Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam FA Whey o smaku malinowym. Właśnie wypiłem próbkę i jestem zachwycony smakiem. Przypomina szejka truskawkowego z mcdonalda

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda ze białka w nim mało...

Opublikowano

80% to raczej normalna dawka. Większość białek ma właśnie taki procent. Mało jest białek z większą ilością białka w białku. I na pewno nie są w tej samej cenie ;)

Opublikowano

Kurna antybiotyk dostalem . Lekarka twierdzi ze jest na tyle lekki ze moge na silke chodzić . Podejzana opcja :/ .

Opublikowano

Antybiotyk i siłownia to złe rozwiązanie :)

Opublikowano

Koledzy mam pytanko: Ile przed siłownią jecie jakiś posiłek? I czy po siłowni coś spożywacie - znaczy obiad? Ja zazwyczaj na siłowni jestem o 16.00 tak po pracy, także jak wracam zawsze jakiś obiad jest.

Opublikowano

1h-1,5h przed cwiczeniami

0.5h po cwiczeniu jem

Opublikowano

dzięki.

A jakieś witaminki też spożywasz? Co byś polecił i czy to lepiej spożyć przed siłownią, w trakcie czy po ćwiczeniach?

Opublikowano

kompleks witamin sobie kup i do tego aspargin i starczy.

Opublikowano

Oglądajcie od 0:56 :grin::grin:

Opublikowano
80% to raczej normalna dawka. Większość białek ma właśnie taki procent. Mało jest białek z większą ilością białka w białku. I na pewno nie są w tej samej cenie ;)

80% to bajka i nie wiem skąd to wziąłeś kolego. Realnie według ulotki jest ok 66% bialka i full cukrów... Smak jest kozacki to fakt ale opłacalność to porażka...

Opublikowano

Oglądajcie od 0:56 :grin::grin:

widzialem :decayed: wiadomo ze zartowal :grin:

Opublikowano

80% to bajka i nie wiem skąd to wziąłeś kolego. Realnie według ulotki jest ok 66% bialka i full cukrów... Smak jest kozacki to fakt ale opłacalność to porażka...

Fakt z tymi % :D

Ale nie zmienia to faktu, że dla mnie jest to najtańsza i najsmaczniejsza opcja z dobrym jakościowo białkiem.

Za 4 kg wychodzi 180 zł ;)

---------- Post dopisany 30-05-2014 at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany 29-05-2014 at 17:12 ----------

Panowie macie jakiś domowy sprawdzony sposób na ból dolnej części kręgosłupa? Przy martwym nagle mi się mięśnie rozluźniły przy opuszczaniu i coś jebło w systemie :)

Nie mogę się ani wyprostować ani zgiąć. Optymalne nachylenie tułowia to kąt 45° :)

Biorę tabletki na rozluźnienie mięśni plus Ibuprom na ból i smaruje Naproxenem.

Opublikowano

LEc do lekarza z takimi rzeczami nie ma zartow ...

Opublikowano

Jak na razie poczytałem trochę na necie, żeby porozciągać i rozchodzić. W żadnym wypadku nie można dopuszczać do zastania mięśni. I jakaś prawda w tym jest. Po nocy mało co mogłem się ruszać. Później porządnie się porozciągałem i trochę lepiej jest.

Do lekarza za bardzo nie mogę, bo nie jestem ubezpieczony :facepalm: A za wizytę mam pełen kompleks leków przeciwzapalnych, które pewnie lekarz też by przepisał.

Poczekam do przyszłego tygodnia i wtedy zdecyduję. Tanio skóry nie sprzedam :decayed:

Opublikowano

A nie wyskoczyła ci dyski? Idź na jakis masaż ze wstawieniem.

Opublikowano

A można to stwierdzić samemu? Wiesz chodzić to chodzę. Najgorzej jest po dłuższych spacerach albo z rana.

Opublikowano

koncze 3tyg obijanie sie z jedzeniem, wpadlo mnóstwo smieci przez ten czas i od czerwca kontynuuje dalej wycine :sarcastic:

Opublikowano

ja jezdze na rowerze, dziś 32km

Opublikowano

Rower fajna sprawa. Tylko żeby były efekty w gubieniu tłuszczu to trzeba niestety się sporo napedałować (nie mylić z innym pedałowaniem)