Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi RS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i co z tego jak jezeli chodzi o radosc zjazdy i prowadzenie to i tak nie bedzie mailo podejcia do Subaru i EVO chodz by mialo zylion koni.To dalej haldex i dalej bedzie sie prowadzil jak samochod FWD gez znaczenia ktorej genracji jest ten haldex.Na tym polu TTRS nie powala i pluje nosem i dokladnie tak samo bedzie sie zachowywac to RS3 bo mechanicznie to klon TTRS.za***iste to w tym aucie jest na pewno silnik

trudno się nie zgodzić, ale myśle, że audi nawet nie patrzy w strone subaru i evo. Waga robi swoje, jednak na torze o charakterystyce zielonego piekła, czy nawet hungaroringu ostatecznie poznania rs3 byłoby trudnym przeciwnikiem dla evo i imprez, które swoją drogą na typowy tor średnio pasują, a zdecydowanie bardziej na próby strickte zręcznościowe i wszelkiej maści upalania :wink4:

lekkość w prowadzeniu to rozkład masy i waga, nepęd również ale nie jest to moim zdaniem czynnik jedyny a już napewno nie kluczowy :wink4:

jesli chodzi o rycie nosem to imprezy robią z tego doktorat, co innego evo, które znany Ci Jacek określa mianem nudnego auta, no bo posłuszni zazwyczaj sa nudni :tongue4:

nie do końca jestem zdania, że rs3 jest bezpośrednią konkurencja m3 :mysli:

Opublikowano

nie do końca jestem zdania, że rs3 jest bezpośrednią konkurencja m3 :mysli:

Bo nie jest i nigdy nie miało być. To w tej chwili król hot hatch'ów i nie ma konkurencji, nawet Focus RS nie da mu rady. Może wspomniane wcześniej M1, tyle, że to będzie coupe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

padaka na maksa, RS3 zamiata...

Opublikowano

padaka na maksa, RS3 zamiata...

:polew::good: :good: :good:
Opublikowano

patrze na ta bmke w srodku i mam wrazenie ze widze kolegi e30 :decayed:

Opublikowano

Tylko, że ta "be-emka" pewnie 3 razy lepiej jeździ niż RS3. No i ma biturbo oraz większą pojemność.

Opublikowano

co z tego, ze ma biturbo skoro do 100 tylko 4,9s... jak na te gabaryty i silnik powinno byc zdecydowanie lepiej.

Opublikowano

jeździliście już M1 czy RS3 :mysli:

po komentach odnoszę wrażenie, że co najmniej na weekend mieliście te auta :decayed:

RS3 optycznie bardzo mi się podoba ale chętnie zobaczę porównanie na torze...BMW przeważnie b.dobrze wypada w takich porówniach :tongue4:

Opublikowano

co z tego, ze ma biturbo skoro do 100 tylko 4,9s... jak na te gabaryty i silnik powinno byc zdecydowanie lepiej.

wg Audi RS3 ma 4.6 (ma 4x4)...ale poczekam az beda razem na torze, wtedy sie okaze ktora lepiej jezdzi. mnie sie tam oba auta podobaja. :decayed:

Opublikowano

Mi bardziej podoba się Audi.

:audi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
!
Opublikowano

kurna masakra normalnie :evil: , nerke bym za to oddal :rolleyes:

Opublikowano

turdzi nie piardol przecież to tylko haldex :decayed:

Opublikowano

Pal szesc :evil::wink4:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie działa link

Opublikowano

:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...