danielo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fakt wiary w piz*u ale 3autka się odnalazły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu92 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Byłem o 16 pod forum. Z małego ronda na 2 jechałem 15 minut:facepalm:, później już odpuściłem i pojechałem stamtąd. A Ty masz przypadkiem prawe przednie nadkole w kolorze czarnym/ granatowym? Jak tak to jechałem za Tobą i mrugałem długimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Yop, czerwone audi z czarnym błotnikiem przednim, może ślepy byłem, trzeba trąbić na mnie Jaki kolor autka miałeś? W którym miejscu to było? Pozatym, na światłach rs4 stało na ramkach a4clubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu92 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wyjeżdżałem z podziemnego. Za Tobą jechał autobus, a ja wcisnąłem mu się przed nos i do ronda/ wjazdu do Castodramatu jechałem za Tobą. Ja mam srebrną B6 Ty potem uciekłeś na światła, a ja poleciałem robić kolejną rundkę po parkingu. Gdyby nie daniel_sen to do teraz szukałbym ludu z klubu. Dzięki wielkie, że pomrygałeś mi tam w podziemnym i "zaprowadziłeś" na miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 A widzisz to już kojarzę Było mnie obtrąbić to i ja bym dotarł Tak to bywa. Zdjęcia zrobili jakieś ze spota? Pochwalić się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zdjęcia zrobili jakieś ze spota? Pochwalić się. Nikt na to nie wpadł ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Pozatym, na światłach rs4 stało na ramkach a4clubu A przypadkiem nie był to granatowy avant z DTM pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 na Super Stalówkach ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- Ps . Danielu jeszcze raz dzięki !!! Pozdrowienia Dla Oli .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Nie Daniel, to nie Twoja fura była , ramki z "konkurencyjnego" klubu miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Avant ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Nie Daniel, to nie Twoja fura była , ramki z "konkurencyjnego" klubu miała Nie miałem mojego paździocha na myśli tylko Partyka avanta. ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- Generalnie jestem do 27go tutaj,może w drugi dzień świąt oderwiemy d*py od stołu i parking będzie pusty,łatwiej będzie się odszukać.Patryk dokończylibyśmy sprawę z lampionem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jestem jak najbardziej Za!!! Może większa grupa kolegów by się zdecydowała !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Tak, avant. Tzn wtorek? Może teraz dojadę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 środa . to jest 2 dzień świąt .Jak Avant to moje ale ja mam pakiet DTM . Daniel Chyba rurki kupuje jest hajs ...hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Środa 26.12 godzina powiedzmy 16ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Spoko Ja się Piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Daniel Chyba rurki kupuje jest hajs ...hehe PODWÓJNY WYDECH 2 RURY A4 B6 B7 1.8T 2.4 3.0 (2865439316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pasuje plug&play tylko końcówki jakieś inne ori trochę mizerne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dobra cena ...ciekawe ile za instalację by mnie ktoś policzył plus osłona termiczna i dokładka pod zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 I jeden dodatkowy chwyt dla bańki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu92 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No Panowie, z racji tego, że dziś 24.12: Zdrowych, Wesołych Świąt, żeby naszym furkom nigdy nie brakło paliwa w baku, a drogi były gładkie jak opłatek świąteczny i szerokie jak lotnisko A nam życzę szczęścia, spełnienia marzeń, bogatego zająca z brodą i dużo jajek na choince A w Nowym Roku wszelakiej pomyślności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych Świąt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi