Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tesco jest do środy za 12,99/kg. ;-)

wysłane za pomocą tapki

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 388,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie kupujcie miesa z tesco ,jest filmik porzygac sie mozna :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ----------

Opublikowano

Ja pier*ole ale hardkor :facepalm:

Ciekawe jak piersi z biedry i lidla? Ktoś ma info że je "odświeżają"?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam. jestem nowy na tym forum. Od niedawna zaczelem chodzic na silownie mam 183wzrostu i 87 wagi. chcialbym popracowac nad swoja sylwetka i troche nad massa. prosil bym fachowców o porade jak najlepiej i najefektoiwniej cwiczyc.

Opublikowano
Witam. jestem nowy na tym forum. Od niedawna zaczelem chodzic na silownie mam 183wzrostu i 87 wagi. chcialbym popracowac nad swoja sylwetka i troche nad massa. prosil bym fachowców o porade jak najlepiej i najefektoiwniej cwiczyc.

Polecam kompendium wiedzy www.kfd.pl

Co do mięsa a zwłaszcza kurzych cycków to te pakowane (Lidl,Biedronka) są dużo lepsze niż te luzem na wagę (Tesco,Carrefour)

Filmik widać świeży w porównaniu do mięsa:decayed: i kiedyś faktycznie myli i odświeżali mięso i wędliny w sklepach.Nie wiem jak teraz...

Opublikowano

A ja znowu nadziałem się na kurę w biedronce. Po rozerwaniu folii nie dało się wytrzymać ze smrodu. Więcej już tam cycy nie kupię.

Opublikowano

w lidlu całkiem ok a tak w większości to najlepsze są zwykłe sklepy mięsne, o wiele lepiej smakuje, mniej żylaste, nie śmierdzi, może trochę drożej ale zawsze jestem zadowolony

Opublikowano
w lidlu całkiem ok a tak w większości to najlepsze są zwykłe sklepy mięsne, o wiele lepiej smakuje, mniej żylaste, nie śmierdzi, może trochę drożej ale zawsze jestem zadowolony

+1

Opublikowano

Mi się nigdy nie chce wycinać tego tłuszczu i kostek. Dlatego wole już przygotowane

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ja biore tylko z biedronki nigdy nie trafilem na zbuka i ladnie wyczyszczone bez tluszczu i kosci.kupuje 1kg i mam 1kg miesa ,a nie 200g tluszczu i 100g kosci do wyciecia tak jest to min w lewiatanie,tesco.

Opublikowano

Witka, kilka miechów na forum a ja dopiero teraz ten temacik zobaczyłem :decayed: na siłke latam okołom 2 lat, 173cm, waga życiówka 83kg aktualnie 75kg, tak to jest, praca fizyczna.. :wink:

Niech moc bedzie z wami :decayed:

Opublikowano

A u mnie wczoraj były burgery :decayed:

v234.jpg

Opublikowano

ale grubas

Opublikowano

Siemanko!

Wlasnie przegladam forum i widze, ze ciekawy temat :)

Cwicze juz ponad rok, mialem niedawno przerwe 2 miesieczna przez wakacje i juz wiem, ze wiecej przerwy nie zrobie. Zyciowka 82kg w czerwcu, a we wrzesniu wazylem juz 72. Wiec 10 kg spadlem... No a teraz czuje sie jakbym jeszcze nigdy wczesniej na silce nie byl... Mam okolo 180 cm wzrostu i teraz 77kg wagi, wiec nie najlepiej. Ale co poradzic... :) Trzeba żreć i żreć. haha :) Pozdro!

Opublikowano
ale grubas

250 g wołowinki z mięsnego, mielonej przy mnie :D

Opublikowano

masakra :grin:

Opublikowano
Opublikowano

Jakie BCAA możecie polecić?

Opublikowano
Jakie BCAA możecie polecić?

Hi Teca bcaa powder, smaki obrzydliwe :facepalm: , jedyny nadający się do picia wg mnie to mango-melon

Opublikowano

Ale dobre jakościowo,skladowo i ekonomiczne.

wysłane za pomocą tapki