Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja nie mowie,ze metka jest slaba ;) ale ja na razie zostaje przy swoich odzyweczkach i na nich bede sie na razie opieral :)

ja p*erdole :shocked: włączyłem sobie stronkę KFD i chciałem poczytać jak brać odżywki, które obecnie mam i łeb mnie rozbolał od mnogości dostępnych odżywek :kox: i teraz h*j wiem co i jak brać :wallbash: może wy podpowiecie :naughty:

ogólnie mam teraz Tribusterona 90 Olipma + ZMA Treca + AAKG Olimpa + Aminokwasy 6800 Treca + Carbo Olimpa

ja biorę to tak: Tribusteron- 2 kaps. rano, 1 kaps. przed snem (i to chyba zostawię, tylko że na KFD pisali, żeby brać po posiłku a na ulotce że na pusty żołądek :mysli: )

ZMA- 3 kaps. przed snem (i tutaj nie wiem, bo na ulotce piszą, że jak się ćwiczy to można te 3 brać przed treningiem :mysli: )

AAKG- 2 kaps. przed treningiem, 1 po treningu, 1 przed snem (tu chyba zostawię jak jest, jedynie co to mogę tą przed snem zamienić i brać przed siłką, żeby pompa większa była :mysli: )

Aminokwasy- 8 kaps. po treningu (to zostawiam jak jest)

Carbo- po treningu (tutaj też nic nie zmieniam)

a wy jak byście to brali?

Opublikowano

Ja bym brał więcej niż jest zalecane :evil: A tak na marginesie to chyba za dużo sobie tego kupiłeś. Osobiście uważam że należy trzymać się diety (2-3g białka na 1kg masy), 5-6 posiłków dziennie. Z odżywek to Gainer albo białko, bo nie zawsze jesteśmy w stanie zjeść 200g kury czy krowy. ZMA to dobra sprawa, ale jak jesteś na cyklu. W aptece kupujesz sobie Mg i witaminy centrum i jedziesz na tym. Chodzi o to żeby było taniej no i żeby mieć hajs ciągnąć to jak najdłużej, a nie wybulić kasiorę na odżywki a potem jak się skończą to jechać na sucho i bez diety. Carbo przed treningiem czy innych dopalaczy nigdy nie brałem, wolę wypić kawę albo zjeść czekoladę. Podkreślam, że to wszystko moje osobiste zdanie i nie chcę nikogo urazić. Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja bym brał więcej niż jest zalecane :evil: A tak na marginesie to chyba za dużo sobie tego kupiłeś. Osobiście uważam że należy trzymać się diety (2-3g białka na 1kg masy), 5-6 posiłków dziennie. Z odżywek to Gainer albo białko, bo nie zawsze jesteśmy w stanie zjeść 200g kury czy krowy. ZMA to dobra sprawa, ale jak jesteś na cyklu. W aptece kupujesz sobie Mg i witaminy centrum i jedziesz na tym. Chodzi o to żeby było taniej no i żeby mieć hajs ciągnąć to jak najdłużej, a nie wybulić kasiorę na odżywki a potem jak się skończą to jechać na sucho i bez diety. Carbo przed treningiem czy innych dopalaczy nigdy nie brałem, wolę wypić kawę albo zjeść czekoladę. Podkreślam, że to wszystko moje osobiste zdanie i nie chcę nikogo urazić. Pozdrawiam!

kawa niekorzystnie wplywa na mase miesniowa :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Panowie, co myślicie o kreatynie Massacra od Olimpa?

Opublikowano

Siłownia baaaardzo pozytywnie :) ...Może jest ktoś z Wrocka kto chodzi do Spartana? :))[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 18:19_________________________________________________A massacra z olimpa to lipa...i to wielka...stosunek ceny do jakości bardzo nie korzystny. No i bardzo dużo węgli w porcji. Zjedzone 2 puchy i nic nie poczułem :) ...ale wiadomo...na każdego działa co innego :)[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 18:47_________________________________________________mlody_drog podaj swój staż to może coś doradze dobrze klepiącego :) hehe

Opublikowano

scierwo nie odzywka.... zreszta nie wiem ktora odzywka z olimpa jest dobra... cena/ jakos to kazda o kant du py potluc

Opublikowano

scierwo nie odzywka.... zreszta nie wiem ktora odzywka z olimpa jest dobra... cena/ jakos to kazda o kant du py potluc

ja z białka z olimpu byłem zadowolony

Opublikowano

ja z białka z olimpu byłem zadowolony

no zapomnialem o bialku ... moze byc.... tak to nic wiecej ceny kosmos jakos srednia:)

Opublikowano

dokladnie... Olimp przereklamowany :) ...cena zawiera 80% marketingu :D

Opublikowano

wzieli pudziana, gluchego trzeba im zapewnic gaze:) a jak ktos jest madry to wie ze po produktach OLIMPU taki nie urosnie;d :decayed: :decayed:

Opublikowano

odkąd jest na tych produktach pisane dominator to cena wzrosła o 10% :gwizdanie:

Opublikowano

a jakosc 20% do dolu :decayed: :decayed:

Opublikowano

cwicze i cwicze i caly czas mi sie wydaje ze mam rece jak patyki :wallbash:

Opublikowano

mam tak samo :decayed: tym bardziej jak sie napatrze na koksow w dunskiej silowni, ja myslalem ze w polsce koksuja ale tutaj :shocked: kolega z pracy mowil ze na to silownie chodza wszystkie koksy z miasta i tak jest,a doping jest tu zabroniony,podobno czasami wpadaja kontrole na silownie i sprawdzaja,sa tez platakty na silowni-jezeli zauwazysz doping-dzwon na infolinie

Opublikowano

czytalem kiedys na jednym forum fajna rozmowe

:gosc pojechal do stanow,poszedl na silke i patrzy ,a tam takie wielki skur.... i pyta sie jednego,czemu u nas w polsce najwiekszy to jak u was najmniejszy i dostal prosta odpowiedziec, bo u nas jak ktos nie wali min 500mg tescia tyg, to nawet nie idzie na silownie.

Opublikowano

tu na silce jest jeden co wedlug mnie wstrzykuje nawet ten olej w lapy bo wieksze ma niz hardorowy koksu :rolleyes:

Opublikowano

Olimp ma jeszcze dobre mono i w sumie thermo speed chwalony ale na mnie jakoś za dobrze nie działał. Senny się robiłem po nim z nie pobudzony.

Opublikowano

jest taka choroba :tongue4: :tongue4: ktora ma podobne objawy

Opublikowano

jest taka choroba :tongue4: :tongue4: ktora ma podobne objawy

podobne aczkolwiek zupełnie w drugą stronę, jeśli Cię to pocieszy, ja mam takie same objawy :naughty: