Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiecie, mogę sam pokombinować z lampką podsufitówki, mogę sam pokombinować z jakimiś mało odpowiedzialnymi rzeczami. Ale tempomat to jakby nie patrzeć taka rzecz, która powinna być niezawodna, bo zasadniczo jak jest włączony to wpływa na bezpieczeństwo jazdy... No chyba, że jesteście chętni do wykonania takiej roboty, to możemy się umówić i ogarnąć wszystko :tongue4:

Opublikowano

To jak z tym spotem popołudniu w niedzielę? :)

Opublikowano

Dla mnie to bez różnicy :)

Opublikowano

Ja bym był za parkingiem przy/pod Forum... Mi osobiście najbardziej leży, bo o 20 musze raport wziąć z Media Markt, więc dwie pieczenie na jednym ogniu :naughty:

Opublikowano

no dobra, ale "parking forum" to baaardzo ogólne pojęcie, nie znajdziemy się :wink4: wjeżdżamy na górę czy jedziemy na dół czy gdzieś przy forum? ja bym był za tym żeby wjechać pod forum, ale nie wiadomo ile będzie miejsca :hi:

Opublikowano

Na dole może nie być miejsca od razu na tyle aut, dlatego ja proponuje wjechać na górę i ustawić się w samym rogu tego jakby wyższego poziomu... Wiecie o co mi chodzi :decayed:

Opublikowano

ok to jutro Forum "Atrium " :sick3: 19H na górnym parkingu ale jak będzie padał deszcz tak jak dziś to underground :D

Opublikowano

no niestety wielki kac morderca więc ja nie dojadę na spota

tylko browarek ratuje mi życie

Opublikowano

ciekawe te cb. az niemozliwe,ze za 129zl?

Opublikowano

No cena bardzo dobra. Komplet radyjko z antenką, razem z wysyłką wychodzi 155zł. Hmm, chyba sprawię sobie na prezent pod choinkę :naughty:

Opublikowano

a widziales na allegro,ze za 99zl jest samo radio?

Opublikowano

a widziales na allegro,ze za 99zl jest samo radio?

Widziałem, tylko że tam jest gwarancja 7 dniowa, a tu chociaż 3msc. Sądzisz że za 150zł da radę złożyć lepszy zestaw Cb + antenka?

Opublikowano

Panowie za wczoraj zachlałem na pepkowym i dzisiaj tylko umieram i ratuje sie zimnym z pianka wiec ja odpadam milego spota zycze.

Opublikowano

pff jak ja się reflektuje to odpadacie ...eee Panowie...do 19h dużo czasu kurować się :D