Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie przerabiam standardowy split 3 x tyg i chce przejśc na Push/Pull/Legs. Robić jakąś przerwe i ile?

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany... można łączyć bcaa + przedtreningówka w jednym szejku przed siłką? Czy trzeba brać oddzielnie w jakiś odstępach czasowych?

Opublikowano

Pany a ja z innej beczki czy kreatyna może mieć wpływ na podwyższenie poziomu bilirubiny w wątrobie ? robiłem badania i wszystko w normie krew mocz ok tylko próby wątrobowe bilirubina wyszła za wysoka i zastanawiam się od czego ?

Opublikowano
Pany a ja z innej beczki czy kreatyna może mieć wpływ na podwyższenie poziomu bilirubiny w wątrobie ? robiłem badania i wszystko w normie krew mocz ok tylko próby wątrobowe bilirubina wyszła za wysoka i zastanawiam się od czego ?

Zależy jakie dawki trzaskałeś,być jest to wrodzona bilirubinemia ,poczytaj o tym trochę.

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

Pany... można łączyć bcaa + przedtreningówka w jednym szejku przed siłką? Czy trzeba brać oddzielnie w jakiś odstępach czasowych?

Możesz pić wszystko w jednym szejku.

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

Obecnie przerabiam standardowy split 3 x tyg i chce przejśc na Push/Pull/Legs. Robić jakąś przerwe i ile?

Możesz zrobić sobie luzniejsze treningu lub po prostu tydzień offu.

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

Wrzucę coś aktualnego, wrzucajcie też swoje aktualne fotki a nie zamulajcie

http://img19.imageshack.us/img19/4590/76687344.jpg

http://img262.imageshack.us/img262/1396/80565290.jpg

nex ładnie ci idzie , stosujesz jakąś formę diety? Do mnie coraz bardzie dociera że bez niej to nie ma sensu. Fotki po treningu? W środę wrzucie swoje, choć trochę wstydzę się brzucha.

No niestety dieta to podstawa i każdy pózniej lub wczesniej zdaje sobie z tego sprawę.

Opublikowano

nex graty formy , ja wróciłem po miesięcznej przerwie i juz dochodze do siebie po mału :wink:

Opublikowano

Mi się wydaje, że mam zespół jelita wrażliwego (nie będę opisywał czym się to przejawia) i to blokuje trochę mój rozwój na siłowni :/ Ćwiczę dobrze, jem 5 razy dziennie, w tym dwa obiady i płatki owsiane na śniadanie, a dalej wyglądam jak za przeproszeniem piz*a podwórkowa :facepalm:

wysłane z kalkukatora SGS3

Opublikowano
Mi się wydaje, że mam zespół jelita wrażliwego (nie będę opisywał czym się to przejawia) i to blokuje trochę mój rozwój na siłowni :/ Ćwiczę dobrze, jem 5 razy dziennie, w tym dwa obiady i płatki owsiane na śniadanie, a dalej wyglądam jak za przeproszeniem piz*a podwórkowa :facepalm:

Genetyka też odgrywa dużą rolę.

Opublikowano

Wiem wiem ale chyba nie mam jakiejs zwalonej genetyki albo nie az tak bardzo :) Po prostu przez ten zespol wszystkie wartosci odzywcze nie sa wchlaniane tak jak powinny byc, bo po ok 10-15 min po kazdym posilku lece na kibel :/

Opublikowano

Tzieland, jak masz ochote to odezwij sie na PW to pogadam na temat Twojej choroby bo od dwóch - trzech lat jestem w tym temacie :kwasny: I rzeczywiście siła poszła w góre, a masa nadal lipa. Ale ja takich problemów nie mam. Od czego są lekarstwa

Opublikowano

PW poszlo

Opublikowano

Chłopy, coś skutecznego na apetyt ? Muszę do lata złapać z 8 kg. Sylwetka jest ale "mocy" brak :decayed:

Opublikowano
Chłopy, coś skutecznego na apetyt ? Muszę do lata złapać z 8 kg. Sylwetka jest ale "mocy" brak :decayed:

Meta

Opublikowano

Peritol,Cytropepsin,Megace syropki na poprawę apetytu.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano
Peritol,Cytropepsin,Megace syropki na poprawę apetytu.

wysłane za pomocą tapki

O pepsynach cos kiedys czytalem ale nie wiedzialem ze powiekszaja apetyt

Opublikowano

Schowek01.jpg

image.jpg

oto moje, słabe .....wiem konieczna redukcja, ale jeść lubię tak samo jak bzykać

Opublikowano
http://s7.postimage.org/4rqpodd9z/Schowek01.jpg

oto moje, słabe .....wiem konieczna redukcja, ale jeść lubię tak samo jak bzykać

Dobrze jest :thumbsup:

Opublikowano

Dokładnie... jest moc :decayed: ważne że nie masz dużego szamba (czyt. brzucha) :decayed: bf wysokie ale w końcu nie jesteś pro :thumbup1:

Jaka waga i wzrost?

Opublikowano

112kg/183cm.......pracuję nad dietą ale mam za słabą wolę tydzień się spinam i nie jem byle czego, a później pękam i zamawiam pizzę 50cm i tak w koło

Opublikowano

dlatego dobry towar nie jest zły :)....

Opublikowano
112kg/183cm.......pracuję nad dietą ale mam za słabą wolę tydzień się spinam i nie jem byle czego, a później pękam i zamawiam pizzę 50cm i tak w koło

To Ja przy tym wzroście mam teraz równą setkę obecnie :whistling:

Nie odcinaj sobie żarcia tak z dnia na dzień, stopniowo ucinaj niepotrzebne. Np najpierw odstaw słodycze, później coraz mniej cukru do kawy/herbaty itd.

btw dzisiaj miałem taką ochotę sobie dać na treningu...że aż się porzygałem na koniec :facepalm: