Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha, paka przyszla :D I co najlesze to pisze na opakowaniu ze dawka dzienna to 4 kapsy czyli 5 g :)

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co kreta to inna dawka, u mnie na opakowaniu 10g dziennie bez zbędnego kombinowania :decayed:

Opublikowano

Ja prdl wybaczcie panowie ale spuszczacie sie nad ta kreatyna jakby to jakis steryd byl. Niech bierze nawet i 20g dziennie. To tylko suplement! I skonczcie juz blagam to ile kto bierze bo robi sie z tego brazylijski tasiemiec :facepalm:

A co do efedryny to tez niszczy organizm. Raz mialem przedtreningowke z suple.us i niezle rozwalilo jelita :/

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wczoraj robiłem podciagniecia na drążku chwytem młotkowym bardzo wąsko . Naprawdę bicek pracuje na maxa , ale trzeba bardzo technicznie, powoli robić.

Opublikowano

Ja prdl wybaczcie panowie ale spuszczacie sie nad ta kreatyna jakby to jakis steryd byl. Niech bierze nawet i 20g dziennie. To tylko suplement! I skonczcie juz blagam to ile kto bierze bo robi sie z tego brazylijski tasiemiec :facepalm:

A co do efedryny to tez niszczy organizm. Raz mialem przedtreningowke z suple.us i niezle rozwalilo jelita :/

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Jeśli to od cybera to miałem kiedyś ten jego słynny spalacz z efedryna, robił robotę, ale jak widać każdemu służy co innego ;)

A co do krety to jeszcze parę lat temu był mit, że nerki rozwala przy większej dawce niż normalna (20-30g) i niektórym to zostało w głowie. Dawkę dopasowałbym do wagi, 30g to za dużo dla 70kg, a 10g to za mało dla 100kg ;)

Opublikowano

Dokladnie od cybera :D

Trzepalo nieziemsko az caly czerwony bylem na mordzie :D Ale zostawilo spustoszenie w organizmie i teraz same problemy :/

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A co myslicie o tym bym bral 3 tabsy przed treningiem , 3 po , a w dzien nietreningowy 3 tabsy ? 1 ma 1250mg

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Ja bym brał 4 przed 4 po a dnt tylko 4.

Zrobisz jak zechcesz.

I tak to wszystko na końcu idzie do sieci wodnościekowej :)

Opublikowano

A w jakim czasie przed i po ? przed 30 min i po od razu czy tez 30 min ?

Opublikowano

I tu zaczyna się problem.... Przed siłownia trzeba zjeść żeby mieć siłę a potem wziąć suple na pusty żołądek :)

Brak bym 30 minut przed i zaraz po :)

Opublikowano

Jak mam na rano do roboty to wracam, jem obiad, odpoczywam i lece na silke, czasem jeszcze zjem przed bananka. Zas jak mam na popoludnie to wstaje, jem sniadanie , chwile na kompie i ide na trening. I zastanawiam sie jak brac.

W dni nietreningowe zamierzam brac bcaa na czczo i popoludniu kreatyne

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Ludzie bierzcie suple jak macie zastój w progresie a nie bo szybsze dojście do tego momentu :) wtedy można dojść do tych ,, rekordów " co są z d*py ;).

Opublikowano

Dokladnie od cybera :D

Trzepalo nieziemsko az caly czerwony bylem na mordzie :D Ale zostawilo spustoszenie w organizmie i teraz same problemy :/

chain reaction

najmocniejszy stack przedtreningowy jaki brałem

miałeś wersje z flushem dlatego byłeś cały czerwony, jak by cały dzień na pełnym słońcu, jest wersja bez i też mocno kopie

Opublikowano

Dokladnie to :)

I wlasnie po tym specyfiku zaczely sie problemy z jelitami, ktore trwaja juz pare lat :/

Dlatego od teraz moja przedtreningowka jest kawa, beta, larginina i mono

Opublikowano

Ludzie bierzcie suple jak macie zastój w progresie a nie bo szybsze dojście do tego momentu :) wtedy można dojść do tych ,, rekordów " co są z d*py ;).

Jak tak wlasnie mam, juz progres byl coraz to wolniejszy, wiec wzialem sie za krete i bcaa.

Opublikowano

Sebul trenujesz na publicznej silce czy na swojej? Sam czy z kims?

Opublikowano

Na publicznej, mam karte benefit wiec moge isc na kazda :) Ogolnie sam, choc czasem i ktos znajomy sie pojawi i jak cos zle bym robil to powie, albo sam zapytam. Jesli mam watpliwosci co do czegos, to pytam, bo chodza tam i pracuja osoby zajmujace sie dietami, treningami etc :) Plan treningowy ogarniam sam z podpowiedziami znajomych, jak juz dluzej robie ten sam, zastepuje dane cwiczenie innym.

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Ogolem jak masz wolny hajs to wykup sobie godzine lub wiecej z trenerem. Oprocz poprawiania techniki pojedynczych cwiczen warto raz na jakis czas pocwiczyc z kims, chocby zeby zobaczyc jakim tempem inni cwicza, czasem nam sie wydaje, ze robimy dobre tempo, albo dobra rozgrzewke, a potem sie widzi jak ktos przed seria wyciskania na lawie (krolowa cwiczen xD) robi jedna serie rozgrzewkowa I potem dopier**la mase swojego ciala

Opublikowano

No ja macham lapami i pozniej pykam samym gryfem na rozgrzewke, ostatnio ziomek mi pokazywal jak rozciagac dobrze nogi, co by zakwasow nie bylo. Zawsze robie seryjke na rozgrzewke mniejszym ciezarem i powoli, a poznije juz lece z normalnym. Ja np sztange to wyciskam na skosnej, pozniej lece na plaskiej hantlami, pozniej rozpiety na bramie i na koniec na lawce skosnej hantlami :) I to robie w piatek, a w poniedzialek jak robilem same barki tak teraz dorzcuilem tez klatke w wersji lifght, czyli skosna 3 serie , laweczka plaska 3 serie i skosna hantle 3 serie :) A normalnie robie po 4 .Po barkach klata troche ciezka do zrobienia, ale chcialbym ja zwlaszcza powiekszyc stad pomysl zeby ja robic 2 raz yw tygodniu :)

A co do cwiczenia z kims ...jednak wole, sam, bo zrobie cos szybciej, a tak to czekam az ktos zrobi dane cwiczenie bo zazwcyzaj duzo ludzi i nie ma szans zeby nabrac pelno hanrli czy innych ciezarow :)

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Co do cwiczenia z kims to mialem na mysli oplacic trenera zeby zrobil z toba jeden lub dwa treningi raz na jakis czas np pol roku-rok. Napewno duzo wiecej podpowie, szczegolnie jak posmarujesz niz jak normalnie sie zapytasz typa, co tam na silce zatrudniony jest. Ogolem kiedys sam cwiczylem z kumplami, pozniej przez pare lat zmienilem sport, powracajacc na silke widzialem, ze wtedy roslame slabo, bo sie opierdalalem po prostu ;) np robilem za dlugie przerwy albo za malo serii, bo wszyscy wtedy w necie pisali o katabolizmie I jakie to jest zle zjawisko bla bla ;) to niekorzystne zjawisko to fakt, ale trzeba niezle za***rdalac zeby je osiagnac. A po takim treningu z trenerem bedziesz wiedzial czy do tej pory dobrze cwiczyles, czy zle, kolejny trening mozesz wziac tam powiedzmy za pol roku z innym trenerem, zeby poznac inny punkt widzenia, bo jednak kazdy troche inaczej cwiczy :)