Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecany serwisy przyciemniające szyby w Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym przyciemnić w swojej :a4fan: szybki tylne boczne oraz tylną. Gdzie znajde w bydgoszczy lub okolicach jakiś profesjonalny zakład który mi to wykona starannie? :mysli: Jaki może być koszt takiej imprezy? :mysli: O ile procent mogę przyciemnić szybę tylną a o ile boczne? :mysli:

pozdro :audi: :th:

Opublikowano
szybki tylne boczne oraz tylną.

Te szybki przyciemniasz tyle,ile Ci się podoba.

Koszt zależy jaką metodą.Zakładając,że folią za tylne boczne i tylną wyniesie Cię gdzieś 200-250zł. Oczywiście ceny mogą być zróżnicowane w zależności od zakładu.

Opublikowano

podbijam temacik... jestem z katowic wiec najlepiej katowice albo okolice katowic :mysli: (na necie znajde pelno tego ale chodzi o polecenie kogos, tanio w miare, solidnie itp) :hi:

Opublikowano

W Lublinie polecam FollService na ul.1 maja.

Przyciemniałem u nich 3 auta i jestem zadowolony.Żadnych bąbli, odchodzenia folii itd.

Aha i na marginesie nie pracuje tam i nie jest to reklama.

Opublikowano

Tychy Folia-Tec profesjonalny zakład, ale nie korzystałem wiem że jest dobry.

Pozdro. Szuszu

Opublikowano

podbijam temacik... jestem z katowic wiec najlepiej katowice albo okolice katowic :mysli: (na necie znajde pelno tego ale chodzi o polecenie kogos, tanio w miare, solidnie itp) :hi:

jeśli chcesz moge Ci polecić zakład w chorzowie :wink4: robią to na prawde dobrze - wiem bo sam u nich robiłem :naughty:

komplet szyb do avanta czyli 4 boczne i tylna kosztował 350zł więc myśle że dobra cena :dance:

Opublikowano

serwus :)

a we wrocławiu gdzie sie udać na przyciemnianie ? (audi a4, b5).

Jedyny zakład w ktorym sie pytałem zaproponował mi 400 pln za tylnia + dwie boczne tylnie . troche drogawo chyba.

pozdrawiam i życze powodzenia :)

uzupełnij profil prosze

Opublikowano

saintadamus masz namiary na ten zakład w Chorzowie ? i jak długo to trwało?

Opublikowano

właśnie gdzieś zgubiłem ich wizytówke ale to jest róg krasickiego i katowickiej :wink4:

trwało to jeden dzień tzn rano zostawiłem im auto i popołudniu odebrałem

Opublikowano

siemka!!

wlasnie dzisiaj kolega przyciemnial w ostrowie pasacika - za 6 bocznych i tyl zaplacil 500 zlotych - bardzo ladnie zrobione - pelna profeska - czas od 0800 do 1430! :naughty:

Opublikowano

W Częstochowie polecam SZYBEX :th:, profesjonalnie i za przystępną kasę

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja tez przyciemnilem sobie w katowicach w szybexie super wygląd i folia dobrej marki

Opublikowano

ja w Częstochowie przyciemnialem szyby najciemniejsza folia dwie tylnie i tylnia koszt 550zł solidnie ale uwazam ze za drogo:/

uk.Krakowska firma szybex

Jak już piszesz w tym temacie to napisz gdzie robiłeś.

[spedyt]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

podbijam do tematu jestem z lodzi : P gdzie najtaniej? i oczywiscie najlepiej :D

Opublikowano

W Łodzi jak bys chcial to mam tylko telefony nie wiem dokladnie na jakich ulicach sa te zaklady.Robia dokładnie i niedrogo polecam.

605 523 307

606 816 443

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hej! jestem z opolskiego i tez chcialbym przyciemniec swoja a4 b6. chyba najlepiej we wroclawiu, ktos poleca jakis zaklad? i czy na zime oplaca sie przyciemniac? bo jeszcze nie mialwem przyciemnionego auta i boje sie ze nie bede nic widzial. i jaka najlepiej wybrac folie? tzn stopien zaciemnienia? chce wszystko bez przedniej. dzieki za info

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

POLECAM Zaklad w Tarnowie-Tarnowiec(za odyseja w prawo) gosc nazywa sie STEC niestety nie pamietam dokladnego adresu ale mam nr pod ktorym mozna sie umowic i dowiedziec szczegolow. Nr: 14679533, 604578505. Jego prace mozna ogladnac min. tu : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12358.0.html - za wszystkie szyby procz czolowej przedniej zaplacilem 500zl. Ogolnie jestem bardzo zadowolony !

Opublikowano

Witam jak ktoś jest zainteresowany w Trójmieście polecam firme MAX z Gdańska ul Noskowskiego chłop nazywa się Rafał. Robie u niego każde moje autko a jest to już 3 i kolejne tez będę robił u niego. W passacie za wszystkie możliwe szyby zapłaciłem 700zł. POLECAM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ktoś kojarzy jakiś zakład w Kielcach czy około??

Opublikowano
  • Autor

A w Bydgoszczy lub okolicach jest jakiś zakład który się tym zajmuje?? :mysli: