Tzieland Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wygląda na ori Ja mam to szczęście, że mam możliwość kupowania w USA od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 fajna i na disco w tym mozna isc:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wygląda na ori Ja mam to szczęście, że mam możliwość kupowania w USA od czasu do czasu Patrząc po cenach z ebay.com lub co.uk to ceny zbliżone, a za 15 zł taniej nie chce mi się czekać 2 tyg. na paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wygląda na ori Ja mam to szczęście, że mam możliwość kupowania w USA od czasu do czasu Patrząc po cenach z ebay.com lub co.uk to ceny zbliżone, a za 15 zł taniej nie chce mi się czekać 2 tyg. na paczkę No to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 i co tam ziomy jak postepy?jakies ciekawe promo na kuraka gdzies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 K....a rosnę jak na drożdzach,zmieniłem trening i dietę Będzie się dzisiaj działo:whip2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 to pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja wrzuciłem sobie na jakiś czas trening z superseriami a za jakiś miesiąc chcę wejść na trening Jima Stoppani'ego. Podobno mega kozak i super efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Poka na czym polega ten trening to może i ja bym zmienił co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Pod koniec weekendu postaram się go wrzucić. Tylko jest rozpisany po angielsku. Nie ma wersji polskiej. Jest cały trening dzień po dniu. Odżywianie plus suplementacja. Zobaczcie jak gościu wygląda -> Jim Stoppani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 ile bierze glutaminy po treningu >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 to pokaz Wstydzę się:jezyk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 ile bierze glutaminy po treningu >? Piotrek myślę, że to w kilogramach liczy Ale widać po nim, że na czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 ale co na czysto?ze jadl czysto bez cheat mealow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 To też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Koledzy moi drodzy Jakie BCAA polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 obojetnie po kazdym sie mega rosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 ironia czy mówisz poważnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 kup se kurczaka za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi