Zmija Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 nic sie nie martw:0 jak sie wemziesz za silownie to do 3 stopnia nie dopuscisz:) i bedziesz mogl sie delektowac tym widokiem jak patrzysz na nia z gory
koziol1990 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Forumowicze z racji tego,że trochę jestem zalany tłuszczem, 180 cm i 90 kg, postanowiłem stworzyć sobie siłownie w domu dla początkującego. http://allegro.pl/wzmacniana-lawka-z-wyciagiem-modlit-wyprzedaz-i1609502139.html http://allegro.pl/zestaw-hs-premium-97kg-obciazenia-gryfy-pas-rl-i1608697607.html Co sądzicie, starczy dla początkującego? Może jakieś rady na początek.
Zmija Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 dlamnie ta lawka jest tragiczna... nic dobrze nie zrobisz bo sie zaraz pognie polamie.... nie targam niewiadomo jakich ciezarow ale trzeba myslec przyszlosciowo :kox:
kileeer Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 w domu jak będzie z głową trenował to jest ok ta ławka. A
Tzieland Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 lepiej niech sobie kupi zwykła, porządną ławkę, parę gryfów (prosty, łamany), parę hantli i starczy taki "kombajn" to raczej słabej jakości
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 lepiej niech sobie kupi zwykła, porządną ławkę, parę gryfów (prosty, łamany), parę hantli i starczy taki "kombajn" to raczej słabej jakości zgadza się... coś co jest do wszystkiego jest do doopy A jeśli już to na pewno nie ten przedział cenowy
koziol1990 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 lepiej niech sobie kupi zwykła, porządną ławkę, parę gryfów (prosty, łamany), parę hantli i starczy taki "kombajn" to raczej słabej jakości zgadza się... coś co jest do wszystkiego jest do doopy A jeśli już to na pewno nie ten przedział cenowy Koledzy doradźcie jakaś dobra ławkę? A co sądzicie o tym zestawie gryfów i obciążenia?
Tzieland Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 gryf i obciążenie raczej ok ale ławkę to kupuj zwykłą, stalową, najlepiej taką starszą z grubej rury (a nie ten chiński badziew) i żeby miała podnoszony do różnych pozycji oparcie
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Tylko licz się z tym że za porządną ławkę na pewno nie zapłacisz 300pln...na pewno nie za nową smiley ...jeśli koszty Cię przerosną to leć na publiczną Poszperaj na KFD.pl tam chłopaki często odsprzedają fajny sprzęt za dobre pieniądze
Tzieland Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Tylko licz się z tym że za porządną ławkę na pewno nie zapłacisz 300pln...na pewno nie za nową smiley ...jeśli koszty Cię przerosną to leć na publiczną Poszperaj na KFD.pl tam chłopaki często odsprzedają fajny sprzęt za dobre pieniądze dokładnie, szukaj na forach tematycznych
koziol1990 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Tylko licz się z tym że za porządną ławkę na pewno nie zapłacisz 300pln...na pewno nie za nową smiley ...jeśli koszty Cię przerosną to leć na publiczną Poszperaj na KFD.pl tam chłopaki często odsprzedają fajny sprzęt za dobre pieniądze dokładnie, szukaj na forach tematycznych Niestety nie mam możliwości jeździć do publicznej, dlatego chciałem coś do domu, Chciałem dla poczatkujacego ławke, najwyżej coś potem kupić lepszego.
michal_g84 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Tylko licz się z tym że za porządną ławkę na pewno nie zapłacisz 300pln...na pewno nie za nową smiley ...jeśli koszty Cię przerosną to leć na publiczną Poszperaj na KFD.pl tam chłopaki często odsprzedają fajny sprzęt za dobre pieniądze dokładnie, szukaj na forach tematycznych dokładnie nie ma po co kupować nowej, bo w tych porządnych to się nie ma nawet co zepsuć
boseron Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 jak chcesz to ja mam troche rzeczy do sprzedania: ławka bardzo porządna , łamana na dół i do góry do samego pionu, do tego dwie podstawki osobno do sztangi mocne z grubego materiału , sztanga olimpijska długa i gruba , obciązenie jakie posiadam to krązki o łacznej wadze 140 kg. mam tez atlas i jeszcze dwie ławeczki , jedna jest mniejsza tez łamana z krótką sztangą obciązenie do 100kg kiedyś ćwiczyłem w domu ale wiecie jak to jest samemu tonie ma motywacji i od kilku lat tylko to lezy i sie kurzy. cena hmmm jak bedzie ktos zdecydowany to do dogadania, dodam ze za zestaw tej duzej ławki ze sztangą, obciązeniem i stojakami dałem 2,5 tys zł.
Tzieland Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie słyszał ktoś coś o firmie ALR Industries? Taki znajomy trener z AWFu bierze BCAA i białko tej firmy ale powiem wam szczerze, że to białko nie wygląda ciekawie, nazywa się HumaPro Ale za to aminokwasy zajebiaszcze w smaku (proszek do rozpuszczenia), smak zielonego jabłka
Zmija Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 jak sie nie mysle to marka z USA;> czy mi sie pomylilo... nie wiem czy spalacz venom niebyl z tej firmy
Tzieland Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 dokładnie firma jest od wujka Sama ale czy to to dobre? bo dosyć drogie specyfiki ma i nie wiem co o tym białku myśleć
Zmija Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 spalacz byl dobry :) a reszta cukierkow tez ma dobre opinie:)
Tzieland Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 ale dziwnie to białko ma opisany skład, bo ma tylko wymienione aminokwasy, a o proteinach nic nie piszą http://allegro.pl/alri-humapro-300-tab-nowoczesne-bialko-i1585044204.html
Tzieland Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 ale dzisiaj pompa poszła na maszynach na klate
Rekomendowane odpowiedzi