Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Swap na v8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A8 W12 waży na pusto w manualu 1995kg dużo alu w niej jest i to dlatego taka "niska" masa[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 13:55_________________________________________________gdzies na necie wyczytałem że 4.2 waży 195kg

Razem z osprzętem?

no właśnie nie wiem tylko tyle pisało a nic innego nie znalazłem ale chyba troche mało by było razem z osprzętem :mysli:

Opublikowano

Panowie, a słyszeliście żeby ktoś wrzucił V8 z A8 D2 ale razem z automatem?

Wejdzie obudowa tej skrzyni do naszych aut?

Opublikowano

[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 16:27_________________________________________________
[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 16:31_________________________________________________i ładnie silniczek wygląda z tym dolotem

11156_792573703883_10233085_45969190_6734553_n.jpg

Opublikowano

to zdjęcie to photoshop. dwa doloty?

Opublikowano

to zdjęcie to photoshop. dwa doloty?

paput virtualu sie uczy :polew: :polew: :polew: lekko nie wyszło :decayed:

Opublikowano

Hehe, gdzie tam widzisz dwa doloty? To przecież odbicie w blasze która przykrywa głowice.

Opublikowano

Hehe, gdzie tam widzisz dwa doloty? To przecież odbicie w blasze która przykrywa głowice.

faktycznie :polew: :polew: :polew: to i ja sie juz nabrałem :decayed:

Opublikowano

faktycznie :polew: :polew: :polew: to i ja sie juz nabrałem :decayed:

co za mośki :facepalm: ładnie gościo obrobił sobie Vósemeczkę a wy tu jakieś insynuacje
Opublikowano

:decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wlasnie ja zaczalem swapa z v6 na v8 4.2 300KM z a8. wymieniony juz rozrzad. kupiony jednomas(waga 7kg) tarcza i docisk. skrzynia z v6. silnik juz wyjalem. w czwartek piatek wjezdzam z v8 i projekt lap pod silnik i wzmocnienie lap pod skrzynie.

Opublikowano
  • Autor

Wrzuc jakas foto relacje ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wlasnie ja zaczalem swapa z v6 na v8 4.2 300KM z a8. wymieniony juz rozrzad. kupiony jednomas(waga 7kg) tarcza i docisk. skrzynia z v6. silnik juz wyjalem. w czwartek piatek wjezdzam z v8 i projekt lap pod silnik i wzmocnienie lap pod skrzynie.

jak kolego postępy ze swapem :mysli:
Opublikowano

Ja mimo wszystko szukał bym S6 plus po dzwonie. Po sprzedaniu maneli ze środka fura się zwraca zostają Ci napedy wiązki czyli komplet na swapa. Zacnie zamiatał z czterech łapek. Będziesz chciał usłyszeć dźwięk odezwij się na PW mam kilka filmów na swoim YT ale nie są publiczne z wiadomych względów.

• 6 lat później...
Opublikowano

Siemka ktoś robił swapy na 4.2? :)  mam plan wrzucać 4.2 w automacie do b5. ktoś  pomoże?