Piotrek98igo Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 nie bralem tego i raczej bym nie sporobowal ,skladem nie powala. to dziala Chain Reaction Next Generation v3 APPLE (10/20 Porcji) - ostatnie sztuki
Piotrek98igo Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 miales efekt indianina?
YOGI3000 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Są dwie wersje, polecam bez, flush rozwala system
Tzieland Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Mi wystarcza na razie NAPALM w shotach. Piję tylko na klatkę i barki i jest ok Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
YOGI3000 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Mi wystarcza na razie NAPALM w shotach. Piję tylko na klatkę i barki i jest okWysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Ma ohydny smak, jest drogi i nie działa.
Tzieland Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Nie wiem gdzie jest drogi ale na pewno nie u mnie Większość shotów ma ohydny smak I widocznie jesteś już tak przeżarty że na ciebie nie działa. Ja nie biorę takich rzeczy dużo więc dla mnie jest ok Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Reggi Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 A ja znalazłem sobie za***isty sposób jak się wypocić bez tej j**anej bieżni czy orbitreka Nauczyłem się napierdalać w gruszkę bokserską i normalnie jak się stoi i tłucze to pot leci ciurkiem po plecach ( bez skojarzeń :grin: )
Piotrek98igo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 a sam walisz ta gruszke czy z kolega?
Remik-A4 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 A ja znalazłem sobie za***isty sposób jak się wypocić bez tej j**anej bieżni czy orbitreka Nauczyłem się napierdalać w gruszkę bokserską i normalnie jak się stoi i tłucze to pot leci ciurkiem po plecach ( bez skojarzeń :grin: ) pewnie jest i skakanka ponoc swietna na rozgrzewke
Reggi Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 a sam walisz ta gruszke czy z kolega? Sam ..koledzy walą sobie po worach Skakanka spoko, ale jakoś nie mogę skoordynować ruchów
Remik-A4 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 skakanka to nie tylko skoki Trening na skakance - Ćwiczenia fitness tzw. pompki tez daja efekty... polecam codziennie raz lub 2x tyl sofa nogi i 30.30.25.20
Piotrek98igo Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 czy ktos z was w wieku ~35 stosuje hrt?
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Panowie zmieniam trening i znalazłem Grega Plitta MFT28 ..dobry to pomysł ?
Remik-A4 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 moim zdaniem bdb idealnie dopracowana klata
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 panowie wezcie pod uwage to, ze gosc jest "ONLINE",poza tym kazdy ma inne geny i zbudowanie takiej sylwetki czy klaty jest uwarunkowane gentycznie. trening treningiem...
robertjudi Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja bym nic nie kombinował imo klasyczny split jest najlepszy jest tyle rozwiązań ,że zawsze idzie zanotować progres.
Remik-A4 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 kazdy ma inne geny i zbudowanie takiej sylwetki czy klaty jest uwarunkowane gentycznie.trening treningiem... 100% prawda Ja bym nic nie kombinował imo klasyczny split jest najlepszy jest tyle rozwiązań ,że zawsze idzie zanotować progres. jak nie kombinujesz... to tylko mozesz sie domyslac klate mozna nabic na wiele sposobow... Czasami warto dodac jakies cwiczenia lub zamienic... Jeden bedzie happy drugi mniej genetyka i to jaka sylwetke chce sie osiagnac przez cwiczenia.
Reggi Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zrobiłem wczoraj z tego MFT28 klatę, bic i tric..ja jebie dopalone na maxa..wiadomo, że nie zrobiłem wszystkiego tak jak on bo w niektórych ćwiczeniach zabrakło mocy..ale jest ogień jak dla mnie. Wrzucam ten trening na dwa miechy i notuje progresy. Dziś atakuje barki i nogi z tego treningu
Rekomendowane odpowiedzi