Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jeśli ktoś będzie robił trening na masę to z supli polecam SizeOn (od Gaspariego) - stak kreatynowy. Mnie przez 2 cykle HST poskładał niesamowicie, masa i siła mega do góry. Jeśli chodzi o smaki to cytrynowy nie najgorszy ale najlepszy winogronowy :decayed:

Podeslij swoj plan HST na PW ;)

wysłane GALAXY S3

jeśli to nie kłopot to jutro podeślę :wink:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jeśli ktoś będzie robił trening na masę to z supli polecam SizeOn (od Gaspariego) - stak kreatynowy. Mnie przez 2 cykle HST poskładał niesamowicie, masa i siła mega do góry. Jeśli chodzi o smaki to cytrynowy nie najgorszy ale najlepszy winogronowy :decayed:

Podeslij swoj plan HST na PW ;)

wysłane GALAXY S3

jeśli to nie kłopot to jutro podeślę :wink:

Spoko :wink: Dopiero za 2 miesiące będę potrzebował.

wysłane GALAXY S3

Opublikowano
102,5 pękło na 2 razy :banan:

Może dla innych to nieduży wyczyn ale dla mnie to krok milowy w targaniu ciężarów. Przez ostatni rok nie mogłem przekroczyć 95 kg :facepalm: A tu nagle po 2 miesiącach treningu HIIT i dwóch tygodniach Splitu taka forma :kox:

o widzę metka działa :) haha jak 102 poszło :P

Nie rozumiem? Na razie na czysto :wink: Nie wliczajac tygodnia na jablczanie kreatyny ;)

wysłane GALAXY S3

]

oj żartuje :wink: można? można :decayed:

czyżby miałeś na myśli CM3 ?? dobry jest :wink: co z tego slyszałem

Spoko :wink:

Dokladnie, chodzi o CM3. Mam nadzieje, ze zrobie dobry cykl

wysłane GALAXY S3

każdy chwali CM3 więc coś pójdzie na pewno up xD w proszku czy w caps. ?? bo ja mam plany zrobić sobie cykl CM3 + Nitro II i Creta mono i mass up i jade ostro do wakacji xD trzeba bedzie sie pokazać na plaży :wink::decayed:

Opublikowano

Ja tylko kapsułki przyjmuje, bo proch na mnie źle działa :thumbdown: Nad Nitrobolonem też się zastanawiałem ale zniechęcają mnie krótkotrwałe efekty :kwasny: Masówek się nie tykam, bo brzuch już jest i nie chcę go powiększać :grin:

Opublikowano

Przymierzam i przymierzam się na nitro, myślę że od połowy maja wystartuję cykl na nitrobolonie 2 od Trec'a. Z tego co czytałem to działa różnie, niektórzy w ogóle nie widzą efektów, inni piszą, że masakrycznie pompuje, a spadki są nieznaczne. Spróbuję i zobaczę co wyjdzie.

Opublikowano
Przymierzam i przymierzam się na nitro, myślę że od połowy maja wystartuję cykl na nitrobolonie 2 od Trec'a. Z tego co czytałem to działa różnie, niektórzy w ogóle nie widzą efektów, inni piszą, że masakrycznie pompuje, a spadki są nieznaczne. Spróbuję i zobaczę co wyjdzie.

W pompe akurat wierze, bo bralem kiedys aakg i bylo widac. Tylko chodzi mi o to, ze erekt jest tylko podczas treningu i moze z 30 min po. Pozniej pompa schodzi i zostaje flak. Kreatynka dluzej zostawia chyba efekty?

Poza tym cos slabo wychodzi ten nitrobolon bo porcja ma 30g, dziennie trzeba przyjac 3 porcje, czyli pucha 1100g starczy na 10 dni :facepalm: A tanie to to nie jest

wysłane GALAXY S3

Opublikowano
Ja tylko kapsułki przyjmuje, bo proch na mnie źle działa :thumbdown: Nad Nitrobolonem też się zastanawiałem ale zniechęcają mnie krótkotrwałe efekty :kwasny: Masówek się nie tykam, bo brzuch już jest i nie chcę go powiększać :grin:

No właśnie lipa że spadki są po nitro ale dobrze pompuje :P ale kupić nitro 1 miara przed treningiem wystarcza bo jak pisze na opk. 2 miary przed i po to po treningu to nie ma sensu, moim zdaniem na każdym inaczej działa :wink:

no jak mówisz masówek nie tykasz to białeczko i pas wyszczuplający na brzuszek i sandał ziomek :decayed:

Z Treck'a najlepsze suple :decayed: moim zdaniem! Dobry pomysł jak od połowy maja żeby na sezon pokazać się z pompowanym he xD no wiesz na każdym inaczej działa inny organizm. Ale jak spróbujesz nie zaszkodzi ja już 3 pudło będę wcinał jak na razie zadowolony jestem :kox:

W pompe akurat wierze, bo bralem kiedys aakg i bylo widac. Tylko chodzi mi o to, ze erekt jest tylko podczas treningu i moze z 30 min po. Pozniej pompa schodzi i zostaje flak. Kreatynka dluzej zostawia chyba efekty?

