sbenios Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 To co wy na to żeby w sobotę np zrobić sobie spota? Coś już za długo przerwę mieliśmy. Ciągle nowy rok nierozpoczęty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras124 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Może i mi by się udało pojawić pierwszy raz w nowym gronie w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja jestem za piszcie o której Wam pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Może sobota ok 16 czy 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam sobota odpada wyjazd , ale niedziela to tak ( na tą chwilę ) :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 To co chłopy? Jakiś zapał słomiany widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Mam na zbyciu skórzany podłokietnik od S4 B5. Można śmiało odebrać w Koszalinie, co mniejszy koszt o KW. Stan idealny , cena 169 zł. http://imageshack.us/gal.php?id=q5Wlkt7U056pma3Emd3W06g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 To co Panowie organizujem cos na otwarcie sezonu 2012 sobota niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja mogę wpaść, mi jutro np. pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Panowie wpisujcie się do grupy społecznościowej GRUPA KOSZALIN I OKOLICE bo jest nas narazie tylko czworo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 8 .. to kiedy Panowie jakieś poważne spotkanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 No właśnie, jakieś powitanie wiosny przy grillu moglibyśmy zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja już tyle razy chciałem, ale jakoś nikt się nie garnął, a np w tym tygodniu w weekend nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 8 .. to kiedy Panowie jakieś poważne spotkanie?? To kiedy? ---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:06 ---------- No właśnie, jakieś powitanie wiosny przy grillu moglibyśmy zorganizować Mi pasuje weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Daniel więcej osób ...bo znowu jak za dawnych czasów 2 auta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 mi weekend tez pasuje Co Wy na Bagicz? Wtedy może ktoś z KG by podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Panowie jak tam już letnie?? bo ja jeszcze Zimóweczki męczę ostatni sezon to trzeba je doprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tak ja już od tygodnia na letnich,ale 17" bo 19" dałem do prostowania i dodatkowo zmiana ogumienia z 235 na 215 w koleinach jest tragedia,jak będzie gleba to wrócą 19". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 jezuu 19' Daniel...masakra.... ja mam 225/40/18R Letnie ..ogólnie teraz zakupuje preparaty do pielęgnowania autka Meguairsy i inne . Lubię mieć autko czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Meguairsy i inne . Lubię mieć autko czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi