Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie najtańsze nowe opony na zimę kupić? 15"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladasz 50 zeta do sztuki i masz nowe ori GY UG7+ :) A nie jakieś ciul wi co :decayed: Ile planujesz na nich przelatać? Kupujesz na sezon czy na kilka?

Opublikowano
  • Autor

Dokladasz 50 zeta do sztuki i masz nowe ori GY UG7+ :) A nie jakieś ciul wi co :decayed: Ile planujesz na nich przelatać? Kupujesz na sezon czy na kilka?

to też jest grupa goodyear[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 17:04_________________________________________________no tak żeby na trochę starczyły bo kowi swoich za 300 zł nie chce sprzedać :gwizdanie:

Opublikowano

Nie zakładałbym ani chińczyków, ani nalewek, tego fajansu często nawet nie można dobrze wyważyć :thumbdown: odwiedź jakiś portal oponiarski, w tym rozmiarze dostaniesz normalne opony praktycznie w tej samej cenie.

Opublikowano
  • Autor

a Dębica Frigo 2 ktoś poleca?

Opublikowano

Jeździł u nas samochód na takich Dębicach i powiem tak, dopóki bieżnik był świeży, tak do 5 mm było ok, chociaż bez rewelacji. Poniżej tych wartości była tragedia, brak jakiejkolwiek trakcji i hamowania zwłaszcza na mokrym, podejrzewam że winna jest gówniana mieszanka gumowa, główny grzech tanich opon bo gdzieś trzeba oszczędzić :thumbdown:

Opublikowano

ja juz 3 zime jezdze na takich oponach a jezdze dosc sporo i bieznika jeszcze jest, w sumie zlego slowa powiedziec na te opony nie moge.

Opublikowano

Frigo2 dobre na śnieg. Na mokrej nawierzchni tracą właściwości i auto staje się niestabilne. Jeździłem 4 sezony od nowości. W tym roku przetestuję ContiWinterContact TS 810.

Opublikowano

Dokladasz 50 zeta do sztuki i masz nowe ori GY UG7+ :)

Raczej 100 zeta trzeba by dołożyć.

Opublikowano

DEBICA FRIGO 2 195/65/15

Opublikowano
  • Autor

Hankooki to jaki koncern?

Opublikowano

ja polecam Kleber KRISALP HP 195/65 R15 na snieg i wode

Opublikowano

ja polecam Kleber KRISALP HP 195/65 R15 na snieg i wode

ja mam HP2 kupiłem 2 tygodnie temu i na mokrym abs-sik sie włącza może na śniegu będą lepsze. Debica miałem i polecam jako oponę budżetową
Opublikowano

Ja dostałem z autem opnę Riken wiekszego dramatu to ja nie widziałem ,po suchym jeszcze jedzie ale po śniegu i błocie nie chce , no mokrym ESP cały czas pracuję przy mocniejszym depnięciu. Przyczepności nie ma wcale.Z tanich opon polecam dębicę i sawę świetne na śnieg i błoto dużo gorzej na suchym przy ostrej jeździe auto trochę się przechyla na bieżniku.

Opublikowano

Hankooki to jaki koncern?

w necie jest napisane że powstają we współpracy z Michelin

a tak wogóle to jest made in Korea :wink4:

Opublikowano

smiga ktos na oponkach matador (zapomnialem pełnej nazwy) podobno z concernu continental...

zakupilem dzisiaj komplet nowych..zobaczymy :gwizdanie:

Opublikowano

opona to podstawa bezpiecznej jazdy, a wy tu takie badziewia wklejacie :wallbash:

Paput, zainwestuj w dobre opony, opon nie kupuje co rok

Przemyśl sprawę i podejmij męską decyzję :wink4:

Opublikowano

ja smigalem jakis czas na matadorach. Wlasnosci jezdne nienaganne jednak szybko sie bieznik sciera

Opublikowano

A ja polecam barumy polarisy 2 Jak dla mnie w stosunku cena jakość rewelka. Sam śmigam na nich drugi sezon zeszłej zimy ani razu się nie zakopałem generalnie opona przyzwoita zarówno na suchym jak i mokrym oraz śniegu. Mój papa zanim się nie przesiadł na SUV-a to w mondeo latał na polarisach 1 a potem 2