Poza tym cos slabo wychodzi ten nitrobolon bo porcja ma 30g, dziennie trzeba przyjac 3 porcje, czyli pucha 1100g starczy na 10 dni :facepalm: A tanie to to nie jest

wysłane GALAXY S3

A jakiej firmy AAKG brałeś ??? No ale wiesz latasz też z pompowany po tym tylko że Ty po sobie nie widzisz bo ciągle widzisz siebie.Ja Np. powiem Ci tak też tak myślałem ale jak od innych opinie uszłyszałem że latam taki z pompowany to odrazu banan bym na mordzie :naughty: Kreta zalewa dużo ale też jest gitarka! i polecam krete Monohydrate Creatin z vital max za 46zł 500g.

a jadłeś nitro ze tak piszesz :wink: bo jesli tak to widzisz na kazdym inaczej działa, ja brałem po takiej dobrej miarce przed i byłem happy :banan:

w życiu już zjadłem juz troche supli i ja tam jak na razie w koks sie nie pcham wiem że mozna na suplach tez dużo zrobic :naughty:

Opublikowano

Aakg Treca mialem. A nitro jeszcze nie mialem okazji wcinac. Moze przed wakacjami sie sprobuje

wysłane GALAXY S3

Opublikowano

to dobrze że z treck bo ja jadłem inna nie z trecka too nic nie dała wyrzuciłem sałate w błoto :kwasny:

ja przynajmniej Ci polecam Nitro:wink: Kmiń sałate i z kreta sobie zjedz :) dobrze pójdzie :naughty:

Opublikowano

Na każdego działa coś innego ...

Opublikowano

Tak Kolego tak masz racje! przyznam Ci wielką racje :decayed: za to mogę Ci oddać talon, każdy ma inne geny i na każdego inaczej działa :wink:

Opublikowano
Tak Kolego tak masz racje! przyznam Ci wielką racje :decayed: za to mogę Ci oddać talon, każdy ma inne geny i na każdego inaczej działa :wink:

Ale dobrze że mówicie o tych odżywkach bo chociaż wiadomo co to bo dzisiaj to syf niesamowity

WYPOWIEDZIAŁEM SIE BO TO AKURAT WIEM NA 100%PROCENT

A TAK TO SIĘ NIE WYPOWIADAM BO NIE MAM TAKIEJ WIEDZY JAK WY KOLEDZY A WIDAĆ ZE MACIE

jESTEM ZWYKŁY SZARAK ĆWICZE MALYMI KROCZKAMI BO KOCHAM TO CO ROBIE I TYLE ......

Opublikowano
:hi: koledzy zaczynam trochę ćwiczyć i mam pytanie. Jakie partie ciała ćwiczy się razem ? Słyszałem że nie ćwiczy się nóg i pleców razem, to prawda czy mit ?
Opublikowano

Jest w tym dużo prawdy. Są to duże partie mięśniowe.

Najczęściej łączy się dużą partie z małą np klatka z tricepsem ale w zależności od stopnia zaawansowania są różne metody treningowe i zgodnie z tym występują odstępstwa od tej reguly.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ja to jestem początkujący:decayed: tzn klatka z triceps i z czym jeszcze można ? a nogi z czym można łączyć ?

Opublikowano
:hi: koledzy zaczynam trochę ćwiczyć i mam pytanie. Jakie partie ciała ćwiczy się razem ? Słyszałem że nie ćwiczy się nóg i pleców razem, to prawda czy mit ?

Mój trening tygodnia wygląda tak!

Pon: Klata + przedramie

Wtorek: biceps+triceps

Sroda: Nogi + basen dla relaxu

czwartek: Barki + kapturki

piatek: plecki i do tego opuszczanie wolne na klate żeby trochę ruszyć siłe

i moim zdanem możana z plecami robic nogi ja tam robiłem bo co 2 miechy zmieniam plan treningowy żeby mieśnie się nie przyzwyczajały!

Opublikowano

U mnie tak wygląda:

Klatka+biceps,

Plecy+triceps,

Barki+nogi.

Po każdym robie brzuch,a na rozgrzewkę mam bieznie i "stacje" na której rozgrzewam każdą partię po jednym ćwiczeniu po 12-15 powt.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano
U mnie tak wygląda:

Klatka+biceps,

Plecy+triceps,

Barki+nogi.

Po każdym robie brzuch,a na rozgrzewkę mam bieznie i "stacje" na której rozgrzewam każdą partię po jednym ćwiczeniu po 12-15 powt.

wysłane za pomocą tapki

Robie podobnie. Z tym że robie na przemian barki i plecy z nogami. A brzuch robie przed treningiem, bo na końcu to już nie mam siły :decayed:

Na rozgrzewkę robię też drążek :wink:

Opublikowano
U mnie tak wygląda:

Klatka+biceps,

Plecy+triceps,

Barki+nogi.

wysłane za pomocą tapki

Robie podobnie. Z tym że robie na przemian barki i plecy z nogami. A brzuch robie przed treningiem, bo na końcu to już nie mam siły :decayed:

Na rozgrzewkę robię też drążek :wink:

Rozgrzewka obowiązkowa bo kontuzja to przeje**** sprawa :thumbdown:

wiadomo 6 paczek musi być zawsze po treningu przynajmniej 3 cwiczenia na brzuszek i tez bedzie dobrze :decayed:

ale Panowie wiecie że trzeba zmieniać Plan treningowy bo mięśnie się przyzwyczajają i d*pa :whistling:

Opublikowano
U mnie tak wygląda:

Klatka+biceps,

Plecy+triceps,

Barki+nogi.

wysłane za pomocą tapki

i to na każdym treningu? ja zawsze robie full body workout, tylko troche inaczej łącze partie:

klata+góra pleców

barki+triceps

dół pleców+triceps+brzuch

nogi narazie wyłączyłem bo i tak mam wielkie i mocne a jestem na redukcji i 3x w tyg taki trening + bieganie 40 minut a w nietreningowe bieganie godzinę

jutro mam trening to połączę sobie partie tak jak Ty rozpisałeś bo to może być niezłe :decayed: