Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Massacra też jest mocno krytykowana... Też jej próbowałem ale w czasie kiedy była nowością i nikt nie próbował wcześniej...

• Odpowiedzi 7.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tam tylko i wyłącznie Extreme Napalm FA piję ale to też bardzo rzadko, bo palpitacji serca mozna dostać :decayed:

Opublikowano

ja tam raz słyszałem od znajomych o hmb w płynie i nie narzekali ja osobiście nigdy nie próbowałem hmb więc się nie będę wypowiadał tak samo czytałem o olim masac. jedni chwalą a drudzy nie .......

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Opublikowano

No napalm jest dobry :kox: ja od czasu do czasu walę sobie porcje xplode'a na pobudzenie po robocie :naughty:

A hmb to shit :thumbdown: szkoda kasy...lepiej kupić kurę :decayed:

Opublikowano

ja raz jak wziąłem AAKG + Napalma + długo przed siłką nie jadłem to myślałem, że padnę na cyce :shock3: przed oczami ciemno się robiło :decayed: ale po batoniku proteinowym zrobiło się ciut lepiej :facepalm:

Opublikowano

ludzie nie ktyrtykuja tego co kupuja bo nie chca wyjsc na leszczy,tak samo z autami :decayed: c**j ze sie psuje ,jedzie jak ikarus...ale gada ze fura kox...

olimp to robi dobre witaminy i bialka...

Opublikowano

Piotrek przesadzasz :whistling: Przecież wiele razy osoby tu piszące krytykowały własne wynalazki, które brały :wink:

Opublikowano

na każdego działa co innego, np. ja kiedyś zjadłem 2 puszki xpand pod rząd i ni uja 0 efektów...

dodam że wtedy poł roku ćwiczyłem bez żadnych supli, wycisnąłem 2x130 i stwierdziłem że jak tak chwalą xpanda to kupie i może dojdzie coś Kg na sztandze a tu lipa

Opublikowano
na każdego działa co innego, np. ja kiedyś zjadłem 2 puszki xpand pod rząd i ni uja 0 efektów...

na mnie xpand też nie działał a w smaku był tak ujowy, że wziąłem go parę razy i zutylizowałem w śmietniku :doh:

Opublikowano

xpand to sie skonczyl z 6lat temu...kto jadl 1 wersje xpanda ten wie co to bylo:decayed: podsypywane nandrolonem :kox:

nie mowie ze tu ludzie wszystko chwala, ale ogolnie tak jest.

Opublikowano

kiedyś też szamałem gaspari Size on, nie wiem jakie ma opinie ale gówno poszło... na mnie to ogólnie żadna kreatyna nie działała dlatego skończyłem cokolwiek kupować

Opublikowano

jA KIEDYŚ KUPIŁEM SOBIE BSN Nitrix PO PIESZYM TYG LIPA I JUŻ MYŚLAŁEM ŻE BĘDZIE PO PRASZKA I W 2 TYG. ZACZĘŁO KLEPAĆ .KLEPAŁO ELEGANCKO

Opublikowano

jeśli mowa o kreatynach to teraz tylko i wyłącznie jem treca creatrixa i cm3 :kox: universal w proszku (choć niby dobra firma) w ogóle mnie nie ruszało :thumbdown: no i AAKG nieźle pompuje (też z treca) :decayed:

Opublikowano

Wiecie może kiedy Robert walczy....

27 kwietnia, gala zaczyna się od 18.30

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

ja tam raz słyszałem od znajomych o hmb w płynie i nie narzekali ja osobiście nigdy nie próbowałem hmb więc się nie będę wypowiadał tak samo czytałem o olim masac. jedni chwalą a drudzy nie .......

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

takie rzeczy to się kupowało 10 lat temu jak człowiek był jeszcze młody i głupi, teraz jest tyle wiedzy w internecie że 2 raz tego błędu bym nie zrobił, jak kupujecie przedtreningówkę to przeczytajcie skład, zobaczcie ile kosztuje a potem dopiero do sklepu, ja jak usłyszałem nazwę "olimp masakra" to już od samej nazwy boki można zrywać, poza tym olimp jest stanowczo za drogi w stosunku do tego co oferuje poza tym to polska firma także nigdy nie wiadomo co za gówno tam wsypują

Opublikowano

w masacrze jeśli dobrze pamiętam to porcja ma coś koło 60g z czego 55g (wartości zbliżone bo nie pamiętam już) to węgle :thumbdown:

Opublikowano

W takim razie u mnie złom jest po 7 zł:decayed:

Opublikowano

Za 7 zł biorę całość, nawet przesyłkę opłacę :decayed: