Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko jest dla ludzi,tylko trzeba umiejetnie sie z tym obchodzic :decayed:

tak samo alkohol

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jaki alkohol, :decayed: tym się popija teścia i metę :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tego akurat nie polecam :decayed: :decayed:

Opublikowano

tego akurat nie polecam :decayed: :decayed:

oj tam oj tam...

Opublikowano

ja wiem,ze kretka bedzie moim numerem uno jesli chodzi o odzywki :) teraz przetestuje jeszcze zma i tribulusa ale nie oczekuje cudow

Opublikowano

ja wiem,ze kretka bedzie moim numerem uno jesli chodzi o odzywki :) teraz przetestuje jeszcze zma i tribulusa ale nie oczekuje cudow

tribulus jest fajny ale... czasami przez niego było stresowo :naughty:

Opublikowano

wszystko jest dla ludzi ale jak juz coś w siebie wrzucać to kuracje z wyższej półki, a nie najtańszy syf, osobiście mam większą satysfakcje jak przyrasta po ćwiczeniach na sucho.

a młodzież nie mająca kasy ładuje najtańsze środki nie zdając sobie sprawy z konsekwencji

Opublikowano

a młodzież nie mająca kasy ładuje najtańsze środki nie zdając sobie sprawy z konsekwencji

popieram.... :good:

ogólnie kulturystyka to nie tani sport...

Opublikowano

Kiedyś właśnie myślałem ile to bym miał pieniędzy gdyby nie kulturystyka. :tongue4:

Opublikowano

W porównaniu z modzeniem auta to nic :P

Opublikowano

popieram.... :good:

ogólnie kulturystyka to nie tani sport...

no na diete i odzywki troche hajsu miesiecznie idzie;) ale tak patrzac z perspektywy czasu to weicej sie wydawalo na melanze kiedys....

no jak niema kolo 1500zl albo i wiecej niema co zaczynac cyklu:))) a mlodiez kupi 200 mety i laduje a o oslonkach odbloku itp zaden nie ma pojecia..

Opublikowano

Osłonki i odblok to akurat nie takie drogie rzeczy. :] Gorzej u nich właśnie z dietą i utrzymaniem masy po cyklu.

Opublikowano

a ja kupuję tylko odżyweczki, żeby wspomóc dietę i jest ok :good:

dopiero za parę lat przyjdzie czas na większe wydawanie kasy na ten sport :gwizdanie:

Opublikowano

Osłonki i odblok to akurat nie takie drogie rzeczy. :] Gorzej u nich właśnie z dietą i utrzymaniem masy po cyklu.

ja wiem ze nie drogie ale duzo osob nawet niema pojecia co to jest:) he

no wlasnie na uj bic soki jak diety zero? niektorzy mysla ze zezra 200 metki i miesien im urwa z powietrza urosnie

Opublikowano

ja wiem ze nie drogie ale duzo osob nawet niema pojecia co to jest:) he

no wlasnie na uj bic soki jak diety zero? niektorzy mysla ze zezra 200 metki i miesien im urwa z powietrza urosnie

dokładnie :good: a najlepiej to po siłce na obiadek od razu jechać, a przed i po wypić trochę carbo i powinno być dobrze :good:

Opublikowano

Po treningu to najlepiej dużo węgli w siebie wpakować czyli gainera, lub jak ktoś się nie redukuje to można szaleć do woli :kox:

Co do tematu SAA to zawsze latem nad jeziorem widać wielu tzw "sezonowców" na cyklu z metki albo omki. W raz z odejściem cieplejszych dni, odchodzi ich wakacyjny potencjał i zostaje metr w pasie a na łapce po 30cm :decayed:

Nie wiem czy było, polecam wpisać sobie w googlu: Greg Valentino i Synthol :tongue4:

211greg-comedycentral.jpg

Opublikowano

Valentino to chory jest i synthol tez dla debili raczej :) a metka to tylko metabolizm poprawia i nic wiecej,wiec jak ktos rozsadnie jej uzywa to jest wg mnie ok

Opublikowano

metka to bardzo silny anabolik:) wiec nie wiem czy tylko poprawia metabolizm:) ludzie do konca sobie nie zdaja sprawy z tego jaka sila drzemie w tych pastylkach:)

Opublikowano

drzemie

264.jpg

:decayed: