Zmija Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Myślę o tym clenie i myślę. hahah.. no jakby niebylo to nie jest steryd... a wycinke zorbi konkretna... dorzuc do tego tabletki coffeiny i bedzie gicior;) dawid jak mozesz napisz priva w jakiej cenie u siebie to masz;>
Tzieland Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Myślę o tym clenie i myślę. hahah.. no jakby niebylo to nie jest steryd... a wycinke zorbi konkretna... dorzuc do tego tabletki coffeiny i bedzie gicior;) dawid jak mozesz napisz priva w jakiej cenie u siebie to masz;> a co to w ogóle jest?
boseron Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 clenbuteroll ale czy to legalne to bym sie spierał podwyższa temerature ciała przez co powoduje przyspieszenie przemiany materii i szybsze spalanie tkanki tłuszowej, rzeźbi bardzo ładnie bo widziałem znajomego po tym ale słyszałem ze to nie do końca legal[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 07:05_________________________________________________on dostawał po tym jakis drgawek łapy mu sie trzęsły jakby pił miesiąc, brał to w tabletkach[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 07:06_________________________________________________http://bigpaker.net/clenbuterol.htm
Tzieland Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 kurde ciekawe to, tylko najpierw trzeba mieć co wyrzeźbić
dawidoks Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Na clenie to właśnie skurcze mięśni są wyraźnie odczuwalne. Legalnie tego nie dostaniemy.
Zmija Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 wszystko da sie zrobic:)) mozna dostac i legalnie:)
adrianus Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 robert jest the best Ksiadz rozpierdziela Hardcorowego Koksa !
rusektdi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 clean typowy koks wiec nawet nie wiem skad ktos wpadl na pomysl ze to moze byc legalny.... moze mial na mysli cleanburexin :polew: :polew:
Zmija Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 clean typowy koks wiec nawet nie wiem skad ktos wpadl na pomysl ze to moze byc legalny.... moze mial na mysli cleanburexin :polew: :polew: a nie wiesz ze jest to lek dla asmatykow;> wiec da sie go ogarnac legalnie z apteki... kolega napisal ze nie dostaniemy tego legalnie a nie ze to legalny srodek.... a w aptece jak sie kupuje NIELEGALNIE??
kileeer Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tak czytam to widzę że temat robi się hardcorowy :gwizdanie:
Tzieland Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jaki hardcorowy Harkorowy to jest koksu, a my ewentualnie jestesmy PRAWIE hardcorowi panowie a powiedzcie mi, bo wcześniej nikt mi chyba nie odpowiedział, jeśli mam teraz cykl kreatyny, który będę kończył za 2 tygodnie, to teoretycznie powinienm później zrobić 4 tyg. przerwy i tak sie zastanawiam czy jest sens brać wtedy Xpanda? bo on w większości ma kreatynę i czy jak będę go ewentualnie brał to czy po tych 4 tygodniach będzie sens brać kreatynę?
Zmija Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 bez sensu.... na silowni niczego zabardzo nie przyspieszysz:) no chyba ze sokami... trzymac miche ciezko pracowac efekty musza byc:)!!!
Pandzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale mnie napier.... klata. Po dwóch tygodniach przerwy skatowałem się do bólu.
Tzieland Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 bez sensu.... na silowni niczego zabardzo nie przyspieszysz:) no chyba ze sokami... trzymac miche ciezko pracowac efekty musza byc:)!!! to zostawię sobie Xpanda na później dzięki za odp
rusektdi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zmija to najwidoczniej nie doczytalem (zwracam honor). Jesli chodzi o legalny dostep to nie ma problemu faktycznie z tym. Zreszta jesli chodzi o jakies sprawy to tabletki nie daja efektu... Czytalem ze ten clen jest tez w postaci syropu a takie syropki to prawie jak sok gumijagod ;d
Tzieland Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 siła troche poszła szału to nie robi ale zawsze do przodu
Zmija Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ktory tydzien cyklu;> mnie mono zawsze kolo 3 tygodnia zaczyna tobrze"klepac" ze sila idzie masakrycznie do przodu
Tzieland Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 właśnie teraz jakos końcówka 3 tygodnia jest lub początek 4 mam jednak nadzieję, że jeszcze coś pójdzie
Zmija Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 tam chlopaki mozna sobie poluzowac z dieta w swieta :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi