałem na podstawie stanu technicznego a nie stanu licznika. Ja auta (bo nie szukałem tylko Audi) szukałem od marca, więc ta "perełka" była i jest dla mnie mega wypaśna
filip1001 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Kolego, na fotach poznaję, że auto gościło w Augustowie na jeziorem Sajno. Zgadza się? Co tam, robiłeś ? Dokładnie auto było tam kupione od na prawdę wporzo handlarza a poza tym to mam teściów w Augustowie niebieski bo to z TAXI A już co niektórzy to wymyślają :P mi powiedziano, że autem jeździł bogaty rolnik i już i mogłoby się zgadzać bo pod maską, pod filtrem powietrza znalazłem trochę słomy i innych śladów mogących to potwierdzić to i lakier ładny Lakier nie jest taki ładny dlatego pisałem, że na wiosnę robię mega polerkę. PS. Auto kupowałem na podstawie stanu technicznego a nie stanu licznika. Ja auta (bo nie szukałem tylko Audi) szukałem od marca, więc ta "perełka" była i jest dla mnie mega wypaśna to jak następnym razem będziesz w Augustowie do daj znać to zrobimy spota zapoznawczego
marec-ki Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 to jak następnym razem będziesz w Augustowie do daj znać to zrobimy spota zapoznawczego Sie wie najbliższa planowana wizyta to luty (poczatek miesiąca)
LortG Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Gratuluje furacza! Przy okazji, Marecki peeedz mi proszę jak było u Ciebie z grzanymi lustrami... ja instalacje mam, ale miernik pokazuje 0 V napięcia Wyczytalem na forum, że jesli ma się instalację to wystarczy podpiąc... ale jeśli napięcia nie ma to ja to ma zadziałac niby? Szerokości i bezawaryjności !
Młody_drog Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Napięcie jest widoczne dopiero po podłączeniu lusterek, u mnie też 0v a jak podłącze to działają
LortG Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Dzieki za odpowiedź.... wiec moge sie rozglądać za nowymi wkładami
marec-ki Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 Dokładnie jak pisze mlody_drog ja w sumie nie mierzyłem napięć, tylko zapoznałem się z treścią tematu jak zrobić grzane lustra i wio z koksem kup same maty grzewcze (max 10zł/szt). Robota na jeden wieczór
LortG Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Mysle nad oryginałami z ASO.....moze zmienie zdanie jak zadzwonie zapytac o koszty :> Z klejeniem mat chyba troche zabawy....zobacze, ale na pewno jeden z dwu sposobów wejdzie w życie
marec-ki Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 Dziś przyszło do mnie -> http://allegro.pl/audi-a4-b7-regulacja-mechanizm-ledzwi-fotel-i1478231341.html ciekawe czy podejdą ?? :gwizdanie: Tylko kiedy ja znajdę czas na rezanie [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 23:56_________________________________________________Jednak regulacji lędźwi nie zakładam. Będę szukał od razu foteli z regulacją lędźwi oraz wysuwaną częścią fotela - podudzie. We wtorek i środę walczyłem z lakierem. Ponad 10h machania rękami. Efekt w miarę zadowalający. Będę musiał kupić coś lepszego na ryski oraz koniecznie polerkę na przyszły rok bo to idzie się pochlastać machać tyle łapami Poniżej najświeższe fotki: Zestaw małego detailera Na przyszły rok muszę się rozejrzeć za nowym felunkiem - 17" Jutro zakładam Oil Catch Tank. Muszę sprawdzić czy to faktycznie odma tak leje olejem i non stop zasyfia EGR.
MAGIC87 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Na przyszły rok muszę się rozejrzeć za nowym felunkiem - 17" no bo ta 15 to na zime max. EGR wywal... na cholere Ci to dziadostwo
marec-ki Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Przy okazji zakładania OCT zaślepię EGR i zobaczę czy dynamika będzie choć trochę lepsza. Zamiast EGRa zakłada się tzw flanszę ? dobrze kombinuję ? ile takie coś $$ ??[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 21:28_________________________________________________Dziś odebrałem kółka 17" od kolegi dominikt1 Będą na lato na przyszły sezon, no chyba że przez jesień i zimę zmienię zdanie i znajdę coś innego :gwizdanie: Póki co to jest plan na przyszły sezon: Tylko nie wiem czy chcę je zostawić w tym kolorze może walnąć je w jakiś grafit lub jeszcze co innego ??
A4_Dominik_WAW Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 W związku z głosami że felgi które sprzedałem mogą pochodzić z auta skradzionego w Poznaniu u Bartka odsyłam do mojego profilu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178839.0 na felgach jeździłem dwa sezony i zostały kupione od znajomego z A6. Mam nadzieje że nowy ich właściciel zrobi z nich użytek myślę że grafit albo gunmetal będzie dla nich idealny.
marec-ki Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) W związku z głosami że felgi które sprzedałem mogą pochodzić z auta skradzionego w Poznaniu u Bartka Czas odświeżyć trochę temat Auto cały czas mam i użytkuję. Cały czas podtrzymuję to co napisałem wyżej a pro po niektórych komentarzy - w ogóle nie zauważam żeby ten niebieski środek mi wadził i kuł w oczy Czy potrzebuję czegoś więcej w tym aucie po 5 latach użytkowania ? nie specjalnie. Jedyne co to teraz będę przerabiał lampy na bixenony. Auto tak jak pisałem w 1ym poście było kupione z zamiarem pewnego wożenia mojego dupska z punktu A do punktu B i idealnie się wywiązuje z powierzonego zadania mam inne hobby, w które pakuję kasę także auto to ... auto a nie perełka do dmuchania i chuchania Na wiosnę wymieniłem turbo (hybryda od DEVa), a Spanky dokończył dzieła i wyszło z tego 170KM i 350Nm Wyszłoby więcej ale dwumas zaczął telepać budą. Także jak odłożę na dwumas to będzie korekta programu PS. Przymierzałem się w tym roku do zmiany na większe kombi w mocnej benzynie ale po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że jeszcze nie teraz. Nic tylko lać ropę i cieszyć się dalej bezproblemową jazdą Edytowane 31 Grudnia 2015 przez marec-ki
Rekomendowane odpowiedzi