czorny_07 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 U nas w zakładzie byli Ci od tych kart multisport i kto chciał to się zapisywał. Moja siłka tego nie obejmowała więc nie skorzystałem. Zobaczę może ktoś ma jakieś namiary na nich. no własnie te karty sa imienne, tu jest problem, bo powinienes byc pracownikiem zakładu w którym są wydawane, w sezonie letnim kolega przez jakiś tam ziomeczków to załatwiał, ale teraz jest d*pa, a karnety kosztują, u mnie w miescie na benefit wejde na 2x siłownie, sauny, czy basen
krzysiekvtec Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 jakiejs wagi na plus ... zacznij jesc tzn żrec Nowosci nie powiedziales :-) mam diete ale tez szybka przemiane materi dlatego wspomagam sie tymi dwoma odzywkami zeby nie brac gainerow ...
rrrudy25 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 bo tu nowości z kolorowych gazet i opakowań produktu przyciągającego wzrok nie trzeba! jesz ponad zapotrzebowanie przybierasz na wadze i na odwrót
Piotrek98igo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 bo tu nowości z kolorowych gazet i opakowań produktu przyciągającego wzrok nie trzeba! jesz ponad zapotrzebowanie przybierasz na wadze i na odwrót
krzysiekvtec Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 gadasz jak typowy gośc za komputera ... zeby moje zapotrzebowanie przebić to musiał bym nie pracować tylko siedziec w kuchni gotować i jesc ...
bediks Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) To ty gadasz jak typowy gość zza komputera Wrzucaj cały swój jadłospis , szybko policzymy ile jesz i czy przdewszystkim proporcjonalnie i czy mozna cos dołożyć bo tak naprawdę wystarczy plus 300-500 kcal zeby masowa dieta dawała efekt oczywiście przy założeniu ze nie walisz w c**ja na siłowni i odpowiednio sie pobudzasz Bo najłatwiej powiedziec jem tyle ile trzeba a nie idzie Edytowane 16 Grudnia 2014 przez bediks
krzysiekvtec Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 pytanie było proste jak oceniasz odzywke, oczywiscie pobąc pod uwage diete i cwiczenia a odpowiedz to jedz :]
Piotrek98igo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Krzysiek nam chodzi o to zebys nie wydawal bez sensu kasy na proch.Tak naprawde wszystko co nam potrzebne to mamy pod reka.
krzysiekvtec Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 panie ja zliczam moje pisiłki gdzie mieso czesto wolowina i nadal braknie duzo dlatego zdecydowalem sie na to bialko
bediks Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 A jak z tłuszczami stoisz w diecie ? Ograniczasz czy wiesz ile trzeba i tyle lykasz ? Bo to najbardziej zaniedbywana kwestia a 1 g tłuszczy to 9 kcal - przypominać chyba nie musze
krzysiekvtec Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Az tak scislej diety nie jestem w stanie utrzymac ale rok temu robilem taki cykl z fast gain i poszlo 8 kg teraz chce bardziej sie przylozyc i podobny efekt uzyskac :-)
rrrudy25 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 panie ja zliczam moje pisiłki gdzie mieso czesto wolowina i nadal braknie duzo dlatego zdecydowalem sie na to bialko "panie"coś mi się wydaje że ty cheba nie wiesz jak "JESC" dawaj info(waga,wzrost) ile czego wcinasz to ci pomożemy
swir88 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 gadasz jak typowy gośc za komputera ... zeby moje zapotrzebowanie przebić to musiał bym nie pracować tylko siedziec w kuchni gotować i jesc ...To jakie jest twoje zapotrzebowanie ?? Naprawde nie Trzeba duzo jesc zeby rosnac wystarczy systematycznie i z glowa.. Jaka waga wzrost ?? Staz?
czorny_07 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 gadasz jak typowy gośc za komputera ... zeby moje zapotrzebowanie przebić to musiał bym nie pracować tylko siedziec w kuchni gotować i jesc ...To jakie jest twoje zapotrzebowanie ??Naprawde nie Trzeba duzo jesc zeby rosnac wystarczy systematycznie i z glowa.. Jaka waga wzrost ?? Staz? swir to jest kaffar
nex Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Panowie, co o tym sądzicie? chce kupić suwnice smitha i do niej ławeczkę http://allegro.pl/marbo-maszyna-suwnica-smitha-ms-u005-i4863075720.html http://allegro.pl/marbo-lawka-regulowana-mh-l115-i4862651643.html Jest to coś warte? Najlepiej było by kupić suwnice lepszą, ale nie chce wydawać 3 tyś póki co. Czy lepiej darować sobie smitha i kupić taki zestaw: http://allegro.pl/marbo-zestaw-mh24-lawka-regulowana-stojaki-i4862930575.html
bongod Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Kurna fajny ten stojak . Muszę sobie zrobić .
Michał Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja bym darował suwnice, ten zestaw z ostatniego linku wygląda spoko [emoji41] by Note2
nex Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 No właśnie wezmę chyba ten ostatni zestaw bo chodzi mi głównie o nogi i barki żeby mi się łatwiej trenowało. Dziś chyba to zamówię
rrrudy25 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dokładnie, zestaw dwa;-) Mam podobną ławeczkę z marbo i spisuje się rewelacyjnie! Można prasę do nóg zamontować i ma pochył na - Wyciąg do niej to raczej lipa,lepiej zainwestować w przykrecany do ściany lub jak ktoś ma miejsce stacjonarny ;-)
Rekomendowane odpowiedzi