fusse Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja mam b5, ale ramki tez mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 A b7 nie pomykałeś przypadkiem? Ma ktoś może błotnik prawy przód do sprzedania niedrogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 a mnie nikt nie widzi na mieście ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 a mnie nikt nie widzi na mieście ?? Bo malutki jesteś zwołaj ekipe na 23go to podjadę na spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 to Co Spontan w 23/12/12 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mogę wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 chlopy, wylal mi gwint z tylu po prawej stronie, ogarniacie z jakiego auta podszedl by wklad by wymienic, ewentualnie gdzie w koszalinie ogarniają cos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arris_88 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja też wpadnę jak znajdę chwilkę czasu. Możecie powiedzieć dokładniejszą godzinę i miejsce spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 To co panioczki 16ta parking podziemny w Atrium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 jutro tak ?? 16 parking podziemny Atrium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu92 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jakby co to "nowy" (czyt. ja) może wpaść na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak najbardziej Ja swoją padliną też podjadę. Tylko parking duży, w którym miejscu konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 przed wjazdem do podziemnego . tam sa miejsca zawsze wiec si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Są 2 wjazdy Od głównego wejścia i 1-2-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Panowie od głównego wjazdu o 16ej będę napewno.Patryk Olga się pyta czy zabierasz Olgę niech sobie zwiedzają butiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 tak jest Biorę moją niewiastę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 :hi:widzę że się spot szykuje szkoda że dziś ja nie dam rady mama ma urodziny ale jak by były jakieś foty to po proszę :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 A mi się bryczki 60km nie chce się gnać specjalnie na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 :hi:podziękował za spotkanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Byłem o 16 pod forum. Z małego ronda na 2 jechałem 15 minut:facepalm:, później już odpuściłem i pojechałem stamtąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi