Tzieland Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wlasnie dlatego pytalem ,w jakim jestes etapie budowy.Zazwyczaj wiekszosc osob leci teraz z masa. A jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 gies0 było od razu piać że jesteś przy kości i redukujesz fat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gies0 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 a tam przy kości od razy kratka na brzuchu już się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nic dziwnego jak na czczo robisz treningi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 to napisz cos o sobie jaki staz,waga wzrost,dieta i pokaz ta krate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 to napisz cos o sobie jaki staz,waga wzrost,dieta i pokaz ta krate I co szydzisz Niektórzy mają po prostu MEGA genetykę do takich rzeczy. Ty o tym możesz jedynie pomarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gies0 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 sie pojawia a nie jest :grin: do formy plażowej jeszcze dłuuga droga Tizeland MEGA genetyka ma wyebane na endo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Lepiej być endo niż ekto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ja jestem ekto masz cos do ekto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 A ja kurde nie mogę dojść jaką mam budowę Za małolata na pewno ekto bo do wieku 19 lat ważyłem jakieś 65 kg przy wzroście 177. Później trochę przytyłem ale to przez śmieciowe jedzenie i alko. Teraz mi też jest ciężko zrzucić kilogramy ale też ciężko mi zbudować masę. Tak ni w uj ni w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 masz problemy , ja jak bym nie zjadł jednego posiłku ze 2 dni to spadł bym ze 2kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Mi się na razie udaje utrzymać wagę. Chociaż nie powiem, że wolałbym aby ta waga była tylko z czystej masy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 dawałeś kiedykolwiek poglądowe foto sylwetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie i na razie nie dam bo zaraz wpadnie na wiocha.pl albo inne mistrze A tak serio to nie mam co pokazywać Dopiero początek drogi przede mną. Wymarzona sylwetka myślę, że będzie tak za 3-5 lat dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 jak zajebiesz ziemniaczan kreatyny to w pol roku bedziesz wygladal jak gladiator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kurcze mówisz Może poszukam go w takim razie u siebie na bazarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 jak tam u was masa?ja wlasnie zjadam wafle ryzowe z nutella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ja jestem po kurczaku i pierogach leniwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Właśnie wciągam tune z chlebkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A Ja dzisiaj zrywam lejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi