boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 no własnie w smaku to ochydztwo straszne wiem bo jadłem kiedyś , musiałem nos zatykać bo nie szło przełknąć.
Zmija Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 chlopaki nierozumie was torche... to niema smakowac to ma dawac efekty , nie pasuje to nie zrec tego i spokoj. odzwyki sa od czegos innego a nie od smakowania... mowie ogolnie to nikogo nie pije. Jak mozna oceniac odzywke pod wzgledem tego czy smakuje dobrze czy nie...
michal_g84 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 chlopaki nierozumie was torche... to niema smakowac to ma dawac efekty , nie pasuje to nie zrec tego i spokoj. odzwyki sa od czegos innego a nie od smakowania... mowie ogolnie to nikogo nie pije. Jak mozna oceniac odzywke pod wzgledem tego czy smakuje dobrze czy nie... no wybacz ale ja trzy razy dziennie nie byłbym w stanie pić sików, to już bym wolał w ogóle sobie darować niż się zmuszać, a daje sobie głowę uciąć że niestety te co są smaczniejsze to dają lepsze efekty czyli pozostaje przy swoim zdaniu że białko ma smakować
Zmija Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 o sikach nikt nie mowi:) te smaczniejsze to jedyne w czym sa lepsze to to ze wiecej slodzikow maja;) nie mowie tu o ostrowi bo to gowno jest nawet jakby smakowalo jak cukierek. tylko ogolnie o odzwykach .. ta za gorzka tu strasznie chemia czuc... kur** panowie a odrzywka to nie chemia... jak daje efekty to jest dobra jakby nie smakowala... tylko nie popadajmy w skrajnosci zeby nikt zaraz nie napisal a jakby gowno dawalo efakty tez bys jadl...[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 14:21_________________________________________________ chlopaki nierozumie was torche... to niema smakowac to ma dawac efekty , nie pasuje to nie zrec tego i spokoj. odzwyki sa od czegos innego a nie od smakowania... mowie ogolnie to nikogo nie pije. Jak mozna oceniac odzywke pod wzgledem tego czy smakuje dobrze czy nie... no wybacz ale ja trzy razy dziennie nie byłbym w stanie pić sików, to już bym wolał w ogóle sobie darować niż się zmuszać, a daje sobie głowę uciąć że niestety te co są smaczniejsze to dają lepsze efekty czyli pozostaje przy swoim zdaniu że białko ma smakować Kolego tak to Nigdy nie mow zebys kiedys glowy nie stracil:P
michal_g84 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 a jakby nie smakowala... tylko nie popadajmy w skrajnosci zeby nikt zaraz nie napisal a jakby gowno dawalo efakty tez bys jadl... miałem to napisać ale nie chciałem żeby ktoś pobrudził sobie klawiaturę jakby podczas pisania akurat coś jadł:gwizdanie:
Zmija Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 a jakby nie smakowala... tylko nie popadajmy w skrajnosci zeby nikt zaraz nie napisal a jakby gowno dawalo efakty tez bys jadl... miałem to napisać ale nie chciałem żeby ktoś pobrudził sobie klawiaturę jakby podczas pisania akurat coś jadł :gwizdanie: hehehe :gwizdanie: :gwizdanie:
Tzieland Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 wg mnie również smak powinien być znośny, bo można wtedy odżywkę dłużej przyjmować wiadomo, że niedobre lekarstwo działa najlepiej ale po co aż tak siebie katować
Zmija Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Same smakosze :gwizdanie: :gwizdanie:
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Panowie czy Xpanda (tego starszego z kofeiną) mozna brać w przerwie od kreatyny? Bo wiem, że ten nowszy w jednej porcji ma chyba 5 g kreatyny Więc teoretycznie po kreatynie powinienm zrobić 4 tyg przerwy i dopiero wziąć Xpanda
Iverson Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 zamącę wam temat o koxach hehe , robi ktos 6 weidera?? ciekawy jestem realnych efektów tych ćwiczeń??!!
adamooo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 zamącę wam temat o koxach hehe , robi ktos 6 weidera?? ciekawy jestem realnych efektów tych ćwiczeń??!! jak skończysz cały cykl to będziesz zadowolony
Młody_drog Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja doszedłem do 14 dnia i stwierdziłem, że za dużo czasu to zajmuje (hahahahaha)
Zmija Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ABS jest lepszy:) nieobicaza tak kregoslupa jak 6:) wiele ludzie kolo 10-14 dnia mialo problemy z odciniem ledzwiowym. polecam ABSII
Tzieland Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 a ja za uja nie mam zacięcia do tego je*anego brzucha mam otłuszczony i powinienem go robić jak najczęściej ale nie mam do tego motywacji mam nadzieję, że jak zacznę jeździć na rolkach to będzie lepiej
dawidoks Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A jeszcze lepiej brzuszek robić z jakimś obciążeniem. a6w mym zdaniem przereklamowane.
Tzieland Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 jak robię brzuch to tylko na maszynach z ociążeniem tylko chodzi o to, że nigdy mi się nie chce
boseron Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 a ja sie podejme tej 6W przyłoże sie i zobacze co to jest warte , nie mam brzucha ale coś tam tłuszczyku sie odłożyło i pasuje to zrzucić a tak jak mówicie na siłce za cholere sie nie chce brzucha ćwiczyć.
Iverson Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 po 2 tyg ćwiczeń 6W powiem tak : mięśnie wzmacniają sie niesamowicie , tkanka tłuszczowa zanika , wkurza mnie długość cwiczeń i ból w odcinku lędźwiowym , zdecydowanie nie chce mi się tego robić ale się zmuszam
dawidoks Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Przecież kurde ćwicząc brzuch poprzez A6W strasznie się męczymy i zużywamy energię. Co za tym idzie organizm musi pobrać energię. Nie pobiera jej tylko z obrębów brzucha"?" Według mnie lepiej brzuszek jechać z obciążeniem na masę i do tego aero z pasem na brzuchu. :gwizdanie:
Zmija Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ja tam brzuch robie 5 razy w tygodniu po kazdym treningu:)) brzuszki porecze sklony boczne z hantlami:) rower do tego i krata byla.... ostatnio jestem na cyklu podbilem WW i mnie przylalo torche ale do wakacji sie odrobi :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi