Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Moja A4ka| nowe foto str.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Froger34, jesteś wielki :dance:

Opublikowano

audio w bagażniku bardzo fajne, glośniki super, tylko te kable byś bardziej pochował, bo jak tak sobie wiszą to psują cały efekt. ogólnie auto na +

motyw z czarnym dachem w białym aucie wygląda bardzo fajnie :-)

Opublikowano
  • Autor

Kable jak się dało tak ułożyłem bardziej dyskretnie się nie dało bo za krótko je uciąłem i nie było za dużo opcji ich ułożenia :decayed: Ale i tak będą zmieniane na grubsze więc instalacje kablową będę robił od nowa i wtedy będzie dyskretniej z kablami ;)

Opublikowano

aa no to spoko, czlowiek sie uczy na bledach :-) ale glosniczki jeszcze raz, pierwsza klasa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widziany na trasie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No dokładnie Nosb tez Cie poznałem i miałem do Ciebie pisać ale nie byłem pewny :)

Jechałem do Kielc na spocik AUDI :th: Poznałem Cię po tym jasnym wnętrzu :dance:

Opublikowano

A ja po ramkach :D Mysle : biała i pomaranczowe ramki .... Ktos chyba taka z a4 klubu ma :mysli: hehe :)

Ładnie sie twoja A4 prezentuje na drodze : w sumie seryjna ale podobała mi sie :) Chyba mam sentyment do bialego po mojej B4 byłej :) I sie błyszczała :D A ja nie miałem gdzie umyc :/ Wszystkie myjki zapchane były :/ Dopiero na podwórku wymyłem :decayed:

Trzeba sie kiedys styknąc skonftontowac nasze sprzeciory audio ;) Kupiłem gratów , teraz to tylko poskładac wszystko :)

PS : jakbys szedł w kiernku takiej jak dał raggaman (biel i czarne lampy itp) to bede miał moje tylnie i przednie chyba do sprzedania w dobrych cenach ;)

Opublikowano
  • Autor

O hehe wymyta była bo przed wyjazdem ją wyczyściłem dokładnie :th:

Co do audio to wiesz ja stare klocki mam ale z chęcią posłuchał bym Twojego grania. Ja teraz tez wszystko będę przerabiał bo stare brzmienie mi się znudziło.. Można się kiedyś styknąc w końcu to niedaleko.

Co do lampek to przednie z pewnością by mnie interesowały :) Tylko zależy jaką promocje zastosujesz :naughty:

Opublikowano

Autko fajnie :):) te zmiany co ty palnujesz napewno beda idelane ale juz zrealizowalem wiekszosc swoich :D:D identyczne co twoje tylko jeszcze grilla mi brakuje i zdzerzaka przedniego z S4 a tak reszte juz mam zobacz sobie jak wyglada moja po :audi: tych modyfikacjach :D:D:D

Opublikowano
  • Autor

M2rk twoje auto już dawno widziałem :th: Będę się na nim wzorował. U mnie zmiany stanęły w miejscu bo narazie byłem bez pieniędzy, znaczy miał inne wydatki,a jak na ucznia nie mam zbyt dużo dochodów. Narazie zajmę sie audio i wsadzę nowe klocki bo stare granie mi się znudziło. Po nowym roku zaczynam plany które wymieniałem wyżej :dance:

Opublikowano

Mam chyba identyczne A4 jak Ty - powiedz mi jeszcze czy Twoj kolor to biały (mleko) czy kremowy? Ja mam krem 1.6 ADP ale na zdjęciach uparcie wychodzi biała jak mleko ;)

Różnica tylko taka że z tyłu nie masz metek "A4" I "1.6" a poza tym moja nie miała alum (niestety).

Opublikowano
  • Autor

Raczej to mleko :) Emblematy z tyłu miałem ale odkleiłem :th:

Opublikowano

Mleko to Alpejska Biel :D Tak sie nazywa ten kolor ;) Na mojej b4 taki byl :P Bardzo fajny kolor : W bielutki dzien jest biały a jakis pochmurny itp taki kremowy ;)

Lampeczki jakby co to sie dogadamy - drogo nie bedzie ;)

Nie wiem tez czy moj zderzak S4 nie bedzie do sprzedania ;)

Opublikowano

twoja furka to tak 15-16 tys. warta jest ,zmiany które planujesz tak na oko to około 8-10 tys...........czy warto ???Może lepiej cała ta kasę zainwestuj w coś lepszego np jakąś a4 z 99r z ciekawszym silnikiem

Opublikowano
  • Autor

Nosb co ty cały samochód na częsci sprzedajesz? :naughty:

Maniusiek28 wiadomo że wszystkich planów nie zrealizuje ale chociaż część się postaram nie zamierzam narazie zmieniać auta chce zostać dłużej przy tym. Silnik mi starcza jak narazie.

Opublikowano

Heh : w calosci lub na czesci ;) a serio to wystawie chyba raz jeszcze do sprzedania i jak nikt nie kupi to zaczynam przy nim ostro działac ;)

Opublikowano

fele koniecznie do zmiany bo tu nie pasują nijak ten oklepany model lepiej fabryczne 16 :audi:

Opublikowano
  • Autor

Dziś zrobiłem parę nowych fotek.

Założyłem na tył nowe lampy po lifcie to główna zmiana, i zrobiłem parę małych pierdół które ułatwiają życie :decayed:

Zrobiłem panel climatronicka (bo w ogóle przestał działać)

Naprawiłem tylną popielniczkę

W bagażniku zrobiłem porządek: nowe koło dojazdowe tzn oryginalne aluminium 15stka nóweczka z nowa oponą.

Kapitalny porządek wewnątrz i pranie siedzeń i tapicerki.

Zmieniłem akumulator, stary padał dość szybko, był większy niż ten co teraz mam ale starszy i stracił na jakości.

Zmieniłem również klocki z przodu bo już żyletki były :naughty:

Zaraz po nowym roku:

Zakładam maty grzewcze na lusterka + oczywiście elektryka związana z ich podłączeniem.

Boczne kierunki na białe.

Polerka generalna tłumika końcowego wraz z końcówką.

1b251bb9e2e60f9am.jpg cb0fe4175087fd42m.jpg 773e794b345ecdc9m.jpg

6a9edbee38c5865bm.jpg 2de3465a2eca13a0m.jpg

3db236eac20750a9m.jpg

Opublikowano

Maska do wyregulowania :naughty: Chyba za bardzo ktos skrecił i zobacz jak sie domyka : za bardzo dociąga ja do dołu.

Tylnie lampki trzeba bylo brac moje ;P Chyba by sie niezle prezencily czarne :) Ale teraz to juz po tzw ptOkach :)