Tzieland Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wlasnie mialem dwa tyg przerwy od barkow i nadal ten sam problem :/ Ewidentnie czuc jakies wiezadla czy przyczepy miesni. Bo to nie jest bol miesni. W sumie odkad pamietam to lewy bark zawsze byl jakis taki slabszy i zawsze byl jakis bol. Ale teraz to padaka straszna
Piotrek98igo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 zacznij moze wbijac w barki? ---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- ja od kad zaczalem ladowac kujawki po barach ,bardzo ladnie pracuja
Reggi Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wlasnie mialem dwa tyg przerwy od barkow i nadal ten sam problem :/ Ewidentnie czuc jakies wiezadla czy przyczepy miesni. Bo to nie jest bol miesni. W sumie odkad pamietam to lewy bark zawsze byl jakis taki slabszy i zawsze byl jakis bol. Ale teraz to padaka straszna Też tak miałem. Kinesiotaping na bark..5 dni i 2 miesiąc bez bólu. A wcześniej klata na skosie była dramatem. Na rehabilitację musiałbym czekać 6 miechów na uszkodzenie kaletki podbarkowej. Ból najbardziej dokuczliwy na lawce leżąc, na rozpiętkach.. później nawet chłód mu przeszkadzał i napierdala.
Reggi Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mały wydatek..więcej wydasz na maści Ja kleiłem takie plastry rozgrzewające, maści i uja to dało. Teraz cisnę barki i nie wnikam. Raz ja jakiś czas strzyknie, ale minuta i przechodzi Kurfa Panowie ja mam chyba coś z jelitami..bo czasami jak coś zjem to mi brzuch wy***rdoli i wyglądam jak słonica w 20 miesiącu ciąży
Piotrek98igo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 widzialem to u topowych kulturystow , za duzo gh uzywasz
Piotrek98igo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 hormon wzrostu, k**wa nie udawaj aniolka koksiarzu
Tzieland Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 hormon wzrostu, k**wa nie udawaj aniolka koksiarzu Piotrek tutaj nikt nie bierze. Wszystko natural!!!
Piotrek98igo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 naturalny to jestem ja i jogurt
Reggi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 hormon wzrostu, k**wa nie udawaj aniolka koksiarzu łaahaha
bongod Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 od wczoraj betaalanina z kreatyną activlaba włos się jeży już przed treningiem naprawdę polecam
Matek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Po ponad dwóch miesiącach przerwy spowodowanej podwichnięciem barku powrót na siłke i rozczarowanie Bark dalej yebie, ale tylko na siłowni - w pracy też noszę dużo większe ciężary na barku i tak nie boli a na siłowni czuje blokade.. Przy innych cwiczeniach raczej bezproblemu,ale bary.. Ponboczku, kiedy to minie
Tzieland Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Plecy dojebane Zrobiłem ciekawe ćwiczenie (wielką serię) proponowane przez dr Jim'a Stoppani. Mianowicie ściąganie szerokiego drążka w siadzie połączone z trzech ćwiczeń. Najpierw nachwytem najszerzej do karku, następnie troszkę wężej nachwytem do klatki, a na koniec wąsko na szerokość barków podchwytem do klatki. Dobra pompa
bongod Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dla mnie drążek zawsze rządził 10 kg na pasie a w ostatniej serii 6 powtórzeń i dobicie czterema po zdjęciu obciążenia
Tzieland Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Oczywiście podciąganie nachwytem szeroko jest na sam poczatek. Najpierw dwie serie rozgrzewkowe bez obciążenia. Później dwie serie z 5 kg. Później dwie serie z 10 kg. I po jednej z 15 kg i 20 kg
bongod Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dobij w połowie ostatniej bez obciążenia . Niech ktoś ci zdejmie zobaczysz jaka pompa .
Tzieland Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dobij w połowie ostatniej bez obciążenia . Niech ktoś ci zdejmie zobaczysz jaka pompa . Spróbuję na pewno
Rekomendowane odpowiedzi